Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, cons1985 είπε

Σκέφτομαι να πάω plaisio και να αλλάξω το miles morales με κάποιο άλλο, αλλά με αυτά που διάβασα πιστεύω θα φάω άκυρο.  

Για αλλαγή παιχνιδιού(ειδικά αν είναι ίδια τιμή)δεν υπάρχει θέμα(αρκει να ειναι σφραγισμενο προφανώς).

Στις επιστροφές χρημάτων είναι περισσότερο το πρόβλημα.

Πάντως οι περισσότεροι ως τώρα έχουν βγάλει άκρη στην αλλαγή παιχνιδιού και άσε που δεν χάνεις τίποτα να περάσεις από εκει και να το πεις. Μπορείς πχ να πεις ότι μονο αυτό το bundle προλάβες κααι απλά θες να αλλάξεις το παιχνίδι με κάποιο άλλο,και αν ειναι ακριβότερο το αλλο να δωσεις την διααφορά.

Δεν νομίζω να σου πουν όχι.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για αλλαγή παιχνιδιού(ειδικά αν είναι ίδια τιμή)δεν υπάρχει θέμα(αρκει να ειναι σφραγισμενο προφανώς).

Πάντως οι περισσότεροι ως τώρα έχουν βγάλει άκρη στην αλλαγή παιχνιδιού και άσε που δεν χάνεις τίποτα να περάσεις από εκει και να το πεις. Μπορείς πχ να πεις ότι μονο αυτό το bundle προλάβες κααι απλά θες να αλλάξεις το παιχνίδι με κάποιο άλλο,και αν ειναι ακριβότερο το αλλο να δωσεις την διααφορά.

Θα πάω αύριο το πρωί, για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Κωτσοβολος άκυρο και σε αλλαγή και σε επιστροφή χρημάτων..Άκυρο σε όλα.

Πηγα και από κοντά,αλλά και τηλ στα κεντρικά.Δε δέχονται τπτ.Μακάρι να βγάλετε άκρη στα αλλά καταστηματα!

Δημοσ.

Γιατί κάνετε αλλαγές;

Δεν θέλετε δυο χειριστήρια; Πακέτα είχε διαφορά. Καλά λόγια έχω ακούσει και γι το spider man και για το ratchet.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jim1912 είπε

Πηγα και από κοντά,αλλά και τηλ στα κεντρικά.Δε δέχονται τπτ.Μακάρι να βγάλετε άκρη στα αλλά καταστηματα!

Πως είναι στην απόδειξη; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, feelihipo είπε

Πως είναι στην απόδειξη; 

Τρία ξεχωριστά προϊόντα,με τρεις διαφορετικούς κωδικούς,αλλά στην αρχή κάθε κωδικού έχει το γράμμα s.Αυτοί το έχουν σαν δικαιολογία ότι σημαίνει set όποτε δε σπάει και αν θες επιστρέφεις όλο το πακέτο,όχι μεμονωμένα!

Μιλησα και με προστασία καταναλωτή στη Θεσσαλονίκη (τοπική) και μου είπαν ότι είναι καλυμμένοι στον Κώτσο !

15 λεπτά πριν, dstilio είπε

Γιατί κάνετε αλλαγές;

Δεν θέλετε δυο χειριστήρια; Πακέτα είχε διαφορά. Καλά λόγια έχω ακούσει και γι το spider man και για το ratchet.

Μονος μου είμαι,παντρεμένος με παιδί.Παίζω μετά τις 23.00 μόνος χωρίς πολύ φασαρία να μη ξυπνήσουν.Αποκλείεται να έρθει παρέα.Όποτε τι να τον κάνω τον δεύτερο μοχλό;Βέβαια τον γουστάρω πολύ γιατί είναι μαύρος 😜.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jim1912 είπε

Επεσες δυστηχως σε κακό κατάστημα/πωλητή και άρα σε αυτή την περίπτωση μοναδική λύση είναι οι αγγελίες δυστηχως..

Από Πλαισιο που σχολιασε ο συμφοορουμιτης πιο πάνω,έχουμε πετύχει κόσμο που του άλλαξαν τα πράγματα οπως και από public.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επεσες δυστηχως σε κακό κατάστημα/πωλητή και άρα σε αυτή την περίπτωση μοναδική λύση είναι οι αγγελίες δυστηχως..

