Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, FCastor είπε

Αυτό πάντως με διαθέσιμα κομμάτια σε φυσικά καταστήματα το έχω μια απορία πάντως. Κωτσόβολο που πήρα κάποια στιγμή τηλέφωνο μετά τις γιορτές μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα κομμάτι. Και δεν υπάρχει και τρόπος να τηλεφωνήσεις σε κατάστημα του Κωτσόβολου απευθείας μια και όλα δίνουν το κεντρικό τηλέφωνο.

Από την άλλη υπάρχει αγγελία στο Insomnia που πουλάει κάποιος Αθήνα κονσόλα αγορασμένη από Κωτσόβολο 15/01 που στο eshop του είχε πάψει να υπάρχει διαθέσιμη εδώ και εβδομάδες...

Όντως, το παρατήρησα κι εγώ. Τι συμβαίνει... ουδείς ξέρει..

Πάντως στ ΧΒΟΧ η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Μας βλέπω για καλοκαίρι να βρίσκουμε εμείς που θέλουμε το digital

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, moysatos79 είπε

Υπάρχει κατάστημα που δέχεται παραγγελίες και σε βάζει με σειρά προταιρεότητας ή είναι όποιος προλάβει;

Κι εγώ ενδιαφερόμουν γι'αυτό, αλλά όχι πια. Τουλάχιστον αυτό μου είπαν σε Public, Κωτσόβολο και Πλαίσιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, kundi είπε

πάρτε ένα τηλ sony center ,

Παίζει τίποτα εκεί; Γιατί αν κρίνω από το online κατάστημα δεν έχω δει διαθεσιμότητα εδώ και κάμποσο καιρό.

Περιέργως βέβαια δίνουν υποτίθεται PS5 bundle σαν δώρο μαζί με κάποιες τηλεοράσεις...

Πληροφοριακά μετά από τηλέφωνα σε διάφορες αλυσίδες (συμπεριλαμβανομένου του Sony Center) δεν έχουν τίποτα και ή δεν ξέρουν πότε θα ξαναέχουν ή θα έχουν καλύτερη εικόνα στο τέλος του μήνα.

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Theorendil είπε

Απ' όσο ξέρω και ρώτησα, είναι πιο εύκολο να βγάλεις άκρη στα φυσικά καταστήματα, οπότε θέλει πόδια και κουράγιο. Από Κωτσόβολο μου είπαν ότι δεν είναι πλέον τόσο δύσκολο να βρεις. Για bundles δες αυτά στο Game Explorers αλλά βγαίνουν 850 κι 900 Ευρώ...

Αν επιτρέπεις, γιατί digital? Γνωρίζω ότι  είναι 100 ευρώ πιο φθηνό, αλλά μακροπρόθεσμα δεν συμφέρει καθόλου γιατί περιορίζεσαι μόνο στο eshop της Sony στο οποίο οι τιμές είναι πολλές φορές απλά τραγικές. Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα...

Θέλω digital γιατί:

1)ασχολούμαι μόνο με fifa και grand turismo με κανένα άλλο game.

2)δεν έχω ματάκι που να διαβάζει τον δίσκο και κάποια στιγμή να χαλάσει

3)δεν ακούω το χρατσα χρουτσα που κάνει ο δίσκος όταν παίζει

4)δεν ζεσταινετε τόσο πολύ η digital έκδοση όσο η άλλη

5)στο ps5 είναι η τελευταία φορά που παιζετε με Blu-ray.

Στο ps6 πλέον δεν θα υπάρχει όπως έχετε καταλάβει ηδη τα 80/100 των οπτικών δισκων σε άπειρες συσκευές έχουν καταργηθεί πλέον το μελλον ανηκει στην ψηφιακή εποχή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moysatos79 είπε

Υπάρχει κατάστημα που δέχεται παραγγελίες και σε βάζει με σειρά προταιρεότητας ή είναι όποιος προλάβει;

Μπορείς να ρωτήσεις και στο Console Club, σε βάζει σε σειρά προτεραιότητας

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, panosbekris είπε

Θέλω digital γιατί:

1)ασχολούμαι μόνο με fifa και grand turismo με κανένα άλλο game.

2)δεν έχω ματάκι που να διαβάζει τον δίσκο και κάποια στιγμή να χαλάσει

3)δεν ακούω το χρατσα χρουτσα που κάνει ο δίσκος όταν παίζει

4)δεν ζεσταινετε τόσο πολύ η digital έκδοση όσο η άλλη

5)στο ps5 είναι η τελευταία φορά που παιζετε με Blu-ray.

Στο ps6 πλέον δεν θα υπάρχει όπως έχετε καταλάβει ηδη τα 80/100 των οπτικών δισκων σε άπειρες συσκευές έχουν καταργηθεί πλέον το μελλον ανηκει στην ψηφιακή εποχή.

