Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, b-wade είπε

Παίδες όσοι παραγγείλατε από mediamarkt στην τελευταία προσφορά πήρατε δεύτερο email ή ακόμα ; 

Καλημέρα. Ακόμα τπτ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με είπαν ότι μέχρι 18/1 που γράφει το mail θα παραδοθεί. Οπότε αναμένουμε. 

Edit: Μόλις άλλαξε η κατάσταση στις παραγγελίες μου.

Screenshot 2022-01-13 at 13-46-29 Media Markt eShop.png

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα. Ακόμα τπτ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με είπαν ότι μέχρι 18/1 που γράφει το mail θα παραδοθεί. Οπότε αναμένουμε. 

Edit: Μόλις άλλαξε η κατάσταση στις παραγγελίες μου.

Screenshot 2022-01-13 at 13-46-29 Media Markt eShop.png

Ήρθα και τα mails. Τώρα περιμένω το tracking number. Ελπίζω αύριο να το έχω. 

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι ακόμα περιμένουν κάποια απάντηση από την Sony γιατί δεν έχουν στις αποθήκες τους. Τι προτείνετε να κάνω γιατί έχω νευριάσει και τους έχω πληρώσει ήδη με κάρτα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, b-wade είπε

Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι ακόμα περιμένουν κάποια απάντηση από την Sony γιατί δεν έχουν στις αποθήκες τους. Τι προτείνετε να κάνω γιατί έχω νευριάσει και τους έχω πληρώσει ήδη με κάρτα.

Είτε κάνεις υπομονή μπας και έρθει είτε ακυρώνεις την παραγγελία και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν είναι τι θα προτείνουμε εμείς, αλλά εσύ τι θέλεις.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thagkol είπε

Είτε κάνεις υπομονή μπας και έρθει είτε ακυρώνεις την παραγγελία και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν είναι τι θα προτείνουμε εμείς, αλλά εσύ τι θέλεις.

Την ακύρωσα τελικά γιατί δεν βγάζεις άκρη με αυτούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κατα 99% είναι απάτη.

εφοσον δεν σου δίνει την δυνατότητα να πληρώσεις μέσω αντικαταβολής, από εμένα είναι όχι.

μη προ πληρώσετε αν δεν είστε σίγουροι, θα κλαίτε τα λεφτά σας μετά αν σας κλέψουν. Αν είστε από Αθήνα πεταχτείτε στο μαγαζί να το δείτε από κοντά.  

Επεξ/σία από MixMasteR
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, kundi είπε

357 euro .digital ,  απλα το έχει και διαθέσιμο το έβαλα απλά έπεσε στο μάτι μου τπτ άλλο 

Επεξ/σία από kundi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kundi είπε

Μόλις τον πήρα τηλ αυτό του site μου λέει όλα είναι κρατγνςνα6απο πελάτες και  από βδομάδα θα, έχει νέες  παραλαβές κλπ κανονικά με εγγύηση μου είπε και απορφορολογηση αν υπάρχει εταιρεία και τα, σχετικά τώρα τι να πω.. 

Μόλις τώρα, nagias23 είπε

Μόλις τον πήρα τηλ αυτό του site μου λέει όλα είναι κρατγνςνα6απο πελάτες και  από βδομάδα θα, έχει νέες  παραλαβές κλπ κανονικά με εγγύηση μου είπε και απορφορολογηση αν υπάρχει εταιρεία και τα, σχετικά τώρα τι να πω.. 

*κρατημένα 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα πήγα από την Acs και παρέλαβα το PS5 που παρήγγειλα από Mediamarkt. Θα δουλέψει η 50άρα γραμμή στο full τώρα για να εγκαταστήσω τα παιχνίδια 😂😜😂

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...