Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Το όνειρο μου είναι να παρω ένα PS5 ,τελοσπαντον

Άμα είναι το όνειρο σου να πάρεις ένα ps5 θα πας πολύ μπροστά στην ζωή σου! 😂😁

Επεξ/σία από manthos_27
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manthos_27 είπε

Άμα είναι το όνειρο σου να πάρεις ένα ps5 θα πας πολύ μπροστά στην ζωή σου! 😂😁

Δεν κάθομαι στην ζωή μου και μην ειρωνεύεσαι.Αυτην την στιγμή φτιάχνω ένα website για μία γνωστή μου και θα πληρωθώ απ αυτό ,επίσης κανω μαθηματα Η/Υ σε 2 φίλους μου,εχω τελειώσει ΙΕΚ πληροφορικής και εχω και πιστοποίηση ,εχω δουλεψει σε φωτογραφείο,οικοδομή , σερβιτόρος ,Εχω κατασκευάσει 5 website συνολικά μαζί με το δικό μου που εχω στην υπογραφή μου.Ονειρό μου είναι μια καλή δουλεία ,και σαν 2ο όνειρο είναι κακό ένα PS5?

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δουλευταρας είσαι δεν λέω αλλα βάλε κ λιγο χιούμορ στην ζωή σου, σε καμία περίπτωση δεν το είπα για να σε προσβάλω!.. Φιλικά πάντα 🙂😁

Επεξ/σία από manthos_27
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Δουλευταρας είσαι δεν λέω αλλα βάλε κ λιγο χιούμορ στην ζωή σου, σε καμία περίπτωση δεν το είπα για να σε προσβάλω!.. Φιλικά πάντα 🙂😁

Μη βγάζετε ειρωνεία σε ένα άνθρωπο που δε γνωρίζετε κ δε ξέρετε τι έχει κάνει στη ζωή του.ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν λεει δοσεις με Paypal. Λεει πληρωμη με δωρεαν αντικαβολη, δοσεις με καρτα ή PayPal. 3 διαφορετικοι τροποι πληρωμης

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οχι οτι το λεω για κακο, αλλα μηπως δεν θα επρεπε να ειναι προτεραιοτητα σου το ps5, ακομα και σε δοσεις, για τις οποιες δεν ειναι σιγουρο οτι θα τις εξοφλησεις στην ωρα τους?

καλημερα , με paypal δεν γινεται με δοσεις , μονο με πιστωτικη [ οχι χρεωστικη] γινονται δοσεις κ συμφερουν ιδιαιτερα οι πολλες ατοκες δοσεις

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Fulgore said:

Επεσες δυστυχως σε κακό κατάστημα/πωλητή και άρα σε αυτή την περίπτωση μοναδική λύση είναι οι αγγελίες δυστυχως..

Από Πλαισιο που σχολιασε ο συμφοορουμιτης πιο πάνω,έχουμε πετύχει κόσμο που του άλλαξαν τα πράγματα οπως και από public.

Προφανώς μετά που δέχτηκαν επιστροφές άλλαξαν ένα S στο σύστημα για να μη δεχτούν άλλες. :D Εμείς το προκαλέσαμε αυτό...

Προσωπικά ΔΕΝ θα πάρω μέχρι να βρίσκω με 499 στα ράφια, ούτε bundle, ούτε S, ούτε διαπληκτισμοί με κανέναν, ούτε με το χέρι στη σκανδάλη, ούτε τρέξιμο σε αγγελίες. I vote with my wallet. Δε θα πεθάνω αν δεν παίξω για 2 χρόνια τα PS5 exclusives σε "next gen" τιμές και δείχνω τη δυσαρέσκειά μου με το να μην τους δίνω τα λεφτά μου ούτε για hardware ούτε για software/συνδρομές.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 5
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Προφανώς μετά που δέχτηκαν επιστροφές άλλαξαν ένα S στο σύστημα για να μη δεχτούν άλλες. :D Εμείς το προκαλέσαμε αυτό...

Προσωπικά ΔΕΝ θα πάρω μέχρι να βρίσκω με 499 στα ράφια, ούτε bundle, ούτε S, ούτε διαπληκτισμοί με κανέναν, ούτε με το χέρι στη σκανδάλη, ούτε τρέξιμο σε αγγελίες. I vote with my wallet. Δε θα πεθάνω αν δεν παίξω για 2 χρόνια τα PS5 exclusives σε "next gen" τιμές και δείχνω τη δυσαρέσκειά μου με το να μην τους δίνω τα λεφτά μου ούτε για hardware ούτε για software/συνδρομές.

Σωστό ούτως ή άλλως οι κονσόλες λειτουργούν σαν τους εκτυπωτές με τα χρώματα. Μέσα μπαίνει η Sony και η MS αυτό που τους σώζει είναι το "σταθερό" εισόδημα από τις συνδρομές και online υπηρεσίες.

Αν μπορούσαν να αγοράζεις και συνδρομή χωρίς να έχεις ps5/Xbox θα ήταν ακόμα περισσότερο ευτυχισμένοι. 😂

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Tetrabitos said:

Σωστό ούτως ή άλλως οι κονσόλες λειτουργούν σαν τους εκτυπωτές με τα χρώματα. Μέσα μπαίνει η Sony και η MS αυτό που τους σώζει είναι το "σταθερό" εισόδημα από τις συνδρομές και online υπηρεσίες.

Αν μπορούσαν να αγοράζεις και συνδρομή χωρίς να έχεις ps5/Xbox θα ήταν ακόμα περισσότερο ευτυχισμένοι. 😂

[spoiler]Εγώ πάντως game pass έχω και xbox one S gamepad, ενώ xbox δεν είχα ποτέ μου 😛 [/spoiler]

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

[spoiler]Εγώ πάντως game pass έχω και xbox one S gamepad, ενώ xbox δεν είχα ποτέ μου 😛 [/spoiler]

Αγόρασα 1 χρόνο PSN χωρίς να έχω ακόμα PS5 ή την σιγουριά ότι θα το αγοράσω ΧΔ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Θα με κάνετε να ξαναπάω από εκεί!Θα πάρω Αθήνα αύριο το πρωί πάλι προστασία καταναλωτή να δω τι θα γίνει!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Spoiler

Εγώ πάντως 499ευρώ την πήρα την κονσόλα αυτό τον μήνα χωρίς όλα αυτά που αναφέρεις.

Πήρα ενα bundle,εβγαλα το controller και έβαλα στα ίδια χρήματα στην θέση του επέκταση εγγύησης και το παιχνίδι το πήρα πίσω πιστωτικό(το είχα ήδη πάρει φθηνότερα) να αγοράσω το Horizon(δεν γινόταν αλλαγή επειδή μιλάμε για προπαραγγελία).

Ουτε τσακωμοί,ούτε προστασία καταναλωτή,ούτε τίποτα. Μου λέγανε και μένα το παραμύθι για sony και bundles,τους είπα ήρεμα τι παίζει και τέλος.

Βέβαια εγώ για αυτό το λόγο φρόντισα την κονσόλα να την παραλάβω από κατάστημα για να κάνω τις σχετικές αλλαγές επί τόπου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aekoupoli είπε

2 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Διαθέσιμα ξανά στο public

https://www.public.gr/cat/gaming/consoles/ps5/

Πάλι πακέτα έβαλαν. Να δούμε πόσοι μήνες θα χρειαστούν για να πωλούν σκέτη κονσόλα

Επεξ/σία από thermopylai480
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...