Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ | ΣΤΟΡΥ

Α ρε PS5 τι τραβάμε για εσενα...

Ωρα να σας πω τον πονο μου και την ταλαιπωρία απο την εταιρεία που αποκαλείτε ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

27/10 παρνω τηλέφωνο για να ρωτησω αν εχει ps5 μηπως και υπαρχει καποια λιστα αναμονής, μου λεει ο εκπρόσωπος οτι υπάρχει αμεσα διαθέσιμη κονσόλα.

Μην τα πολυλογώ το έκλεισα με πλάνο δόσεων και άτοκες δόσεις (λόγο οικονομικών θεμάτων)

Μου λέει την Τριτη θα παραλάβετε και μεχρι τοτε θα εγκριθει το δανειο.

Εβαλα και εγγυητή εδωσα και τα τηλεφωνα εργασιας που ηθελαν για να καλεσουν στην εργασια μου και να τους επιβεβαιώσουν ότι εργάζομαι εκει.

Φτάνει Δευτέρα καλώ για να δώ πως προχωράει και μου λένε ότι εκκρεμεί να πάρουν τηλεφωνά στο μεταξυ ομως μου λενε πηγαιντε να υπογράψετε για να προχωρήσει και πιο γρηγορα.

Παμε υπογράφουμε με τον εγγυητη που εβαλα στο δανειο.

Περνάνε οι μερες παιρνω τηλεφωνα και μου λενε οτι ακομα δεν εχουν παρει στην εργασια μου και τον πατερα μου και θα παρουν

Φτανει Παρασκευή 5 Νοέμβριου και παίρνουν τον πατερα μου για να επιβεβαιώσουν το νούμερο του οπότε μείνει μονο το τηλέφωνο εργασίας(στο συστημα το συγκεκριμενο τμημα δεν περασε οτι καλεσαν τον πατερα μου και δεν το ηξεραν τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας) , ωστόσο μου λένε ότι θα πρέπει να κανω ανανέωση παραγγελίας γιατι θα την ριξει το συστημα αυτοματα.  Το κανουμε και αυτο με τον κινδυνο να χαθει η κονσολα αλλα οκ το καταφεραν.

Παω Δευτερα να υπογράψω και παλι την συμβαση (παραλειψη δεν σας ειπα οτι μου ειχαν βαλει χρεώσεις παραπάνω περιπου 60-70 ευρω σε περιπτωση που παθω κατι ωστε να πληρωσει η τραπεζα το δανειο και ο εκπρωσοπος δεν μου ειπε καν οτι θα βαλει αυτες τις χρεωσεις, μετα απο απαιτηση μου τις βγαζουν και το ποσο ερχετε σωστο στην νεα παραγγελια) 

Η Τριτη περναει χωρις νεότερα και η Τετάρτη

Τους πηρα σημερα και τους απείλησα με καταγγελία στον συνηγορο του καταναλωτή και εντελώς ξαφνικά μέσα σε 3 ωρες εγινε το τηλεφωνο στον εργοδοτη το οποιο δεν μπορούσαν να κάνουν εδω και 2 εβδομάδες !!!!!!!!!!!!!!!!

Επιπλέων η κοπέλα στην ανανέωση της παραγγελιας μου εβαλε διεύθυνση αποστολής το σπιτι μου ενω της ειπα να μεινει το προηγούμενο που ηταν παραλαβή απο κατάστημα Ακομα δεν μου το εχουν φτιαξει και μου εστειλαν αποστολη στην ταχυμεταφορική στης 16/11....

Πραγματικά ειναι η χειρότερη εξυπηρέτηση που εχω ζησει στα 23 χρονια μου... και φαντάζομαι οτι ειναι μια απο τις χειρότερες περιπτωσεις εξυπηρετησης πελατων εκει εξω .....

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα να τα πω καπου και να δειτε τι μπο#ρδελα ειναι εκει στον Κωτσοβολο

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Αυτα 

Ευχαριστω

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ εδώ και πάνω από εβδομάδα περιμένω μια δωροεπιταγή να μου επιστρέψουν από ακυρωμένη παραγγελία. Και που να έρθουν και οι γιορτές που θα είναι αυξημένη η κίνηση.

Δημοσ.
Στις 10/11/2021 στις 8:08 ΜΜ, dk6 είπε

Και συνεχίζουμε…. Περιμένουμε την νέα φουρνιά λογικά… φουφφφ :-(

5D8E297C-5F66-4D44-BCF9-D1675B810223.jpeg

πότε είχες κάνει παραγγελία ? 

Δημοσ.

Πάντως έπαιξε μεγάλο ρόλο η πανδημία και η καραντίνα στους αγοραστές- καταναλωτές. Ξέρω άτομα από το playstation 2 άντε 3 στις αρχές που πούλησαν σε άλλους να θέλουν σαν τρελοί τώρα με το 5 να θέλουν να το αγοράσουν. Όταν κάτι είναι δυσεύρετο το θέλουν και πιο πολλοί.  

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, maevious_ είπε
Αναφορά σε κείμενο

Όπως σημειώνεται στην έκθεση, ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Sony, Hiroki Totoki, δήλωσε πρόσφατα στους επενδυτές ότι τα θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης και οι ελλείψεις εξαρτημάτων έχουν αυξηθεί πιο σοβαρά.

🤣😅

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Βρίσκομαι σε αναζήτηση της κονσόλας εδώ και αρκετές μέρες, δίχως κάποιο αποτέλεσμα δυστυχώς.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον ιστότοπο με διαρκή ανανέωση διαθεσιμότητας των καταστημάτων; 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακύρωσα αγορά με 40 ευρώ μόνο καπέλο μόλις κατάλαβα ότι πρόκειται για σκάλπερ. Έδινε 680 ευρώ το πακέτο με demon souls και ghost of tshushima που το Πλαίσιο το είχε 639, αλλά ήθελε μόνο μετρητά και θα μου έδινε την απόδειξη του Πλαισίου παρόλο που ο "πωλητής" είναι μαγαζί κανονικό.

