Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως έπαιξε μεγάλο ρόλο η πανδημία και η καραντίνα στους αγοραστές- καταναλωτές. Ξέρω άτομα από το playstation 2 άντε 3 στις αρχές που πούλησαν σε άλλους να θέλουν σαν τρελοί τώρα με το 5 να θέλουν να το αγοράσουν. Όταν κάτι είναι δυσεύρετο το θέλουν και πιο πολλοί.  

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, maevious_ είπε
Αναφορά σε κείμενο

Όπως σημειώνεται στην έκθεση, ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Sony, Hiroki Totoki, δήλωσε πρόσφατα στους επενδυτές ότι τα θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης και οι ελλείψεις εξαρτημάτων έχουν αυξηθεί πιο σοβαρά.

🤣😅

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Βρίσκομαι σε αναζήτηση της κονσόλας εδώ και αρκετές μέρες, δίχως κάποιο αποτέλεσμα δυστυχώς.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον ιστότοπο με διαρκή ανανέωση διαθεσιμότητας των καταστημάτων; 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακύρωσα αγορά με 40 ευρώ μόνο καπέλο μόλις κατάλαβα ότι πρόκειται για σκάλπερ. Έδινε 680 ευρώ το πακέτο με demon souls και ghost of tshushima που το Πλαίσιο το είχε 639, αλλά ήθελε μόνο μετρητά και θα μου έδινε την απόδειξη του Πλαισίου παρόλο που ο "πωλητής" είναι μαγαζί κανονικό.

Ούτε ευρώ δεν τους δίνω και όποτε το πάρω. Μέχρι τότε και το PS4 μια χαρά δουλεύει δόξα τω Θεώ. Και θα χαρώ αφάνταστα όταν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα τους μείνουν στο χέρι τα PS5 που έχουν καβατζώσει.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 4
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Nekman13 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Βρίσκομαι σε αναζήτηση της κονσόλας εδώ και αρκετές μέρες, δίχως κάποιο αποτέλεσμα δυστυχώς.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον ιστότοπο με διαρκή ανανέωση διαθεσιμότητας των καταστημάτων; 

insomnia.gr

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επιτέλους μετά από 1 χρόνο και βάλε αναμονής,  έφτασε η ώρα μου και χωρίς καπέλο!!! 568 και τα 2 μαζί (disc version + δεύτερο DualSense).Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω να βρείτε όλοι σύντομα. Μακριά από κοράκια !!!!

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thagkol είπε

Εγώ ακύρωσα αγορά με 40 ευρώ μόνο καπέλο μόλις κατάλαβα ότι πρόκειται για σκάλπερ. Έδινε 680 ευρώ το πακέτο με demon souls και ghost of tshushima που το Πλαίσιο το είχε 639, αλλά ήθελε μόνο μετρητά και θα μου έδινε την απόδειξη του Πλαισίου παρόλο που ο "πωλητής" είναι μαγαζί κανονικό.

Ούτε ευρώ δεν τους δίνω και όποτε το πάρω. Μέχρι τότε και το PS4 μια χαρά δουλεύει δόξα τω Θεώ. Και θα χαρώ αφάνταστα όταν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα τους μείνουν στο χέρι τα PS5 που έχουν καβατζώσει.

Η αλήθεια είναι πως για όσους “τυχερούς” έχουν το PS5 αυτή την στιγμή είναι περισσότερο τρόπαιο παρα next gen κονσόλα. Δλδ οκ αν έχεις και το PS4 δίπλα δίπλα λες τι τέρας είναι αυτό και τι έχουν βάλει εκεί μέσα οι φουστηδες. Και ναι κάνεις upgrade στα ήδη υπάρχοντα ρούχα της γκαρνταρόμπας και όλα τρέχουν νεράκι κ σε καλύτερη ανάλυση κ με μηδέν loading times.Αλλά επι της ουσίας next gen παραγωγές και τις πραγματικές δυνατότητες του “τέρατος” δεν τις έχουμε δει και ούτε θα τις δούμε στο κοντινό μέλλον όπως πάει το πράμα. Γιατί ποιος developer θα επενδύσει σε πολυδάπανη παραγωγή όταν δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό; That’s the sad truth..οπότε συμφωνώ με την λογική ότι το PS4 είναι σούπερ για όποιον το έχει αυτή την στιγμή και δεν υπάρχει λογική να υποκύπτει κανεις σε επίδοξους βλαχο-hassler κ να θρέφει το αχόρταγο τέρας του scalping.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thagkol είπε

Έλα ρε συ ευκαιρία έχασες !!!!!!!! Ο τύπος λόγω ανάγκης το έδινε για την φουκαριαρα την μάνα του που είχε Πάρκινσον και δεν μπορούσε να παίξει 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Έλα ρε συ ευκαιρία έχασες !!!!!!!! Ο τύπος λόγω ανάγκης το έδινε για την φουκαριαρα την μάνα του που είχε Πάρκινσον και δεν μπορούσε να παίξει 

