Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Μόλις παρέλαβα από το Κατάστημα Γερμανου, παραγγελία είχε γίνει 16/06! 

Καλο λιώσιμο σε όλους! 

I am out! 

Ποια έκδοση παρέλαβες; Bundled η ξεχωριστή κονσόλα και παιχνίδι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

κοντέυουμε ένα χρόνο τώρα που δεν παίζει κονσόλα ούτε για πλάκα, και τα κοράκια προλάβανε και τις πήρανε όλες και τις βάλανε ήδη στις αγγλίες. 

Φίλε Σωκράτη, πήραν πάρα πολλοί την κονσόλα και άλλοι τόσοι είναι σε αναμονή για την επόμενη εβδομάδα μιας και είναι τώρα 3ημερο αργίας. Έχει φέρει και το Public, απλά ενημερώνει τους παλιούς που έχουν προπαραγγείλει αν το θέλουν με +70 ευρώ ή να περιμένουν. Όταν θα τους πάρουν όλους τηλέφωνο θα το βγάλουν και αυτοί στο site, όπως το ίδιο θα γίνει και με Κώτσο. Με λίγα λόγια το πράγμα τσουλάει ομαλότατα και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να δούμε σε κάνα μήνα κονσόλες σε ράφια!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1

3 λεπτά πριν, chocorello είπε

Παρέλαβα την έκδοση που είχε διαθέσιμη ο Γερμανός προχθες. 

IMG_20210618_123814.jpg

• Like 1

6 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Φίλε Σωκράτη, πήραν πάρα πολλοί την κονσόλα και άλλοι τόσοι είναι σε αναμονή για την επόμενη εβδομάδα μιας και είναι τώρα 3ημερο αργίας. Έχει φέρει και το Public, απλά ενημερώνει τους παλιούς που έχουν προπαραγγείλει αν το θέλουν με +70 ευρώ ή να περιμένουν. Όταν θα τους πάρουν όλους τηλέφωνο θα το βγάλουν και αυτοί στο site, όπως το ίδιο θα γίνει και με Κώτσο. Με λίγα λόγια το πράγμα τσουλάει ομαλότατα και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να δούμε σε κάνα μήνα κονσόλες σε ράφια!

public mall μου είπαν, απο σεπτέμβρη οκτώβρη στα ράφια και αν...

8 λεπτά πριν, chocorello είπε

Ασε που πηγε να μου φυγει απο την μηχανή και έπαθα 20 εγκεφαλικά 😂

4 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

public mall μου είπαν, απο σεπτέμβρη οκτώβρη στα ράφια και αν...

Τι να πω φίλε, δεν ξέρω. Πάντως στο facebook που μπαίνω, βλέπω 100 ποστ παραλαβής της κονσόλας με πραγματικά ευτυχισμένους ανθρώπους κάθε ηλικίας, μετά άλλα 50 ποστ για τον δολοφόνο της Καρολάιν, μετά άλλα 100 για το ps5 και κοκ ... Εντάξει στα ράφια ίσως ήμουν υπερβολικός ότι θα δούμε σε τόσο λίγο διάστημα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι λίστες αναμονής θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα!

• Like 5

Μόλις τώρα, hasiotis_john είπε

Τι να πω φίλε, δεν ξέρω. Πάντως στο facebook που μπαίνω, βλέπω 100 ποστ παραλαβής της κονσόλας με πραγματικά ευτυχισμένους ανθρώπους κάθε ηλικίας, μετά άλλα 50 ποστ για τον δολοφόνο της Καρολάιν, μετά άλλα 100 για το ps5 και κοκ ... Εντάξει στα ράφια ίσως ήμουν υπερβολικός ότι θα δούμε σε τόσο λίγο διάστημα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι λίστες αναμονής θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα!

Αν τον Ιούνιο, ανοίγει το κάθε site για 5' το μήνα τις παραγγελίες.

Τον ιούλιο  θα το κάνουν 10' ? Με κονέ σε μαγαζί μέσα, παίζει και να βρεις κονσόλα, αλλίως χλωμό το κόβω.

Μακάρι να πέσω έξω. 

• Like 1

Από ότι βλέπω το εικονιζόμενο bundle με το Ratchet & Clank υπάρχει κανονικά σαν συσκευασία και κάποιοι το παρέλαβαν. Από την άλλη, κυρίως από Πλαίσιο παρέλαβαν και αρκετοί το αρχικό κουτί με έξτρα το παιχνίδι ξεχωριστά.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως οι παραγγελίες για ακόμα μια φορά ξεπέρασαν τις προσδοκίες (δεν ξέρω πως γίνεται να κρατάνε ακόμα τον πήχη χαμηλά) και για να μην ακυρώσουν τις νέες παραγγελίες και ξενερώσουν κόσμο, έφτιαξαν δικά τους "bundles" με τα παλιά κομμάτια που προορίζονταν για προπαραγγελίες.

Ριψοκίνδυνο βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι η κονσόλα αυτή θα μπορούσε να πάει σε κάποιον που περιμένει από το Νοέμβριο...

Μόλις τώρα, Socratis_g είπε

Το έχω απορία. Τα κοράκια, για να βγάλουν 100-150 ευρώ κέρδος. Πως σκατά προλαβαίνουν και τσιμπάνε κονσόλες αμέσως?

Είναι live με το παρών νήμα 🤣

44 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Πολύ δύσκολο η κατάσταση να ομαλοποιηθεί φέτος, το έχει ήδη αναφέρει η Sony αυτό. Όποιος φίλος μπορεί να ρίξει μια ματιά στα site του εξωτερικού να δει τι παίζει. Σίγουρα θα έρχονται κονσόλες ανά διαστήματα αλλά αυτές θα εξαφανίζονται σε μια δυο μέρες το πολύ. Σε ράφι την κοσνόλα δεν πιστέυω να την δούμε φέτος....

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, netgeo είπε

Είναι live με το παρών νήμα 🤣

Και δεν μπορούμε να τους banάρουμε κιόλας από το νήμα γιατί φτιάχνουν δεύτερα accounts για να τα πουλήσουν... και κοράκια και κότες 😅

Επεξ/σία από Disavowed
  • Like 1
  • Confused 1

2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Εχει εδω.

Ευχαριστώ φίλε. Κι γώ περιμένω από Κωτσόβολο αλλά δεν το βλέπω. Το πολύ να το δώσω σε φίλο να το πάρει που το σκέφτεται οοοοταν μου έρθει από εκεί ή το ακυρώνω.

Το γεγονός ότι πουλάνε bundle είναι για να κόψουν λίγο τους scalpers. Πιο δύσκολα θα αγοράσει ο άλλος πολλά πράγματα μαζί γιατί δύσκολα θα τα σπρώξει. Υπάρχουν μαγαζία στο εξωτερικό που πουλάνε μόνο bundles με άκυρα πράγματα πχ μπλουζάκια Sony για αυτό τον λόγο.

Μολις παρελαβα απο πλαισιο απο παραγγελια τεταρτης το bundle, και ειμαι και αλεξανδρουπολη, ευχομαι ολοι να παρετε οσο πιο γρηγορα γινεται,

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...