Από Πλαισιο που σχολιασε ο συμφοορουμιτης πιο πάνω,έχουμε πετύχει κόσμο που του άλλαξαν τα πράγματα οπως και από public.

Πήρα στα κεντρικά,πήγα σε καταστηματα,κάλεσα καταστηματα και η απάντηση η ίδια που περιέγραψα.

Χαιρομαι που τα υπόλοιπα λειτουργούν αλλιώς.Μακάρι να εξυπηρετούνται τα παιδιά.Αγγελίες βαριέμαι,όποτε λογικά θα τα κρατήσω και όποτε χρειαστεί ο μοχλός και όποτε μου κάνει κέφι παίζω και το Σπάιντερμαν!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι και ο κωτσόβολος μπορεί να κάνει επιστροφές ή αλλαγές γιατί πλαίσιο και παμπλικ κάνουν, επομένως αν ο κωτσόβολος είχε βρει κάποιο νόμιμο τρόπο να μη δέχεται επιστροφές σε σετ, τότε γιατί να μην το κάνουν και οι υπόλοιπες μεγάλες  αλυσίδες?? Αυτό είναι προσωπική σκέψη. 

Τώρα σε γεγονός, επιστρέφω κοντρολλερ και παιχνίδι σε πλαίσιο. Μιλάω με τον πωλητή και αρχίζει να μου λέει ότι είναι σετ και επιστρέφεται όλο μαζί και όχι χωριστά. Του λέω αυτό δεν ισχύει, η απόδειξη έχει ξεχωριστό κωδικό για κάθε είδος. Αφού επαναλάβαμε για αρκετές φορές αυτό το πράγμα, μου είπε και κατι δικαιολογίες ότι είναι bundle και είναι όλα τα τεμάχια κάτω από έναν κωδικό σετ, με ρώτησε αν θέλω να μιλήσω στη διευθύντρια. Μίλησα μαζί της και αμέσως μόλις της εξήγησα τι ήθελα, μου λέει ναι γίνεται  επιστροφή, και με έστειλε ταμείο. 

Επομένως αν κάποιος θέλει να επιστρέψει κάτι από σετ, αρκεί να επιμείνει, όταν ξέρει ότι έχει δίκιο θα πετύχει αυτό που πρέπει. 

Υ.Γ. εγώ ζήτησα πιστωτικό γιατί όλο και κάτι θα πάρω από πλαίσιο. Όμως και σε επιστροφή χρημάτων το ίδιο ισχύει. Στη διευθύντρια του καταστήματος δεν της είπα κάτι για πιστωτικό. Η κοπέλα στα ταμεία με ρώτησε αν θέλω πιστωτικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG-20211220-223407.jpgαποδειξη απο πλαίσιο .όντως τα βαφτίζουν σαν σετ/σύνθεση αλλά τυπικά έχουν ξεχωριστούς κωδικούς...αλλά με διαφορετικές τιμές απο το site

τώρα αν τους έβαλε η Σόνυ ή o εισαγωγέας/distributors στυλ westnet infoquest oktabit είναι άλλο story.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, tesla22 είπε

Εκει που λέει "δόσεις με PayPal !" μπορώ και γω που είμαι ανεργος και δεν δικαιούμαι πιστωτική κάρτα (αλλά έχω χρεωστική κάρτα),μπορώ να το αγοράσω με δόσεις με paypal?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JTRGamer είπε

Εκει που λέει "δόσεις με PayPal !" μπορώ και γω που είμαι ανεργος και δεν δικαιούμαι πιστωτική κάρτα ,μπορώ να το αγοράσω με δόσεις με paypal?

Δεν λεει δοσεις με Paypal. Λεει πληρωμη με δωρεαν αντικαβολη, δοσεις με καρτα ή PayPal. 3 διαφορετικοι τροποι πληρωμης

Spoiler

Οχι οτι το λεω για κακο, αλλα μηπως δεν θα επρεπε να ειναι προτεραιοτητα σου το ps5, ακομα και σε δοσεις, για τις οποιες δεν ειναι σιγουρο οτι θα τις εξοφλησεις στην ωρα τους?

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Το όνειρο μου είναι να παρω ένα PS5 ,τελοσπαντον

μην τρελενεσαι εχεις χρονο μπηκε και διαφιμιση τιβι σημερα απο παμπλικ οποτε πεζει μεγαλο νουμερο σε αποθεμα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...