Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, 26ska είπε

Άμα φτάσουμε Ιουλιο να μπορέσουμε να μπούμε σε καμία λίστα και παραλάβουμε τον Αύγουστο,καλά κρασιά!

Απαράδεκτη μου φαίνεται η Sony.Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις τόσο πολύ καιρό για να μπορέσεις να αγοράσεις την κονσόλα.Εγω έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτά που μου είπε ο υπάλληλος.Πηρα τηλεόραση,σενιαριστηκα και θα περιμένω να πάρω ps5 τέλη καλοκαιριού και αν προλάβω να μπω σε λίστα;

Δηλαδή στα ράφια έτσι όπως πάει θα τα δούμε ένα χρόνο μετά στα Χριστούγεννα κοντά.Απαραδεκτη.Εγω σκέφτομαι να πάω σε Xbox series X,που θα είναι πιο σύντομα διαθεσιμο και για ps5 βλέπουμε αργότερα,αν μας κάνει τη χάρη η Sony.

Φίλε και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Έσκασα 2χιλ ντούκου και πήρα τηλεόραση και δεν έχω κονσόλα. Και στο xbox περίπου η ίδια κατάσταση είναι, το είχα σκεφτεί και εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, GeorgeX77 είπε

Φίλε και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Έσκασα 2χιλ ντούκου και πήρα τηλεόραση και δεν έχω κονσόλα. Και στο xbox περίπου η ίδια κατάσταση είναι, το είχα σκεφτεί και εγώ.

Πολλοί είναι στην ίδια κατάσταση.Και πολλοί βιάστηκαν να πάρουν τηλεόραση,νομίζοντας ότι θα έχουν ps5 σύντομα και χάσανε τις προσφορες-χωμα των προηγούμενων ημερών με συσκευές τούμπανο σε τιμές χώμα.65αρα lg 4k oled με 2.1 θύρες και όλα τα καλουδια για next gen gaming,στα 750 ευρω περίπου.

Πιστεύω ότι series X,θα βρούμε μέχρι τον Ιουνιο,δεν έχει καμία σχέση η ζήτηση του σε σχέση με ps5.

13 λεπτά πριν, 26ska είπε

Πολλοί είναι στην ίδια κατάσταση.Και πολλοί βιάστηκαν να πάρουν τηλεόραση,νομίζοντας ότι θα έχουν ps5 σύντομα και χάσανε τις προσφορες-χωμα των προηγούμενων ημερών με συσκευές τούμπανο σε τιμές χώμα.65αρα lg 4k oled με 2.1 θύρες και όλα τα καλουδια για next gen gaming,στα 750 ευρω περίπου.

Πιστεύω ότι series X,θα βρούμε μέχρι τον Ιουνιο,δεν έχει καμία σχέση η ζήτηση του σε σχέση με ps5.

ωπα κάτσε δεν υπάρχει αυτό που λες 65΄΄ lg oled 750E. Εγώ πήρα την cx 2χιλ.(-400E δωροκάρτα=1600Ε). Μετά από περιέργεια την κοίταξα στο skroutz κανά-δυο φορές και κάτω από 1900 δεν έχει πέσει ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, GeorgeX77 είπε

ωπα κάτσε δεν υπάρχει αυτό που λες 65΄΄ lg oled 750E. Εγώ πήρα την cx 2χιλ.(-400E δωροκάρτα=1600Ε). Μετά από περιέργεια την κοίταξα στο skroutz κανά-δυο φορές και κάτω από 1900 δεν έχει πέσει ποτέ.

Φίλε μου ρίξε μια ματιά...για την bx μιλαω,που είναι σχεδόν ίδιες με την CX.Στις CX έχουν παραπάνω φωτεινότητα,κατά τα άλλα είναι ίδιες.Εγινε μακελειό.Εγω τελικά την πήρα, επειδή δεν είχα κάρτα πιστωτική της εθνικής μόνο με την έκπτωση prepaid κάρτας 300 ευρώ της lg,που ήταν εξαιρετικα χαμηλά τιμή για 4k oled 65αρα με hdmi 2.1 και τα συναφή.Δηλαδη 1450-300=1150 η τιμή που την πήρα.Προσθεσε το 30% επιστροφης από το go for more και φτάνει η τηλεόραση δηλαδή,1450 επι 30% επιστροφη 1450-435-300=715 φίλε.

Κλείνω το off topic εδώ.

Επεξ/σία από 26ska

54 λεπτά πριν, GeorgeX77 είπε

Τώρα μέχρι αύριο υπάρχει η 65CX στα 1773 στα media markt αλλά έχει επιστροφή 30% σε go4more έμμεσα δλδ 1240 και δώρα τα ακουστικά της lg που είναι γύρω στο εκατοσταρικο τιμή και αυτά. Καλή περίπτωση για CX. Για περισσότερα δείτε στο τοπικ των προσφορών γιατί μάλλον είναι off topic εδώ.

2 ώρες πριν, 26ska είπε

Κεραμίδα παίδες!Πηρα πριν λίγο Sony Center,golden hall να δω μήπως άνοιξε καμία να χωθώ και μου λέει ο υπάλληλος ότι δεν θα έχουν κονσόλες μέχρι τον Ιούλιο.

