Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλησπέρα. Σήμερα πήγα από την Acs και παρέλαβα το PS5 που παρήγγειλα από Mediamarkt. Θα δουλέψει η 50άρα γραμμή στο full τώρα για να εγκαταστήσω τα παιχνίδια 😂😜😂

Βάλτο ethernet εννοείται. Αν και πενηντάρα λίγο είναι πια. Έχω κατοσταρα και δεν μου φτάνει!

• Thanks 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Βάλτο ethernet εννοείται. Αν και πενηντάρα λίγο είναι πια. Έχω κατοσταρα και δεν μου φτάνει!

Ασύρματα το έχω λόγω περιορισμών χώρου. Μια χαρά πάει κι έτσι. Δυστυχώς δεν δίνει παραπάνω στην περιοχή μου, αλλιώς θα είχα ήδη αναβαθμίσει. Περιμένω να αναβαθμιστεί το KV. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έκανα μια παραγγελία από το media markt για το PS5 με το bundle Ratchet&Clank: Rift Apart την τρίτη 11/01/2022 στη πρώτη παρτίδα που βγήκε και δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση πέρα από το email επιβεβαίωσης που στέλνουν στην αρχή. Είδα ότι έχουν παραδοθεί άλλα σε άτομα που τα παρήγγειλαν στη δεύτερη παρτίδα...ξέρει κανείς τι παίζει; Είμαι σε απόγνωση

Δημοσ.
14 hours ago, Yolocolo said:

Καλησπέρα,

έκανα μια παραγγελία από το media markt για το PS5 με το bundle Ratchet&Clank: Rift Apart την τρίτη 11/01/2022 στη πρώτη παρτίδα που βγήκε και δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση πέρα από το email επιβεβαίωσης που στέλνουν στην αρχή. Είδα ότι έχουν παραδοθεί άλλα σε άτομα που τα παρήγγειλαν στη δεύτερη παρτίδα...ξέρει κανείς τι παίζει; Είμαι σε απόγνωση

Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα, δε νομίζω κάποιος από εδώ να μπορεί να σε βοηθήσει παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά σου δεν θα τα χάσεις, αν τώρα έγινε λάθος και παραλάβεις με την επόμενη φουρνιά πχ, αν άργησε το κούριερ ή οτιδήποτε άλλο δεν το ξέρω, εκείνοι θα σε κατατοπίσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά στο game explorers υπάρχουν δύο bundle άμεσα διαθέσιμα απλά έχουν της Παναγίας τα μάτια και βγαίνουν κοντά στα 900 ευρώ... Έχουν αρκετά games το κάθε ένα και το ένα έχει extra χειριστήριο ενώ το άλλο τα ακουστικά της Sony κι ένα χειριστήριο απομίμηση αν κατάλαβα καλά. Από games θα δείτε από Demon's Soul μέχρι Maneater και Treasures of the Aegean. Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι bundlάρουν ότι στοκ τους έχει μείνει μπορεί να θεωρείται scalping...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theorendil είπε

Παιδιά στο game explorers υπάρχουν δύο bundle άμεσα διαθέσιμα απλά έχουν της Παναγίας τα μάτια και βγαίνουν κοντά στα 900 ευρώ... Έχουν αρκετά games το κάθε ένα και το ένα έχει extra χειριστήριο ενώ το άλλο τα ακουστικά της Sony κι ένα χειριστήριο απομίμηση αν κατάλαβα καλά. Από games θα δείτε από Demon's Soul μέχρι Maneater και Treasures of the Aegean. Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι bundlάρουν ότι στοκ τους έχει μείνει μπορεί να θεωρείται scalping...

Μια χαρά είναι για εμένα η τιμή. Έχουν μέσα της Παναγιάς τα μάτια. Και επίσης, και στα δύο έχει τα official χειριστήρια απλώς το ένα περιέχει το midnight black (μαύρος χρωματισμός).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maniacos93 είπε

Μια χαρά είναι για εμένα η τιμή. Έχουν μέσα της Παναγιάς τα μάτια. Και επίσης, και στα δύο έχει τα official χειριστήρια απλώς το ένα περιέχει το midnight black (μαύρος χρωματισμός).

Δεν αντιλέγω, απλά με τη καμία δεν μου χρειάζονται όλα αυτά και τα περισσότερα από τα games σε κάθε bundle δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, αλλά και να με ενδιέφεραν, στο PS5 δεν έχουν νόημα, το Maneater για παράδειγμα και το Treasures of the Aegean τα βρίσκεις και σε άλλες πλατφόρμες φθηνότερα και σιγά τα γραφικά που έχουν για PS5. Για το χειριστήριο κάπου είδα ένα Trust αλλά μπορεί και να μπερδεύτηκα. Anyway, για μένα προσωπικά τα περίπου 400 Ευρώ πέρα από τη τιμή της κονσόλας είναι πεταμένα λεφτά και δεν μου περισσεύουν απλά και μόνο για το μηχάνημα. Από το εν λόγω μαγαζί πάντως έχω ψωνίσει πολλές φορές, πάντα με courier γιατί είμαι Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι είναι αξιόπιστοι κι εξυπηρετικοί, οπότε αν ενδιαφέρει κάποιον το bundle, ας το πάρει άφοβα. Άσχετο, αλλά τα bundles σε Κωτσόβολο κλπ δεν είναι μόνο ένα game κι ένα χειριστήριο συνήθως και βγαίνουν στα 600 με 650? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Theorendil είπε

