Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια τα πραγματα ειναι απλα.

Το επισημο bundle απο την Sony αφορουσε συγκεκριμενα το Ratchet and Clank παιχνιδι,και αυτο κανονικα πρεπει να πωλειται σε ειδικη συσκευασία η οποια οπως φαινεται Ελλαδα πρεπει να ηρθαν ελάχιστα.

Σε αυτά τα ειδικα bundles,τα παιχνιδια έχουν μεσα σταμπα η οποια συνηθως λεει να μην πωλουνται ξεχωριστά,κοινως και να θελεις δεν μπορεις να επιστρεψεις τετοια παιχνιδια.

Αντιθετως αυτα που πωλουνται τωρα ξεχωριστα με την κονσολα,μια χαρα μπορεις να τα επιστρεψεις,οπως θα μπορουσες να τα επιστρεψεις εαν τα ειχες αγορασει μονος σου(πχ πηγαινες τις γιορτες και επαιρνες ενα παιχνιδι που αργοτερα το μετανιωνες).

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παιδια τα πραγματα ειναι απλα.

Το επισημο bundle απο την Sony αφορουσε συγκεκριμενα το Ratchet and Clank παιχνιδι,και αυτο κανονικα πρεπει να πωλειται σε ειδικη συσκευασία η οποια οπως φαινεται Ελλαδα πρεπει να ηρθαν ελάχιστα.

Σε αυτά τα ειδικα bundles,τα παιχνιδια έχουν μεσα σταμπα η οποια συνηθως λεει να μην πωλουνται ξεχωριστά,κοινως και να θελεις δεν μπορεις να επιστρεψεις τετοια παιχνιδια.

Αντιθετως αυτα που πωλουνται τωρα ξεχωριστα με την κονσολα,μια χαρα μπορεις να τα επιστρεψεις,οπως θα μπορουσες να τα επιστρεψεις εαν τα ειχες αγορασει μονος σου(πχ πηγαινες τις γιορτες και επαιρνες ενα παιχνιδι που αργοτερα το μετανιωνες).

Έκανα παραγγελία από public το ps5 bundle μαζί με το demons souls και ρώτησα αν γίνετε να παραλάβω μόνο το ps5 χωρίς το παιχνίδι και μου λένε γίνετε πριν λίγο τους τηλεφώνησα! 

Οπότε έχεις απόλυτο δίκιο! 

27 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Έκανα παραγγελία από public το ps5 bundle μαζί με το demons souls και ρώτησα αν γίνετε να παραλάβω μόνο το ps5 χωρίς το παιχνίδι και μου λένε γίνετε πριν λίγο τους τηλεφώνησα! 

Οπότε έχεις απόλυτο δίκιο! 

Κι εγώ το ίδιο έκανα μόλις παρέλαβα μόνο την κονσόλα!!

Μόλις τώρα, PanosK212 είπε

Ήταν με το ratchet στα 569€ κ πλήρωσα 497€ σκέτη κονσόλα 

Και μένα 569 ήταν λογικά τόσο θα πληρώσω και εγώ.. εν το μεταξύ με 50 ευρό επιπλέον μου δίνουν εγγύηση 3 χρόνια στην κονσόλα μου το πρότειναν δεν ξέρω αν θα την πάρω όμως! 

39 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

εν το μεταξύ με 50 ευρό επιπλέον μου δίνουν εγγύηση 3 χρόνια στην κονσόλα μου το πρότειναν δεν ξέρω αν θα την πάρω όμως! 

Πληροφοριακα για την επεκταση εγγυησης να πουμε μονο(σε οποιες αλυσιδες την δινουν),οτι αυτη προσφερεται μονο κατα την αγορα της κονσολας.

Εαν καποιος αγορασει την κονσολα και παει πχ μετα απο 1μηνα,δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Επισης να εχετε υποψη σας οτι το Ps5 έχει απο την Sony 1χρονο εγγυηση.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επισης να εχετε υποψη σας οτι το Ps5 έχει απο την Sony 1χρονο εγγυηση.

Ναι αλλα ως καταναλωτης σε ενδιαφερει να ξερεις οτι το καταστημα προσφερει υποχρεωτικα 2 χρονια. Οποτε αν αξιζει τα 50 ευρω για 1 χρονο, εσεις ξερετε.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι αλλα ως καταναλωτης σε ενδιαφερει να ξερεις οτι το καταστημα προσφερει αναγκαστικα 2 χρονια. Οποτε αν αξιζει τα 50 ευρω για 1 χρονο, εσεις ξερετε.

Επειδή τους ρώτησα μου είπανε 1 χρόνο μόνο εγγύηση! 

Δεν μου ανέφεραν κάτι για το κατάστημα ότι θα καλύψει τον άλλον χρόνο στο σύνολο 2 δλδ

3 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Επειδή τους ρώτησα μου είπανε 1 χρόνο μόνο εγγύηση! 

Δεν μου ανέφεραν κάτι για το κατάστημα ότι θα καλύψει τον άλλον χρόνο στο σύνολο 2 δλδ

Εχεις 2 χρονια εγγυηση απο το καταστημα. Να μην εξηγουμε για πολλοστη φορα το τι ισχυει στην ΕΕ. 

• Like 4

23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι αλλα ως καταναλωτης σε ενδιαφερει να ξερεις οτι το καταστημα προσφερει υποχρεωτικα 2 χρονια. Οποτε αν αξιζει τα 50 ευρω για 1 χρονο, εσεις ξερετε.

Σε ολη την Ευρωπη το ps5 πωλειται με 1χρονο εγγυηση. Τωρα απο εκει και περα ο καθενας οτι θελει ας κανει.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Σε ολη την Ευρωπη το ps5 πωλειται με 1χρονο εγγυηση. Τωρα απο εκει και περα ο καθενας οτι θελει ας κανει.

Ωραια και εγω θα κανω e-shop και θα αναφερω εγγυηση 1 μηνα για να μην ασχολουμαι μετα, θα βαριεμαι. 

Δεν σε νοιαζει ως καταναλωτης τι ορους εχει θεσει η Sony. Εσυ εχεις "υπογραψει συμβολαιο" (aka αποδειξη αγορας) με το καταστημα και αυτοι ειναι υποχρεωμενοι για 2 χρονια.

https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/consumer-contracts-guarantees/consumer-guarantees/index_el.htm

• Like 6
  • Thanks 1

Μου ηρθε πριν από λίγο μήνυμα από το πλαίσιο ότι θα παραδοθεί αύριο μεταξύ 3-6 μμ .  Το αγόρασα χθες. 

Φαντάζομαι ότι έκανε μια μέρα παραπάνω από τους άλλους που το αγόρασαν και αυτοί χθες γιατί είμαι Θεσσαλονίκη.

Πήρα το πακέτο με το ratchet και έβαλα ένα ακόμα χειριστήριο. Δεν έχω σκοπό να το επιστρέψω το παιχνίδι γιατί αυτή θα ήταν η αγορά μου εξ αρχής . Μετράω ώρες !!!!!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...