Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Υπαρχει καποιο μαγαζι γνωστο που να δεχεται προ-παραγγελια αυτη την στιγμη?

Ηλεκτρονικά κανένα. Εγω πήρα σε όλα και μόνο από Κωτσόβολο μου είπαν μπορώ να κάνω παραγγελια αν το προπληρώσω με άγνωστη διαθεσιμότητα όμως και πιθανότερη ημερομηνία παραλαβής κατά το καλοκαίρι. Στο Sony center επίσης κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε θα με ενημερώσει αλλά μέχρι εκεί όχι κανονική παραγγελια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EleftheriaG είπε

Παραλαβή από public σήμερα με παραγγελία 29/9... Έρχονται παιδιά, υπομονή! 

Και εγω το μεσημερακι και το πρωτο που εκανα ηταν να βαλω το ghost of tsusima..

Αλλο παιχνιδι μου φαινεται με τα 60 fps που τρεχει,χαλαλι τα 400 ευρωπουλα..

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Προβλέπω καλοκαιράκι τώρα να έχουν όλοι σταματήσει να ασχολούνται με αυτό το thread εκτός από αυτούς που παραγγείλαμε από το public που ακόμα θα περιμένουμε.

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες αν περιμένει κανένας κάποια παραλαβή από θεσσαλονίκη και έχει αλλάξει γνώμη και δεν θέλει να τ κρατήσει θα με ενδιέφερε η κονσόλα σε digital έκδοση ας μου στείλει ένα μνμ.... ευχαριστώ πολύ....

Επεξ/σία από georpapas
Δημοσ.

Καλημέρα. Ξέρει κανεις ποιο από τα μεγάλα καταστήματα κόβει τιμολόγια με μηδενικό ΦΠΑ απευθείας; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα σας. Μετά από ακριβώς 4 μήνες, το μαρτύριο τελείωσε.
(Παραγγελία με αντικαταβολή από ΜΜ, 3/11)

20210303_100722.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimkal57 είπε

Καλημέρα. Ξέρει κανεις ποιο από τα μεγάλα καταστήματα κόβει τιμολόγια με μηδενικό ΦΠΑ απευθείας; 

Ο Κώτσος το κάνει σίγουρα, δε βλέπω γιατί να μην το κάνουν και οι άλλοι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimkal57 είπε

Eshop

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dragonrider1997 είπε

Στο πλαίσιο δέχονται ακόμα παραγγελίες?

Παρε τηλέφωνο να ρωτήσεις γιατί απ'οτι έχω καταλάβει δεν έχουν στάνταρ μέρες που δέχονται παραγγελίες. Εξαρτάται πόσο τυχερός είσαι.. 

Δημοσ.

Σημερινή επικοινωνία με sony center(Γλυφάδας)...Μου είπαν ότι όσοι παρηγγηλαν Φεβρουάριο θα εξυπηρετηθούν το πολύ μέχρι απριλιο(ποτε ακριβώς τον Απρίλιο δεν διευκρίνισαν)...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexcas777 είπε

Σημερινή επικοινωνία με sony center(Γλυφάδας)...Μου είπαν ότι όσοι παρηγγηλαν Φεβρουάριο θα εξυπηρετηθούν το πολύ μέχρι απριλιο(ποτε ακριβώς τον Απρίλιο δεν διευκρίνισαν)...

Εγω πριν λίγη ώρα, επικοινωνία με sony center (golden hall) για παραγγελία 15/2, ενημερώθηκα ότι τέλος Μαρτίου θα παραδοθεί η κονσόλα μου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ftoulis1999 είπε

Εγω πριν λίγη ώρα, επικοινωνία με sony center (golden hall) για παραγγελία 15/2, ενημερώθηκα ότι τέλος Μαρτίου θα παραδοθεί η κονσόλα μου.

είχες δώσει προκαταβολή ?  σου πέρασαν παραγγελία?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...