Δεν αντιλέγω, απλά με τη καμία δεν μου χρειάζονται όλα αυτά και τα περισσότερα από τα games σε κάθε bundle δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, αλλά και να με ενδιέφεραν, στο PS5 δεν έχουν νόημα, το Maneater για παράδειγμα και το Treasures of the Aegean τα βρίσκεις και σε άλλες πλατφόρμες φθηνότερα και σιγά τα γραφικά που έχουν για PS5. Για το χειριστήριο κάπου είδα ένα Trust αλλά μπορεί και να μπερδεύτηκα. Anyway, για μένα προσωπικά τα περίπου 400 Ευρώ πέρα από τη τιμή της κονσόλας είναι πεταμένα λεφτά και δεν μου περισσεύουν απλά και μόνο για το μηχάνημα. Από το εν λόγω μαγαζί πάντως έχω ψωνίσει πολλές φορές, πάντα με courier γιατί είμαι Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι είναι αξιόπιστοι κι εξυπηρετικοί, οπότε αν ενδιαφέρει κάποιον το bundle, ας το πάρει άφοβα. Άσχετο, αλλά τα bundles σε Κωτσόβολο κλπ δεν είναι μόνο ένα game κι ένα χειριστήριο συνήθως και βγαίνουν στα 600 με 650? 

Ναι, κάπως έτσι είναι τα bundles από τις μεγάλες αλυσίδες. Ουσιαστικά σαν να αγοράζεις κονσόλα+έξτρα χειριστήριο+παιχνίδι στην κανονική τους τιμή ή με μία μικρή έκπτωση. Αλλά θα προτιμούσα να πετύχω ένα τέτοιο bundle (προσωπικά πάντα) παρά ένα των 900 ευρώ που περιλαμβάνει μεν ένα σωρό παιχνίδια αλλά είναι είτε φάση ξεφορτώματος ή παιχνίδια που έτσι και αλλιώς δε θα έπαιζα.

Δημοσ.

Απ' οτι φαινεται εβγαλαν οτι εβγαλαν για τις γιορτες και τελειωσαν τα παντα τωρα? Ούτε Bundles δεν βλεπω να βγαζουν οι μεγαλες αλυσιδες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StonedCoder είπε

Απ' οτι φαινεται εβγαλαν οτι εβγαλαν για τις γιορτες και τελειωσαν τα παντα τωρα? Ούτε Bundles δεν βλεπω να βγαζουν οι μεγαλες αλυσιδες

Απ' όσο ξέρω και ρώτησα, είναι πιο εύκολο να βγάλεις άκρη στα φυσικά καταστήματα, οπότε θέλει πόδια και κουράγιο. Από Κωτσόβολο μου είπαν ότι δεν είναι πλέον τόσο δύσκολο να βρεις. Για bundles δες αυτά στο Game Explorers αλλά βγαίνουν 850 κι 900 Ευρώ...

1 ώρα πριν, panosbekris είπε

Παιδιά ψάχνω και εγώ για καινούργιο ps5 digital σκέτο αν δείτε κάτι γράψτε ευχαριστώ.

Αν επιτρέπεις, γιατί digital? Γνωρίζω ότι  είναι 100 ευρώ πιο φθηνό, αλλά μακροπρόθεσμα δεν συμφέρει καθόλου γιατί περιορίζεσαι μόνο στο eshop της Sony στο οποίο οι τιμές είναι πολλές φορές απλά τραγικές. Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Theorendil είπε

Απ' όσο ξέρω και ρώτησα, είναι πιο εύκολο να βγάλεις άκρη στα φυσικά καταστήματα, οπότε θέλει πόδια και κουράγιο. Από Κωτσόβολο μου είπαν ότι δεν είναι πλέον τόσο δύσκολο να βρεις. Για bundles δες αυτά στο Game Explorers αλλά βγαίνουν 850 κι 900 Ευρώ...

Αν επιτρέπεις, γιατί digital? Γνωρίζω ότι  είναι 100 ευρώ πιο φθηνό, αλλά μακροπρόθεσμα δεν συμφέρει καθόλου γιατί περιορίζεσαι μόνο στο eshop της Sony στο οποίο οι τιμές είναι πολλές φορές απλά τραγικές. Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα...

Να απαντήσω κι εγώ μιας κι εγώ για digital σκέτο ψάχνω:  εγώ έχω το 4 και το 90% των παιχνιδιών μου είναι σε ψηφιακή μορφή και περασμένα σε έναν σκληρό 2ΤΒ. Γενικά πάντα εύρισκα καλύτερες προσφορές σε ψηφιακές εκδόσεις από ότι σε φυσικές χώρια η ευκολία που υπάρχει στο να τα έχεις όλα μέσα στην κονσόλα και να μην ψάχνεσαι 

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Theorendil είπε

Αυτό πάντως με διαθέσιμα κομμάτια σε φυσικά καταστήματα το έχω μια απορία πάντως. Κωτσόβολο που πήρα κάποια στιγμή τηλέφωνο μετά τις γιορτές μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα κομμάτι. Και δεν υπάρχει και τρόπος να τηλεφωνήσεις σε κατάστημα του Κωτσόβολου απευθείας μια και όλα δίνουν το κεντρικό τηλέφωνο.

Από την άλλη υπάρχει αγγελία στο Insomnia που πουλάει κάποιος Αθήνα κονσόλα αγορασμένη από Κωτσόβολο 15/01 που στο eshop του είχε πάψει να υπάρχει διαθέσιμη εδώ και εβδομάδες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...