Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Ok, ναι το demons souls να το δεχτώ κάπως αν και το έπαιζα στο  PS3, αλλά το ratchet and clank να είναι και λόγος να δώσω 500 ευρώ ?

Το ίδιο game στο PS4 και στο PS5 εχει μέγαλη διαφορα και χωρίς να είναι η έκδοση του PS5. Αν θες το πιστέυεις. Στο λέει κάποιος που έχει και τα 2 και οταν πάω να παίξω το ίδιο game στο PS4 δεν βλέπετε. Παράδειγμα το division 2. Σε λιγότερο απο 1 λεπτό έχω αρχίσει το game και στο PS4 κάνει κανα 3λεπτο, οπως και τα υπόλοιπα loading μεσα στο game. Και άμα πουλήσεις το PS4 θα σου βγει φτηνότερα. Εγω πούλησα το 1 απο τα 2 PS4 που είχα 200€ και το PS5 digital μου βγήκε 199,99€

Δημοσ.

Σύμφωνα με μερικούς από σας εδώ μέσα η Sony πάει για χρεοκοπία...αλήθεια τι περιμένετε από κονσόλα που χει ούτε ένα έτος ζωής?θυμάστε πολλά παιχνίδια στις αρχές του PS4(άσχετα τι έγινε μετά)?επίσης η απέναντι πλευρά τι έχει κυκλοφορήσει δλδ?ένα the medium που βγήκε και στο ps5 και ένα psychonauts για την ώρα...κάντε υπομονή δεν δώσατε 500 ευρώ για ένα χρόνο αλλά για ένα βάθος 6ετιας 7ετιας...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Ok, ναι το demons souls να το δεχτώ κάπως αν και το έπαιζα στο  PS3, αλλά το ratchet and clank να είναι και λόγος να δώσω 500 ευρώ ?

Αλλο πράγμα το εαν αξιζει κάποιος να τρεξει τωρα να παρει ps5 ή οχι,και αλλο το εαν ολα τα παιχνιδια κυκλοφορησουν και για ps5 και για ps4 οπως έγραψες πιο πισω,και οπως σου εδειξα υπάρχουν αυτή την στιγμή 3παιχνίδια τα οποια κυκλοφορουν αποκλειστικα για το Ps5,και δεν ειναι απιθανο να δουμε και καποιο αλλο μεχρι να βγει Slim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες παρέλαβα από Public disk version bundle 2nd controller. Καλό κυνήγι παιδιά στην αναζήτηση Ps5. 

Επεξ/σία από PanagiotisTouv
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μόλις παρέλαβα και εγώ την digital edition σκέτη στα 399 από Public στο Golden Hall.

H Παραγγελία είχε γίνει Δευτέρα απόγευμα.

Εύχομαι να είναι καλοπαίχνιδες και να τις αποκτήσουν όλοι, στις κανονικές τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

σαν ψέμα είναι... Κώτσος παραγγελία σήμερα το digital bundle και δίνει ημερομηνία παράδοσης 04/10.
Πήρε μόνο 1 χρόνο και 739-740 σελίδες για να φτάσουμε εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω ότι πλέον θα μπορείς να αγοράζεις κονσόλα όποτε θες, πιστεύω είναι ένα στοκ ίσως λίγο καλύτερο από άλλες φορές και λογικά θα εξαντληθεί και πάλι πίσω στην αναμονή, άλλωστε μέχρι και η Sony είχε πει πως η έλλειψη θα υπάρχει ακόμα και το 22.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...