Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

να κανω μια ερωτηση ,η σονυ δινει μονο 1 χρονο εγγυηση,απο πλαισιο ετσι γραφει το χαρτι ,ενα ετος εγγυηση μονο?

Ναι 1 χρόνο δίνει η Sony.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, ak13ak είπε

Θα παραλαβω αυτη τη βδομαδα απο Public Ratchet and Clank disk version στα 570€. Αν καποιος το θελει ας μου στειλει να το παρει αυτος, πηρα ηδη εγω 

ΑΘΗΝΑ?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μάγκες 6/11 public disk και ούτε με ενημέρωσαν για το bundle ουτε έχει αλλάξει κάτι στην κατάσταση παραγγελιας. Κανας αλλος στην ίδια μοίρα;

Επεξ/σία από seefaux

13 λεπτά πριν, ak13ak είπε

Θα παραλαβω αυτη τη βδομαδα απο Public Ratchet and Clank disk version στα 570€. Αν καποιος το θελει ας μου στειλει να το παρει αυτος, πηρα ηδη εγω 

Σου έχω στείλει PM

4 λεπτά πριν, seefaux είπε

Ρε μάγκες 6/11 public disk και ούτε με ενημέρωσαν για το bundle ουτε έχει αλλάξει κάτι στην κατάσταση παραγγελιας. Κανας αλλος στην ίδια μοίρα;

Γιατί να αλλάξει κάτι; Το bundle παρήγγειλες στις 6/11; Αλλος κωδικός το ένα άλλος το άλλο.

Δε το πιάνω αυτό, εδώ μέσα έχουν γράψει παιδιά οτι το Public ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους για παραγγελίες μετά τις 10 Νοέμβρη. Οπότε ο φίλος με παραγγελία 6/11 και εγώ με 3/11 δε πρέπει τουλάχιστον να παρεξενευτούμε από αυτό;

10 λεπτά πριν, sanDaemon είπε

Δε το πιάνω αυτό, εδώ μέσα έχουν γράψει παιδιά οτι το Public ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους για παραγγελίες μετά τις 10 Νοέμβρη. Οπότε ο φίλος με παραγγελία 6/11 και εγώ με 3/11 δε πρέπει τουλάχιστον να παρεξενευτούμε από αυτό;

Τα τηλέφωνα που πέσανε αφορούσανε παραγγελίες για disc και έπρεπε να ενημερωθούν όλες οι παραγγελίες τηλεφωνικά ανεξάρτητα την ημερομηνία.

Οι επικοινωνίες ανατέθηκαν στα καταστήματα που είτε ήταν παραλαβή από εκεί είτε ήταν  να σταλεί στο σπίτι(τουλάχιστον για επαρχία).

Οπότε καλό είναι εφόσον έχεις παραγγελία σε disc και δεν σε έχουν πάρει τηλέφωνο, να πάρεις τηλέφωνο(αν είσαι απο επαρχία) στο αντίστοιχο κατάστημα είτε στα κεντρικά.

16 ώρες πριν, melkiades είπε

Όποιος ενδιαφέρεται για να μην ακυρώσω παραγγελία για PS5 και έξτρα χειριστήριο από Κωτσόβολο ας μου στείλει μήνυμα. Παρέλαβα άλλη παραγγελία από Sony center.

Τώρα μαυτο που κάνεις.... Το δινεις όπου νανε και μεις στο κωτσοβολο ακόμη στο περίμενε. Αν δεν ακυρώσεις πως θα έρθει η σειρά μας; 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, cod7 είπε

Παιδιά έχει πέσει σε κανένα άλλο το tracking του Κωτσόβολου? 

Ναι, και σε εμένα τώρα που το κοίταξα βραδιάτικα έχει αλλάξει. Είμαι ακόμα σε αναμονή διαθεσιμότητας, τουλάχιστον ήμουν όταν το είδα τελευταία φορά, αλλά δεν θέλω να ενθουσιαστώ, δεν αντέχει άλλο η καρδιά μου τέτοια.

Screenshot 2021-06-24 044126.jpg

Επεξ/σία από Ascian

1 λεπτό πριν, Ascian είπε

Ναι, και σε εμένα τώρα που το κοίταξα βραδιάτικα έχει αλλάξει. Είμαι ακόμα σε αναμονή διαθεσιμότητας, τουλάχιστον ήμουν όταν το είδα τελευταία φορά, αλλά δεν θέλω να ενθουσιαστώ, δεν αντέχει άλλο η καρδιά μου τέτοια.

Screenshot 2021-06-24 044126.jpg

Δηλαδή το σαιτ ούτε εσένα βρίσκει το τρακινκ? Μίλησα πρωί με κωτσο και Μ είπαν θα έδιναν μεταφορική τ απόγευμα και μπαίνω τώρα βάζω τ στοιχεία κ Μ εμφανίζει ότι δν βρίσκει παραγγελία

1 λεπτό πριν, cod7 είπε

Δηλαδή το σαιτ ούτε εσένα βρίσκει το τρακινκ? Μίλησα πρωί με κωτσο και Μ είπαν θα έδιναν μεταφορική τ απόγευμα και μπαίνω τώρα βάζω τ στοιχεία κ Μ εμφανίζει ότι δν βρίσκει παραγγελία

Ακριβώς όπως τα λες. Το τσέκαρα και στο κινητό μπας και αλλάξει (μια δυο φορές φαινόταν στο κινητό και όχι στο πισι), αλλά ειναι το ίδιο. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς πάντως, ούτε κιχ. Κάποια στιγμή και εγώ κουράστηκα και τσατ και τηλέφωνα και το άφησα στη μοίρα της. Φυσικά και θέλω να ελπίζω τα καλύτερα αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση - και έχοντας υπόψη ότι είμαι 19/11 που ακόμα "αργεί" - θα συγκρατηθώ και θα το δω πάλι αύριο να δω αν παραμείνει όπως είναι.

όπως

Ακριβώς όπως τα λες. Το τσέκαρα και στο κινητό μπας και αλλάξει (μια δυο φορές φαινόταν στο κινητό και όχι στο πισι), αλλά ειναι το ίδιο. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς πάντως, ούτε κιχ. Κάποια στιγμή και εγώ κουράστηκα και τσατ και τηλέφωνα και το άφησα στη μοίρα της. Φυσικά και θέλω να ελπίζω τα καλύτερα αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση - και έχοντας υπόψη ότι είμαι 19/11 που ακόμα "αργεί" - θα συγκρατηθώ και θα το δω πάλι αύριο να δω αν παραμείνει όπως είναι.

Παίζει να κάνουν κάποια συντήρηση αφού έχεις και εσύ το πρόβλημα....ας ελπίσουμε να είναι για καλό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...