Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά κρίμα για τον Γερμανό, νομίζω μέχρι τώρα ήταν πολύ αξιόπιστοι... Πλαίσιο έκανα παραγγελία χθες και ήρθε σήμερα! Οι καλύτεροι με διαφορά θα έλεγα.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sargus είπε

Ωχχχ. Κακό μαντάτο. Τους πήρες τηλέφωνο;

Εγώ εκτός από την επικοινωνία το πρωί, τους πήρα και τηλέφωνο τώρα, και μου είπαν ότι απόψε ή αύριο θα τιμολογηθεί και θα αποσταλεί. Θα ήθελα να ξέρω αν βλέπουν κάτι και τα λένε αυτά ή αν απλά εκτιμούν ότι αυτό είναι το λογικό να γίνει οπότε το λένε και ξεμπερδεύουν.

Μόλις άλλαξε το status σε «τιμολογήθηκε».

Υπαρχει φως λοιπόν!

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sargus είπε

Μόλις άλλαξε το status σε «τιμολογήθηκε».

Υπαρχει φως λοιπόν!

Ωχ και εμένα το ίδιο. Μπήκε σε επεξεργασία και από κάτω ότι τιμολογηθηκε. Άντε να δούμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει διαθέσιμο ακόμα στο ΠΛΑΙΣΙΟ  (και αυτό το πακέτο)
Πέρα από αυτό, ακόμα και να τελειώσουν σήμερα (εδώ και 3 μέρες είναι συνεχόμενα διαθέσιμα), ο ρυθμός πλέον που εμφανίζονται δείχνουν ότι γενικά θα έρχονται συνεχώς κομμάτια!
Από σήμερα στην Αγγλία είναι και εκεί διαθέσιμο και μάλιστα σε χιλιάδες τεμάχια.
ΜΗΝ βιάζεστε και ΌΛΟΙ θα πάρετε, αν και νομίζω πως με την τελευταία φουρνιά οι μόνοι που έμειναν με το αγγούρι στο χέρι είναι του Κώτσου που αναγκαστικά περιμένουν από εκεί λόγο δωροεπιταγών/πιστωτικών και κτλ!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά όσοι έχετε παραγγειλει από πλαίσιο σας έχει σταλθεί κωδικός αποστολής κούριερ ; Γιατί πήρα τηλ μου λέει έχει δρομολογηθεί αλλά δεν είχα κάποιον αριθμό αποστολής 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

Παιδιά όσοι έχετε παραγγειλει από πλαίσιο σας έχει σταλθεί κωδικός αποστολής κούριερ ; Γιατί πήρα τηλ μου λέει έχει δρομολογηθεί αλλά δεν είχα κάποιον αριθμό αποστολής 

Λογικά θα σ' το φέρει δικό τους φορτηγό, όπως και σε μένα χτες.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα αυτο το παλικαρι που ελεγε για μεγαλη φουρνια μεσα στον ιουλιο επιβεβαιωθηκε ε?

Σκεφτομουν να παρω και εγω ενα κομματι αλλα θα το ηθελα με επεκταση εγγυηση γαμωτο

Καλοριζικες και καλοπαιχνιδες οι κονσολες για οσους παρελαβαν και θα παραλαβουν τις επομενες ημερες

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Υπάρχει διαθέσιμο ακόμα στο ΠΛΑΙΣΙΟ  (και αυτό το πακέτο)
Πέρα από αυτό, ακόμα και να τελειώσουν σήμερα (εδώ και 3 μέρες είναι συνεχόμενα διαθέσιμα), ο ρυθμός πλέον που εμφανίζονται δείχνουν ότι γενικά θα έρχονται συνεχώς κομμάτια!
Από σήμερα στην Αγγλία είναι και εκεί διαθέσιμο και μάλιστα σε χιλιάδες τεμάχια.
ΜΗΝ βιάζεστε και ΌΛΟΙ θα πάρετε, αν και νομίζω πως με την τελευταία φουρνιά οι μόνοι που έμειναν με το αγγούρι στο χέρι είναι του Κώτσου που αναγκαστικά περιμένουν από εκεί λόγο δωροεπιταγών/πιστωτικών και κτλ!

μάλλον ο κόσμος πήγε για διακοπές αντί να κάτσει να λιώσει μπροστά στην κονσόλα καλοκαιριάτικα 😀

Δημοσ.

Παραγγελία PS5 + Demon's Souls απο πλαισιο στις 20 Ιουλίου και ήρθε σήμερα στις 2 το μεσημέρι. Η κονσόλα ήρθε μαζί με το παιχνίδι, δεν χρειάστηκε να περιμένω επιπλέον μέρες για να έρθει το ps5.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδία που ειδοποίησαν πως είναι διαθέσημο στο πλαισιο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...