Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ από Κωτσόβολο... 4 χρόνια εγγύηση με 35 ευρώ (έκπτωση 50% οι πσυχούλες μου), σύνολο 600 με το γνωστό bundle. Παραγγελιά 19/11.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, Ellhvas είπε

Έχω παραγγείλει απο Κωτσόβολο τον Μαρτιο, αλλα με χρήση πιστωτικής. Έχω πληρώσει ήδη 4 δόσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης, γνωρίζει κανείς αν θα παρω τα χρήματά μου πίσω ; Ο λόγος ακύρωσης είναι απλα επειδή αλυσίδες όπως το Πλαίσιο και ο Γερμανός φέρνουν κομμάτια και παραλαμβάνεις σχεδόν άμεσα.

Θα μιλήσεις με το λογιστήριο και θα απαιτήσεις να γίνει πλήρεις επιστροφή και όχι σε δόσεις. Μετά θα καλέσεις και την τράπεζα για να απελευθερώσουν το πιστωτικό στην κάρτα σου, διαφορετικά θα παραμείνει μείον. 

23 ώρες πριν, spyreto88 είπε

Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ από Κωτσόβολο... 4 χρόνια εγγύηση με 35 ευρώ (έκπτωση 50% οι πσυχούλες μου), σύνολο 600 με το γνωστό bundle. Παραγγελιά 19/11.

Δλδ ειχες παραγγελια απο 19-11-2020 την ακυρωσες και θα σ στειλουν το bundle ratchet and clank σημερα, σωστα καταλαβα;

Οπως φαινεται στα περισσοτερα καταστηματα εχουν "καθαρισει" με τις προπαραγγελιες και αρχιζουν -εστω και με το στανιο- να δινουν καποιες κονσολες στην τρεχουσα ζητηση.

Απο την αλλη, απο αυτα που διαβαζω στα σχολια εδω, στον Κωτσοβολο η λιστα αναμονης παραμενει στον Νοεμβριο.

5 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Οπως φαινεται στα περισσοτερα καταστηματα εχουν "καθαρισει" με τις προπαραγγελιες και αρχιζουν -εστω και με το στανιο- να δινουν καποιες κονσολες στην τρεχουσα ζητηση.

Απο την αλλη, απο αυτα που διαβαζω στα σχολια εδω, στον Κωτσοβολο η λιστα αναμονης παραμενει στον Νοεμβριο.

Ουτε καν!! 

Το πλαισιο τουλαχιστον οπου ειχα μπει σε λιστα ενδιαφέροντος , εχει πάψει να ασχολείται με αυτές δίχως να τις εχει καθαρίσει . 

Απλα τις κατήργησε !  

1 ώρα πριν, yansta είπε

Ουτε καν!! 

Το πλαισιο τουλαχιστον οπου ειχα μπει σε λιστα ενδιαφέροντος , εχει πάψει να ασχολείται με αυτές δίχως να τις εχει καθαρίσει . 

Απλα τις κατήργησε !  

Για τις προπαραγγελιες λεω. Οι λιστες ενδιαφεροντος βγηκαν σχετικα προσφατα, αν δεν κανω λαθος.

Πρόλαβε κανένας από Γερμανό να παραγγείλει; Ενα φιλαράκι μου παρόλο που πρόλαβε και έκανε την παραγγελία,ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης κανονικά,τώρα του ήρθε μειλ ότι ακυρώθηκε η παραγγελία…

4 λεπτά πριν, john1080 είπε

Πρόλαβε κανένας από Γερμανό να παραγγείλει; Ενα φιλαράκι μου παρόλο που πρόλαβε και έκανε την παραγγελία,ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης κανονικά,τώρα του ήρθε μειλ ότι ακυρώθηκε η παραγγελία…

Εγώ έχω παραγγήλει και δε μου εχει ερθει τίποτα για ακύρωση (ακόμη τουλάχιστον). PS5 disk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tapa21 είπε

Εγώ έχω παραγγήλει και δε μου εχει ερθει τίποτα για ακύρωση (ακόμη τουλάχιστον). PS5 disk

Κι εμένα προς το παρόν ακριβώς το ίδιο (PS5 disk).

Μόλις μίλησα και με το τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν ότι η παραγγελία φαίνεται να έχει προχωρήσει κανονικά και φυσιολογικά σε 3 εργάσιμες ημέρες θα το παραλάβω...

Επεξ/σία από elessar2020

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...