Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελία 11/11, Κωτσόβολος, disc. Παραλαβή το Σάββατο 

Μόλις τώρα, Aporiakias12 είπε

Καλημέρα έκανα παραγγελία στο πλαίσιο το  ps5  μαζί με το σπαιντερμαν και έβαλα αντικαταβολή. Επειδή διαβάζω που κάποιοι λέτε ότι δεν γίνεται και κάποιοι λέτε ότι δεν υπάρχει θέμα, τελικά τι ακριβώς ισχύει πρέπει να πάρω να αλλάξω τρόπο πληρωμής ή δεν θα έχω θέμα;;;

Μπορείς να πληρώσεις κανονικά στον υπάλληλο τους. Είτε μετρητά , είτε κάρτα.Τα στέλνουν με δικά τους φορτηγά και έχουν POS.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Manospagk είπε

Παραγγελία 11/11, Κωτσόβολος, disc. Παραλαβή το Σάββατο 

Μπορείς να πληρώσεις κανονικά στον υπάλληλο τους. Είτε μετρητά , είτε κάρτα.Τα στέλνουν με δικά τους φορτηγά και έχουν POS.

Ωραία μια χαρά σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, davidbrent25 είπε

Εγώ πήρα το Sony Center. Μπήκα σε λίστα προτεραιότητας και μου είπαν για παραλαβή μάλλον Αύγουστο με Σεπτέμβριο. Γενικά ξέρει κανείς τι φάση με αυτούς; Εξυπηρετούν ή βρίσκονται σε επίπεδα Κωτσόβολου;

Εγώ είχα παραγγελία digital στις 17 Φεβρουαρίου και παρέλαβα αρχές Ιουνίου. Από τα πιο τίμια καταστήματα στις παραγγελίες τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα μπορει καποιοι που βρισκοντε εκτος Αττικης  να ενημερωσουν απο την χτεσινη παραγγελια τους στο πλαισιο τι ημερομηνια τους εχεις δωθει για παραλαβη? Και σε πιο σταδιο βρισκεται? Εμενα λεει εως 23/6

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Aporiakias12 είπε

Ωραία μια χαρά σε ευχαριστώ πολύ 

Πήρα τηλέφωνο Κωτσόβολο και μου είπαν παραδίδουμε 11-13 και ξεκίνησαν απο εχτές.... εγώ είμαι 13 και ακόμα τπτ για να δούμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manolo Sismanidis είπε

Καλημερα μπορει καποιοι που βρισκοντε εκτος Αττικης  να ενημερωσουν απο την χτεσινη παραγγελια τους στο πλαισιο τι ημερομηνια τους εχεις δωθει για παραλαβη? Και σε πιο σταδιο βρισκεται? Εμενα λεει εως 23/6

Καλησπερα.

εγω παραγγελία σήμερα 17/6, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΩΣ 18/6

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί για παράδοση στο χώρο σου με εκτιμώμενη ημερομηνία έως τις 23/06/2021.

Παραγγελία 16/6 Βόλο. Έχω tracking number απο Γενική Ταχυδρομική.

Επεξ/σία από Anakha
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cod7 είπε

Πήρα τηλέφωνο Κωτσόβολο και μου είπαν παραδίδουμε 11-13 και ξεκίνησαν απο εχτές.... εγώ είμαι 13 και ακόμα τπτ για να δούμε

Εγώ είμαι 13/11 9 κ κάτι το βράδυ και με πήραν τηλ το πρωί αν ισχύει η διεύθυνση που είχα βάλει και ότι θα παραλάβω η το Σάββατο η από εβδομάδα σίγουρα και τοι μου κάνουν έκπτωση 10% σε κάποια γκειμς.. οπότε θα παραλάβεις σίγουρα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Μην ανησυχείς. Θα παραλάβεις. Πιθανόν να έχει να κάνει με τα διαθέσιμα δρομολόγια των φορτηγών τους.
Το πρώτο update που λαμβάνεις είναι ότι πέρασε από πρώτο έλεγχο η παραγγελία και εκεί παίρνεις και εκτίμηση ημερομηνίας. Λογικά εκεί είσαι εσύ.
Η επόμενη ειδοποίηση είναι ότι τιμολογήθηκε και έρχεται συνήθως απόγευμα ή βράδυ προηγούμενης μέρας από εκτιμώμενη παράδοση. Και μετά το πρωί το sms με την ώρα παράδοσης.

Δημοσ.

Μαγκες επειδη δεν τα πολυξερω αυτα και επειδη στο σιτε του Γερμανου δεν εχει πολλες πληροφοριες,μετα το τιμολογηθηκε που εχω αυτην την στιγμη,ειναι να το στειλουν σε κουριερ;Πως παει η σειρα σε μια παραγγελια;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kreisson είπε

Εγώ είμαι 13/11 9 κ κάτι το βράδυ και με πήραν τηλ το πρωί αν ισχύει η διεύθυνση που είχα βάλει και ότι θα παραλάβω η το Σάββατο η από εβδομάδα σίγουρα και τοι μου κάνουν έκπτωση 10% σε κάποια γκειμς.. οπότε θα παραλάβεις σίγουρα

Μακάρι ρε φίλε το θέμα μου είναι ότι εγώ τν παραγγελία την έκανα με δόσεις 11/11 και καταχωρήθηκε από αυτούς (οταν εγκρίθηκε) 13/11 μεσημέρι και ακόμα τίποτα.... αναμονή διαθεσιμότητας για να δούμε

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pug987 είπε

Είναι αστείο που βγήκαν κονσόλες στα ράφια (έστω και virtual) και το Public ακόμα δεν έχει καλύψει προπαραγγελείες. Αν με έκαιγε τόσο πολύ για το PS5 θα το έπαιρνα κι εγώ και θα ακύρωνα Public.

Οι μόνοι λόγοι που δεν το κάνω είναι γιατί πρέπει να πλησιάζει η ώρα που θα έρθει η παραγγελεία (11/11 την έκανα) και δε θέλω να πληρώσω 60 ευρώ για το Ratchet and Clank.

Μας έχει μην πω το public και εγώ 11/11 είμαι και μας βλέπω για Αύγουστο έτσι όπως πάει η δουλειά. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, recklessbloodelf είπε

Μαγκες επειδη δεν τα πολυξερω αυτα και επειδη στο σιτε του Γερμανου δεν εχει πολλες πληροφοριες,μετα το τιμολογηθηκε που εχω αυτην την στιγμη,ειναι να το στειλουν σε κουριερ;Πως παει η σειρα σε μια παραγγελια;

Και εγώ την ίδια απορία έχω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, xXxGiorgoS είπε

Μας έχει μην πω το public και εγώ 11/11 είμαι και μας βλέπω για Αύγουστο έτσι όπως πάει η δουλειά. 

οπως απαντησα πιο πισω σημερα και τις επόμενες ημέρες θα πέσουν τηλεφωνα σε αυτους που εχουν πληρωμένες αν θελουν game με -10 ευρω  και στους υπόλοιπους(που δεν εχουν προπληρώσει) αντιπρόταση αν θελουν να πανε στο ratchet και στα 569. 

Επεξ/σία από kwstakisii
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...