Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Έχω κάνει παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα αν θελεις screen shot να στείλω

Δεν μιλαω για Digital bro m, τα disk θελουν πληρωμη με καρτα! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι έγινε πήραν όλες οι προπαραγγελίες του Πλαισίου σύν ότι έδωσε και ανθρώπους από την λίστα ενδιαφέροντος που έκανε και τώρα δε θα ξαναπάρει PS5; Σε αυτή την λιστα ελπίζω....

2 λεπτά πριν, goustafson είπε

Τι έγινε πήραν όλες οι προπαραγγελίες του Πλαισίου σύν ότι έδωσε και ανθρώπους από την λίστα ενδιαφέροντος που έκανε και τώρα δε θα ξαναπάρει PS5; Σε αυτή την λιστα ελπίζω....

Κι εγω, αλλα δεν! 

1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Αδερφέ, όσοι έκαναν παραγγελία με παραλλαβή από το κατάστημα θα πάρουν τα φρύδια του καταστήματος!!! 🥒😁
Screenshot-2021-05-25-Console-Sony-Play-

Δεν είπα το αντίθετο παιδια, και γνωρίζω πως λέει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε πληρωμές παραγγελίες, εγώ να σας ενημερώσω ήθελα, ότι υπάρχει και αυτό το μαγαζί αμα θέλετε να βάλετε μια παραγγελία, και κάνε πως δεν καταλαβαίνεις. 

2 ώρες πριν, Misteri888 είπε

Πληρωμη με καρτα ειναι! 

Για το λόγο του αληθές και μόνο. Ότι έγινε με πληρωμή στο κατάστημα

IMG_20210525_225139.jpg

• Thanks 1

Είχα μιλήσει τηλεφωνικά με Κώτσο πρίν κανένα 20ήμερο και μου είχαν πει για τέλος Μαίου. Τώρα ξανά ρώτησα και μου είπαν

image.png.9a36dcb213560fff36cc243f95ad6d29.png

και ότι "Υπάρχει μηνιαία ροή παραλαβής,αλλά δε γνωρίζω ούτε για τι απόθεμα μιλάμε,ούτε πότε περίπου πάνω κάτω θα είναι η παραλαβή."

Φυσικά σε άλλους λένε ότι έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι 5/11.. τι να πώ

Disc 08/11

2 ώρες πριν, Corey είπε

Είχα μιλήσει τηλεφωνικά με Κώτσο πρίν κανένα 20ήμερο και μου είχαν πει για τέλος Μαίου. Τώρα ξανά ρώτησα και μου είπαν

και ότι "Υπάρχει μηνιαία ροή παραλαβής,αλλά δε γνωρίζω ούτε για τι απόθεμα μιλάμε,ούτε πότε περίπου πάνω κάτω θα είναι η παραλαβή."

Disc 08/11

Παντως 5/11 δεν εχω εξυπηρετηθει μεχρι στιγμης, ουτε ειχα καποια ενημερωση. Εκτος αν παιζουμε με ώρες :P 

από εβδομάδα σε εβδομάδα. από μήνα σε μήνα και οι προπαραγγελίες Νοέμβριο σταθερά. Βασικά λίγο φιλότιμο να είχαν οι αλυσίδες θα έλεγαν, ωραία κα Sony και Microsoft, αφού δε μπορείτε να καλύψετε τις προπαραγγελίες μας, δώστε πίσω τα χρήματα που πήρατε και όταν μπορέσετε τα ξαναλέμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χρηματα οι κωτσοι και οι πλαισιοι σου τα εχουν κρατησει οχι η sony/ms (οι διανομείς τους βασικα)

Ελληνικες μπακαλοεπιχειρησεις

Επεξ/σία από acalm

5 ώρες πριν, Corey είπε

Disc 08/11

Με το "κοντά" σε εισαγωγικά, τσουτσουριαζω! 

55 λεπτά πριν, acalm είπε

Τα χρηματα οι κωτσοι και οι πλαισιοι σου τα εχουν κρατησει οχι η sony/ms (οι διανομείς τους βασικα)

Ελληνικες μπακαλοεπιχειρησεις

Έχω την εντύπωση ότι η πληρωμή γίνεται με την παραγγελία. Οπότε μάλλον τα λεφτά τα έχουν οι sony/ms. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην βάζουν τόσες παραγγελίες στους προμηθευτές, όσες οι παραγγελίες των πελατών...

1 ώρα πριν, GeorgeX77 είπε

από εβδομάδα σε εβδομάδα. από μήνα σε μήνα και οι προπαραγγελίες Νοέμβριο σταθερά. Βασικά λίγο φιλότιμο να είχαν οι αλυσίδες θα έλεγαν, ωραία κα Sony και Microsoft, αφού δε μπορείτε να καλύψετε τις προπαραγγελίες μας, δώστε πίσω τα χρήματα που πήρατε και όταν μπορέσετε τα ξαναλέμε..

Τι λέτε ρε

Το public και ο Κωτσος έχουν τα χρήματα, όχι η Sony. 

Για ολο αυτό φταίνε οι ελληνικές αλυσίδες, η sony και η microsoft λοτε δεν σου έταξαν κονσόλα ή ακριβές αριθμό κονσολών 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...