Δηλαδή του λέω αυτοί που μπηκανε σε λίστα πριν λίγο καιρό που ανοιξανε,θα φτάσουν μπορεί και το καλοκαίρι;Και μου λέει ότι στέλνει πολύ λίγα κομμάτια η Sony και από Ιούλιο θα μπορέσουν πάλι για παραγγελίες...

Ναι βεβαια οταν καθε μερα πρέπει να απαντήσουν σε 1000 τηλεφωνα τι θα πουνε.......δηλαδη σε ολον τον κοσμο καθε 2 βδομάδες εχουν στοκ και εδω τον Ιούλιο.........

Μην γραφετε τετοια και οι μαυραγορητες θα ζητανε και σπιτι μαζι με μετρητα

3 λεπτά πριν, sils είπε

Ναι βεβαια οταν καθε μερα πρέπει να απαντήσουν σε 1000 τηλεφωνα τι θα πουνε.......δηλαδη σε ολον τον κοσμο καθε 2 βδομάδες εχουν στοκ και εδω τον Ιούλιο.........

Μην γραφετε τετοια και οι μαυραγορητες θα ζητανε και σπιτι μαζι με μετρητα

Φίλε γράφω αυτό που μου είπε υπάλληλος του Sony center,δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.Μακαρι να είναι όπως τα λες και να μου απάντησε έτσι για το λόγο που αναφέρεις.

Ανά 15 μέρες παραλαμβάνουν κονσόλες ,λίγα κομμάτια ο καθένας αλλά παραλαμβάνουν μην ακούτε τις βλακείες που λέει ο κάθε υπάλληλος. Εκτός αν εννοούσε από Ιούλιο θα έχουν στο ράφι.

6 λεπτά πριν, vgls35 είπε

Ανά 15 μέρες παραλαμβάνουν κονσόλες ,λίγα κομμάτια ο καθένας αλλά παραλαμβάνουν μην ακούτε τις βλακείες που λέει ο κάθε υπάλληλος. Εκτός αν εννοούσε από Ιούλιο θα έχουν στο ράφι.

Έχεις πληροφορίες απο γνωστό σου που δουλεύει σε κατάστημα?

Sony center  , ηταν να παραλαβουν αρχες απριλιου ,τελικα θα παραλαβουν προς το τελος του μηνα ,μολις πεσουν τηλεφωνα απο εκει σιγουρα θα τα εχουν κ τα αλλα καταστημα ,,,απο 15 και μετα το μονο σιγουρο ,

1 λεπτό πριν, kundi είπε

Sony center  , ηταν να παραλαβουν αρχες απριλιου ,τελικα θα παραλαβουν προς το τελος του μηνα ,μολις πεσουν τηλεφωνα απο εκει σιγουρα θα τα εχουν κ τα αλλα καταστημα ,,,απο 15 και μετα το μονο σιγουρο ,

Πήρες τηλέφωνο σήμερα και σου είπαν έτσι;Επισης για ποιους εννοείς ότι θα εξυπηρετηθούν;Αυτοι που είναι ήδη σε λίστα ή έχουμε κάνει ήδη παραγγελία ή εννοείς και αυτούς που θέλουν να κάνουν;Γιατι εγώ μίλησα όπως αναφέρω παραπάνω και ο υπάλληλος της Sony center μου είπε για Ιουλιο ξανά νέες παραλαβες για νέους πελάτες.

17 ώρες πριν, 26ska είπε

Πήρες τηλέφωνο σήμερα και σου είπαν έτσι;Επισης για ποιους εννοείς ότι θα εξυπηρετηθούν;Αυτοι που είναι ήδη σε λίστα ή έχουμε κάνει ήδη παραγγελία ή εννοείς και αυτούς που θέλουν να κάνουν;Γιατι εγώ μίλησα όπως αναφέρω παραπάνω και ο υπάλληλος της Sony center μου είπε για Ιουλιο ξανά νέες παραλαβες για νέους πελάτες.

Ναι από τις αρχές του μήνα ,,,,το είπες και μόνο σου για νέες παραλαβές τον Ιούλιο , για όλους τους άλλους τώρα τι δεν κατάλαβες .

53 λεπτά πριν, kundi είπε

Ναι από τις αρχές του μήνα ,,,,το είπες και μόνο σου για νέες παραλαβές τον Ιούλιο , για όλους τους άλλους τώρα τι δεν κατάλαβες .

Κατάλαβα για αυτούς που έχουνε μπει σε λίστα,οτι θα παραλάβουν σύντομα και όλοι οι υπόλοιποι από Ιουλιο ξανά παραγγελία.Εγω είμαι από τους υπόλοιπους,δεν έχω μπει σε κάποια λίστα.

4 ώρες πριν, vgls35 είπε

Ναι και σε μεγαλη αλυσιδα.

Εγώ που δουλεύω σε μεγάλη αλυσίδα και ο αδερφός μου σε ανταγωνίστρια μεγάλη αλυσίδα και προφανώς βλέπουμε πότε γίνονται οι παραλαβές, αυτό που έγραψες δεν ισχύει. Τουλάχιστον για 2 αλυσίδες. Επίσης όταν γίνονται οι παραλαβές φαίνονται και εδώ μέσα με άτομα που παραλαμβάνουν. 

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...