Ούτε ευρώ δεν τους δίνω και όποτε το πάρω. Μέχρι τότε και το PS4 μια χαρά δουλεύει δόξα τω Θεώ. Και θα χαρώ αφάνταστα όταν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα τους μείνουν στο χέρι τα PS5 που έχουν καβατζώσει.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 4
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Nekman13 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Βρίσκομαι σε αναζήτηση της κονσόλας εδώ και αρκετές μέρες, δίχως κάποιο αποτέλεσμα δυστυχώς.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον ιστότοπο με διαρκή ανανέωση διαθεσιμότητας των καταστημάτων; 

insomnia.gr

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επιτέλους μετά από 1 χρόνο και βάλε αναμονής,  έφτασε η ώρα μου και χωρίς καπέλο!!! 568 και τα 2 μαζί (disc version + δεύτερο DualSense).Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω να βρείτε όλοι σύντομα. Μακριά από κοράκια !!!!

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thagkol είπε

Εγώ ακύρωσα αγορά με 40 ευρώ μόνο καπέλο μόλις κατάλαβα ότι πρόκειται για σκάλπερ. Έδινε 680 ευρώ το πακέτο με demon souls και ghost of tshushima που το Πλαίσιο το είχε 639, αλλά ήθελε μόνο μετρητά και θα μου έδινε την απόδειξη του Πλαισίου παρόλο που ο "πωλητής" είναι μαγαζί κανονικό.

Ούτε ευρώ δεν τους δίνω και όποτε το πάρω. Μέχρι τότε και το PS4 μια χαρά δουλεύει δόξα τω Θεώ. Και θα χαρώ αφάνταστα όταν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα τους μείνουν στο χέρι τα PS5 που έχουν καβατζώσει.

Η αλήθεια είναι πως για όσους “τυχερούς” έχουν το PS5 αυτή την στιγμή είναι περισσότερο τρόπαιο παρα next gen κονσόλα. Δλδ οκ αν έχεις και το PS4 δίπλα δίπλα λες τι τέρας είναι αυτό και τι έχουν βάλει εκεί μέσα οι φουστηδες. Και ναι κάνεις upgrade στα ήδη υπάρχοντα ρούχα της γκαρνταρόμπας και όλα τρέχουν νεράκι κ σε καλύτερη ανάλυση κ με μηδέν loading times.Αλλά επι της ουσίας next gen παραγωγές και τις πραγματικές δυνατότητες του “τέρατος” δεν τις έχουμε δει και ούτε θα τις δούμε στο κοντινό μέλλον όπως πάει το πράμα. Γιατί ποιος developer θα επενδύσει σε πολυδάπανη παραγωγή όταν δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό; That’s the sad truth..οπότε συμφωνώ με την λογική ότι το PS4 είναι σούπερ για όποιον το έχει αυτή την στιγμή και δεν υπάρχει λογική να υποκύπτει κανεις σε επίδοξους βλαχο-hassler κ να θρέφει το αχόρταγο τέρας του scalping.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thagkol είπε

Έλα ρε συ ευκαιρία έχασες !!!!!!!! Ο τύπος λόγω ανάγκης το έδινε για την φουκαριαρα την μάνα του που είχε Πάρκινσον και δεν μπορούσε να παίξει 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Έλα ρε συ ευκαιρία έχασες !!!!!!!! Ο τύπος λόγω ανάγκης το έδινε για την φουκαριαρα την μάνα του που είχε Πάρκινσον και δεν μπορούσε να παίξει 

Κι ομως εχω δει αγγελια να λεει πως το πουλαει λογω εκτακτης αναγκης ο αλλος και το χε και καπελο και ανοιγμενο.Ειναι πολλα τα ζομπια αναμεσα μας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ Black Firday ειναι σχεδον απιθανο να μην βγαλουν μερικα bundle... με λιγη υπομονη οποιος ψαχνει βρισκει

Επίσης θα ήθελαν να προσθέσω ότι υπάρχουν κάποιοι π δεν τους νοιάζει να πληρώσουν όσο όσο για την αγορά ps5. Είτε μέσω skroutz η από κάποια αγγελία. Άλλοι που δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν και θέλουν κάτι άμεσα. Προφανώς οι περισσότεροι που είναι σε αυτό το thread ψαχνόμαστε, κάνουμε υπομονή και περιμένουμε μέχρι να βγει κάπου κάτι. Ωστόσο, από την στιγμή που υπάρχουν αυτοί π το αγοράζουν υπερτιμημένα σε κάποια παρα-αγορα, φυσικά θα υπάρχουν και άτομα που θα το πουλάνε σε αυτές τις τιμές. Κάποιος μπορεί να αγοράζει 2 και να πουλάει το 1. Υπάρχει ρίσκο να του μείνει και στο τέλος να το σκοτώσει αν η διαθεσιμότητα του ps5 εξομαλυνθεί. Εγώ το δέχομαι και καλό είναι να το δεχτείτε και εσείς γιατί έχουμε ελεύθερη αγορά.

Επεξ/σία από kavroulis
Δημοσ.

δεν ξερω αν θα βοηθησει αυτο που θα πω αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας ρωτησει τηλεφωνικα σε συνοικιακα καταστηματα Γερμανος καθως φιλος μου βρηκε PS5 με αυτο τον τροπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...