Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, FreakBoy είπε

Με πηραν απο το πλαίσιο να με ενημερωσουν πως αυριο θα το στειλουν.Την Τριτη ρωτησα αν προπαραγγελνουν αυριο θα το έχω.😃😃

Όταν σε έβαλαν σε λίστα σου δόθηκε κάποιος αριθμός παραγγελίας; ή απλα έδωσες μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου;

Επεξ/σία από iosifman5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια πριν μερικές μέρες είχατε ποσταρει ένα πακέτο ps5 με τηλεόραση από sony center ξέρουμε αν ισχύει ακόμα γιατί παίρνω να ρωτήσω και δεν καλεί καν 

9 λεπτά πριν, iosifman5 είπε

Όταν σε έβαλαν σε λίστα σου δόθηκε κάποιος αριθμός παραγγελίας; ή απλα έδωσες μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου;

Μονο τα στοιχεια μου.

Όσους σας απέστειλε το πλαίσιο λινκ για να κάνετε πληρωμή, σας ήρθε μετά κάτι για επιβεβαίωση σε email μνμ στο κινητό οτιδήποτε ή απλά έχουμε σαν απόδειξη αυτό που εμφάνισε στο σαιτ ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία;

1 λεπτό πριν, ichigo_gr είπε

Όσους σας απέστειλε το πλαίσιο λινκ για να κάνετε πληρωμή, σας ήρθε μετά κάτι για επιβεβαίωση σε email μνμ στο κινητό οτιδήποτε ή απλά έχουμε σαν απόδειξη αυτό που εμφάνισε στο σαιτ ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία;

Εγώ δεν έλαβα κάτι και μίλησα μετά με τα κεντρικά. Τους είπα οτι πλήρωσα και δεν έλαβα κάτι. Μέσα σε 1 λεπτό έλαβα και το τιμολόγιο στο email και άλλαξε το status της παραγγελίας.

Μόλις τώρα, jimdem582 είπε

Εγώ δεν έλαβα κάτι και μίλησα μετά με τα κεντρικά. Τους είπα οτι πλήρωσα και δεν έλαβα κάτι. Μέσα σε 1 λεπτό έλαβα και το τιμολόγιο στο email και άλλαξε το status της παραγγελίας.

Περάστηκε η παραγγελία στο λογαριασμό σου στο Πλαίσιο; Γιατί εμένα δεν έχει περαστεί. Βέβαια θεωρώ πως είναι τηλεφωνική παραγγελία. Θα τους καλέσω αργότερα αν είναι.

Μόλις τώρα, ichigo_gr είπε

Περάστηκε η παραγγελία στο λογαριασμό σου στο Πλαίσιο; Γιατί εμένα δεν έχει περαστεί. Βέβαια θεωρώ πως είναι τηλεφωνική παραγγελία. Θα τους καλέσω αργότερα αν είναι.

Όχι εκεί δεν περάστηκε. Απλά είχα κωδικό παραγγελίας να ελέγχω το status. Αν δεν έχεις αριθμό παραγγελίας, περίμενε και αν δε λάβεις κάτι πάρε και πες τους οτι πλήρωσες και δεν ήρθε κάποιο αποδεικτικό. Θα σου δώσουν τα στοιχεία που θες. Όλα οκ είναι απλά ίσως τα στέλνουν σε 2ο χρόνο αυτόματα γι αυτό αργούν.

• Like 1

53 λεπτά πριν, 12valvidos είπε

μια ερωτηση. με πηραν χθες απο κωτσοβολο για να μου πουν πως παραλαμβανω αλλα επειδη ημουν δουλεια δε ρωτησα ποτε κλπ. το στατους στο site δεν εχει αλλαξει ακομα. εχει τυχει και σε αλλους αυτο;

Σε εμενα με την διαφορα οτι εγω δεν προλαβα να τους απαντησω καν. Πηρα τηλ μετεπειτα αλλα κανενας υπαλληλος δεν ηξερε να με εξυπηρετησει.. 

Παιδιά εγώ προσπαθώ από χθες να κάνω εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά τίποτα. Θα αναγκαστώ να περιμένω από Κωτσο. Παραγγελία 16/11 . Υπάρχει καμία άλλη λύση παιδιά;

31 λεπτά πριν, Thunder94 είπε

Σε εμενα με την διαφορα οτι εγω δεν προλαβα να τους απαντησω καν. Πηρα τηλ μετεπειτα αλλα κανενας υπαλληλος δεν ηξερε να με εξυπηρετησει.. 

παρολαυτα σου ηρθε κανονικα;

Επισκέπτης
21 λεπτά πριν, nickobefree είπε

Παιδιά εγώ προσπαθώ από χθες να κάνω εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά τίποτα. Θα αναγκαστώ να περιμένω από Κωτσο. Παραγγελία 16/11 . Υπάρχει καμία άλλη λύση παιδιά;

να στο αγορασει φιλος σου απτο εξωτερικο που εχουν περισσοτερα 

Mετά από 4 μήνες αναμονής, μόλις εστάλη το PS5 μέσω Easy Mail.

Παραγγελία από Public, 24/10, disk edition.

Ενημέρωση από Public για αποστολή σε εταιρεία courier 17/3.

Εύχομαι σύντομα να πάρετε όλοι σας την κονσόλα και να τελειώσει η αναμονή που οφείλεται (και) στην άθλια πολιτική των εταιρειών, οι οποίες έπαιρναν προπαραγγελίες και εισέπρατταν ζεστό χρήμα, αν και γνώριζαν ότι δεν έχουν το προϊόν. 

ps5.jpg

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...