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο, αλλά από την άλλη το ματάκι δουλεύει πλέον μόνο στο install και σε ένα τσεκ στην αρχή. Η διάρκεια ζωής του είναι μεγαλύτερη αφού δε δουλεύει συνέχεια και δεν κάνει χράτσα χρούτσα για τον ίδιο λόγο. Από το PS4 ισχύουν αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Τώρα ουσιαστικά με το cd διαβάζει ένα serial number και ξεκίνα download το μισό παιχνίδι και παραπάνω + συν τα updates που έχουν παρεμβληθεί. Οπότε πάλι digital παίζεις εκτός που και που ρίχνει καμιά στροφή και διαβάζει ξανά αυτό που είναι να διαβάσει DRM και κάτι τέτοια.

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Ακριβώς. Τώρα ουσιαστικά με το cd διαβάζει ένα serial number και ξεκίνα download το μισό παιχνίδι και παραπάνω + συν τα updates που έχουν παρεμβληθεί. Οπότε πάλι digital παίζεις εκτός που και που ρίχνει καμιά στροφή και διαβάζει ξανά αυτό που είναι να διαβάσει DRM και κάτι τέτοια.

Επειδή παίζω μόνο single player, δεν μου έχει τύχει να πρέπει ντε και καλά να κατεβάσω κάτι για να ξεκινήσω να παίζω. Με τη γραμμή που έχω κιόλας δεν είμαι για 50 γίγα downloads. Το θέμα είναι να ακολουθήσει και η Sony το παράδειγμα του Steam και να αγοράζεις και τη digital έκδοση μαζί με το δισκάκι έτσι ώστε να μην ανησυχείς για ματάκια και ιστορίες ή μήπως χάσεις το δισκάκι. Στο PC άπαξ και ενεργοποίησες κάποιο game σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Uplay, EA κλπ) είναι δικό σου ακόμη και αν χάσεις τα δισκάκια. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να τα βάλεις και μπορείς απλά να το κατεβάσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Theorendil είπε

Επειδή παίζω μόνο single player, δεν μου έχει τύχει να πρέπει ντε και καλά να κατεβάσω κάτι για να ξεκινήσω να παίζω. Με τη γραμμή που έχω κιόλας δεν είμαι για 50 γίγα downloads. Το θέμα είναι να ακολουθήσει και η Sony το παράδειγμα του Steam και να αγοράζεις και τη digital έκδοση μαζί με το δισκάκι έτσι ώστε να μην ανησυχείς για ματάκια και ιστορίες ή μήπως χάσεις το δισκάκι. Στο PC άπαξ και ενεργοποίησες κάποιο game σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Uplay, EA κλπ) είναι δικό σου ακόμη και αν χάσεις τα δισκάκια. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να τα βάλεις και μπορείς απλά να το κατεβάσεις.

Υπάρχουν ακόμη PC games που να έρχονται με cd/dvd;;; Νομίζω έχεις μείνει αρκετά πίσω. Πλέον στη συσκευασία δίνεται μόνο το digital code. Πλέον μόνο digital υπάρχει στο PC, βασικά εδώ και αρκετά χρόνια, σε όλα τα stores (Steam, EGS, GOG, Ubisoft Connect, κ.τ.λ.). Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας ξέμπαρκος publisher που να δίνει ακόμη cd/dvd και να μου ξέφυγε οπότε ας με συγχωρέσεις.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα είναι κανεις που να έχει παραλάβει το ps5 από media markt με το Spiderman? Που ήταν διαθέσιμο τη προηγούμενη βδομάδα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, maniacos93 είπε

Υπάρχουν ακόμη PC games που να έρχονται με cd/dvd;;; Νομίζω έχεις μείνει αρκετά πίσω. Πλέον στη συσκευασία δίνεται μόνο το digital code. Πλέον μόνο digital υπάρχει στο PC, βασικά εδώ και αρκετά χρόνια, σε όλα τα stores (Steam, EGS, GOG, Ubisoft Connect, κ.τ.λ.). Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας ξέμπαρκος publisher που να δίνει ακόμη cd/dvd και να μου ξέφυγε οπότε ας με συγχωρέσεις.

Το τελευταίο PC game που πήρα σε κουτί ήταν το περσινό Star Wars Squadrons και είχε κανονικά δισκάκια. Επίσης όλα τα Battlefield πλην του τελευταίου και σε κάθε νέα τους έκδοση βγαίνανε με όλα τα δισκάκια, οπότε η EA τουλάχιστον δισκάκια έδινε μέχρι πρόσφατα, τα έχω και ξέρω. Αυτό με τα δισκάκια και τις πλατφόρμες γινόταν ανέκαθεν, στις κονσόλες δεν λέει να γίνει, γενικά το λέω, όχι μόνο στη Sony.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή πάντως παίζει οι αγγελίες του Insomnia να έχουν περισσότερα άμεσα διαθέσιμα PS5 από ότι όλα τα κανονικά ελληνικά καταστήματα (αλυσίδες και μη) μαζί... 😅

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.
2 ώρες πριν, FCastor είπε

Αυτή τη στιγμή πάντως παίζει οι αγγελίες του Insomnia να έχουν περισσότερα άμεσα διαθέσιμα PS5 από ότι όλα τα κανονικά ελληνικά καταστήματα (αλυσίδες και μη) μαζί... 😅

Τραγικό.. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...