Κι ομως εχω δει αγγελια να λεει πως το πουλαει λογω εκτακτης αναγκης ο αλλος και το χε και καπελο και ανοιγμενο.Ειναι πολλα τα ζομπια αναμεσα μας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ Black Firday ειναι σχεδον απιθανο να μην βγαλουν μερικα bundle... με λιγη υπομονη οποιος ψαχνει βρισκει

Επίσης θα ήθελαν να προσθέσω ότι υπάρχουν κάποιοι π δεν τους νοιάζει να πληρώσουν όσο όσο για την αγορά ps5. Είτε μέσω skroutz η από κάποια αγγελία. Άλλοι που δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν και θέλουν κάτι άμεσα. Προφανώς οι περισσότεροι που είναι σε αυτό το thread ψαχνόμαστε, κάνουμε υπομονή και περιμένουμε μέχρι να βγει κάπου κάτι. Ωστόσο, από την στιγμή που υπάρχουν αυτοί π το αγοράζουν υπερτιμημένα σε κάποια παρα-αγορα, φυσικά θα υπάρχουν και άτομα που θα το πουλάνε σε αυτές τις τιμές. Κάποιος μπορεί να αγοράζει 2 και να πουλάει το 1. Υπάρχει ρίσκο να του μείνει και στο τέλος να το σκοτώσει αν η διαθεσιμότητα του ps5 εξομαλυνθεί. Εγώ το δέχομαι και καλό είναι να το δεχτείτε και εσείς γιατί έχουμε ελεύθερη αγορά.

Επεξ/σία από kavroulis
Δημοσ.

δεν ξερω αν θα βοηθησει αυτο που θα πω αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας ρωτησει τηλεφωνικα σε συνοικιακα καταστηματα Γερμανος καθως φιλος μου βρηκε PS5 με αυτο τον τροπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, geogoku είπε

δεν ξερω αν θα βοηθησει αυτο που θα πω αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας ρωτησει τηλεφωνικα σε συνοικιακα καταστηματα Γερμανος καθως φιλος μου βρηκε PS5 με αυτο τον τροπο.

ο γερμανος ειχε φερει  μια φουρνια 25/10 παρελαβαν παλι ?

Επεξ/σία από tesla22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, geogoku είπε

Εγώ έχω ένα κατάστημα στην γειτονιά. Θυμάστε παλιά αρχές 2000  καταστήματα αλυσίδα Expert για "πελάτες που ειναι γάτες" το σλόγκαν;

Ε ένα κατάστημα έμεινε και είχε φέρει 2 ps5. Ούτε σάιτ ούτε διαφημίσεις τίποτα. Έλεγα να το γράψω εδώ αλλά ξεχνούσα. Έφυγαν εννοείται και τα 2 ps5 στο νερό.

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω μέσα στο 2021 να έχουμε καινούργια φουρνιά από PS5 ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές και εάν υπάρξει θα φύγει μέσα σε λίγες μέρες  να μην πω ώρες. Όταν έψαχνα και εγώ πριν βρω από αγγελία επικοινώνησα με όλες τις μεγάλες αλυσίδες και η απάντηση ήταν η ίδια ή μέσω Ίντερνετ όταν και άμα υπάρξει νέα παραλαβή ή προπαραγγελίες που μου ξεκαθάρισαν ότι οι ουρές αναμονής είναι τεράστιες.

Εδώ μέσα εμφανίζονται αρκετές ευκαιρίες  πάντα με ένα μικρό ή μεγάλο καπέλο από πλευράς πωλητών δεδομένου της έλλειψης και της αυξημένης ζήτησης. Με τα δικά μου δεδομένα θα θεωρούσα λογικό ένα καπέλο +80€ στην disk edition δηλαδή στα 580€ αλλά δεν θα έδινα 700 με 750€ που ζητάνε πολλοί. Βέβαια ο καθένας πράττει ότι του λέει η λογική του και η τσέπη του.

Αυτό που όμως πραγματικά με πειράζει είναι ότι ακούω άτομα που προπληρώσαν εδώ και καιρό ίσως και μήνες και δεν έχουν παραλάβει ακόμα και άτομα που έβαλαν αντικαταβολή στην τελευταία φουρνιά και τώρα έχουν το PS5 στα χέρια τους δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης ή καταστημάτων όπως και ότι πολλοί εδώ στις αγγελίες ζητάνε κατάθεση ακόμη και με ελάχιστες ή καθόλου αξιολογήσεις για να σου στείλουν το PS5 βασιζόμενοι στο ας το πούμε ατού που έχουν στην κατοχή τους.

Επεξ/σία από PLHROPPP
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...