Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και λέει δεν μας παίρνουν από το πλαίσιο αλλά απατεώνες που μας στέλνουν και καλά λινκ του πλαίσιο για να κάνουμε την αγορά και να στέλνονται σε λογαριασμούς στο εξωτερικό, όπως με τα τροχαία ή με τη "σελίδα" της αστυνομίας για πρόστιμο, πριν μερικά χρόνια... 🙄🥺

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ichigo_gr είπε

Και λέει δεν μας παίρνουν από το πλαίσιο αλλά απατεώνες που μας στέλνουν και καλά λινκ του πλαίσιο για να κάνουμε την αγορά και να στέλνονται σε λογαριασμούς στο εξωτερικό, όπως με τα τροχαία ή με τη "σελίδα" της αστυνομίας για πρόστιμο, πριν μερικά χρόνια... 🙄🥺

virustotal παιδιά και urlscan.io 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ichigo_gr είπε

γιαυτο πληρώνεις αντικαταβολή και όχι τράπεζα , μιλάμε έβγαλες σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

Επεξ/σία από SoLiTuDe-3-
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SoLiTuDe-3- είπε

γιαυτο πληρώνεις αντικαταβολή και όχι τράπεζα , μιλάμε έβγαλεςσενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

Σενάριο αλλά δυστυχώς γίνεται. Και τη πατάνε αρκετοί συμπολίτες μας. Εδώ πετάνε 5χιλιάδες ευρώ από τα μπαλκόνια τους στον κάδο που βρίσκεται από κάτω από την οικία για να τα πάρει η τροχαία για να μην κατηγορηθεί ο γιος τους που σκοτωσε άνθρωπο σε τροχαίο... τόσα λένε στις ειδήσεις.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dimos13 είπε

Ερώτηση για την εγγύηση.

Απο όσο ρώτησα το πλαίσιο, μου είπαν οτι δεν προσφέρουν κάποια δικιά τους επέκταση εγγύησης για να αγόραζα.

Άρα πάμε με 1 χρόνο της Sony + 1 της ΕΕ, σωστά?

Ναι στην απόδειξη  αναφέρει αυτό ακριβώς που λες. Ένα έτος εγγυση αντιπροσωπείας και ένα καταστήματος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aduatiques είπε

Ναι στην απόδειξη  αναφέρει αυτό ακριβώς που λες. Ένα έτος εγγυση αντιπροσωπείας και ένα καταστήματος.

Το έχεις αυτό στην απόδειξη του πλαισιου?

1 λεπτό πριν, Thomas1991 είπε

Το έχεις δει αυτό στην απόδειξη του πλαισιου?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Subrosaval είπε

Δεν μας βλέπω για τώρα δυστυχώς, Απρίλη μου είχαν πει οπότε Απρίλη θα παραλάβουμε μαλλον . Αν έχεις κανένα νεότερο ρίξε σήμα !!!!

Αρχές Απριλίου μου είχαν πει κι εμένα, αυτό γράφει και στο email που μου έστειλαν. Γενικά δεν καίγομαι να το πάρω γρήγορα, δεν έχω κάνει αλλού παραγγελία. Έβαλα μια εκεί να υπάρχει και αν το στείλουν το έστειλαν. Αν βέβαια έχω νεότερα θα ειδοποιήσω εδώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimitrissrl είπε

Αρχές Απριλίου μου είχαν πει κι εμένα, αυτό γράφει και στο email που μου έστειλαν. Γενικά δεν καίγομαι να το πάρω γρήγορα, δεν έχω κάνει αλλού παραγγελία. Έβαλα μια εκεί να υπάρχει και αν το στείλουν το έστειλαν. Αν βέβαια έχω νεότερα θα ειδοποιήσω εδώ. 

Είχες πληρώσει το 50 ρι ? Γιατι εμένα δεν μου ζήτησαν

3 λεπτά πριν, alexcas777 είπε

Σήμερα παρέλαβα και γω(sony center 17/02)...τα λέμε στο τοπικ του ps5 πλέον καλή υπομονή σε όσους περιμένουν

Αντε με το καλό και σε μας 19/02. Να τη χαρείς φίλε την κονσόλα

Επεξ/σία από Subrosaval
Δημοσ.

μια ερωτηση. με πηραν χθες απο κωτσοβολο για να μου πουν πως παραλαμβανω αλλα επειδη ημουν δουλεια δε ρωτησα ποτε κλπ. το στατους στο site δεν εχει αλλαξει ακομα. εχει τυχει και σε αλλους αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ενημερωθηκα και εγώ με το 2ο τηλεφώνημα και παραλαμβάνω αύριο απο πλαίσιο. θα ακυρωσω παραγγελια απο Κωτσοβολο 7/12

με το καλο και οι υπολοιποι! Πραγματικά τρομερή εξυπηρετηση από το πλαίσιο σε σχέση με όλους τους άλλους μεγάλους, οταν έχω την ευκαιρία στο μέλλον θα τους στηρίξω

Επεξ/σία από VagVene
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Subrosaval είπε

Είχες πληρώσει το 50 ρι ? Γιατι εμένα δεν μου ζήτησαν. 

Ναι μου ζήτησαν 50€, τους τα έκανα μεταφορά και με πήραν μετά για επιβεβαίωση παραγγελίας και για να μου στείλουν το email. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηραν απο το πλαίσιο να με ενημερωσουν πως αυριο θα το στειλουν.Την Τριτη ρωτησα αν προπαραγγελνουν αυριο θα το έχω.😃😃

Επεξ/σία από FreakBoy
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...