Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Τι ακριβώς να κυνηγήσεις και πως θα αποδείξεις ότι κάποιος σου έφαγε τη σειρά;

Και στο κάτω κάτω, η συμβατική σχέση που έχει με σένα το εκάστοτε κατάστημα είναι να σου παραδώσει το προϊόν εντός του χρονικού ορίου που θέτει (για αυτό και σου δίνεται η δυνατότητα υπαναχώρησης). Από εκεί και πέρα, δεν σου εγγυάται ότι θα παραλαβεις πριν τον τάδε ή τον δείνα. 

Άρα πως θα αξιώσεις οποιαδήποτε απαιτηση σε βάρος του;

Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά με το απλό μου το μυαλό κάνω την εξής υπόθεση εργασίας : Έρχεσαι σε επαφή με τον Χ καταναλωτή που εξυπηρετήθηκε πριν απο σένα, έχοντας παραγγείλει ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ απο σένα, και με την προϋπόθεση ότι ο ενδεικτικός χρόνος παραλαβής που σου έχουν αναφέρει έχει εκπνεύσει χωρίς να έχεις εξυπηρετηθεί όχι λόγω έλλειψης αποθεμάτων, αλλά κατ'επιλογήν απο το κατάστημα, και κάνεις το υπόμνημα στον Συνήγορο του Καταναλωτή όπου επισυνάπτεις τα αποδεικτικά στοιχεία εφόσον έχει μεσολαβήσει προπαραγγελία επι πιστώσει και απο τα 2 μέρη προς το ίδιο κατάστημα , τα οποία και αποδεικνύουν ότι υπήρχε η δυνατότητα εξυπηρέτησης σου στο ίδιο χρονικό διάστημα αλλά δεν έγινε κατα παράβαση της σειράς προτεραιότητας που το ίδιο το κατάστημα δηλώνει ότι θα τηρηθεί αυστηρά (μια μορφή false advertising).

Επεξ/σία από Maximus Decimus
  • Like 3
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει και έχω πληρώσει και γω σε Κωτσόβολο εδώ και μήνες, δυστυχώς τίποτα. Το θέμα είναι ότι πολλοί που έχουν πρόσβαση στις κονσόλες από γνωστές αλυσίδες, ιδιοκτήτες franchise , υπάλληλοι μεγάλων εταιρειών κλπ τα αγοράζουν και μετά τα βρίσκετε στις Αγγελίες του insomnia με τις γνωστές τιμές. Άρα ποια σειρά αναμονής? Υπάρχει κάποιος να το ελένξει? Ξέρει κανείς τι αριθμό έχει? Ένα μπάχαλο. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό το σκηνικό και το θέμα είναι ότι έχουν γνώση οι φύλακες και το αφήνουν να συμβαίνει....αυτά.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Maximus Decimus είπε

Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά με το απλό μου το μυαλό κάνω την εξής υπόθεση εργασίας : Έρχεσαι σε επαφή με τον Χ καταναλωτή που εξυπηρετήθηκε πριν απο σένα, έχοντας παραγγείλει ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ απο σένα, και με την προϋπόθεση ότι ο ενδεικτικός χρόνος παραλαβής που σου έχουν αναφέρει έχει εκπνεύσει χωρίς να έχεις εξυπηρετηθεί όχι λόγω έλλειψης αποθεμάτων, αλλά κατ'επιλογήν απο το κατάστημα, και κάνεις το υπόμνημα στον Συνήγορο του Καταναλωτή όπου επισυνάπτεις τα αποδεικτικά στοιχεία εφόσον έχει μεσολαβήσει προπαραγγελία επι πιστώσει και απο τα 2 μέρη προς το ίδιο κατάστημα , τα οποία και αποδεικνύουν ότι υπήρχε η δυνατότητα εξυπηρέτησης σου στο ίδιο χρονικό διάστημα αλλά δεν έγινε κατα παράβαση της σειράς προτεραιότητας που το ίδιο το κατάστημα δηλώνει ότι θα τηρηθεί αυστηρά (μια μορφή false advertising).

Και πες ότι τα κάνεις όλα αυτά. Τι θα ζητήσεις από τον συνηγόρο να κάνει;

Να τραβήξει το αυτί του καταστηματάρχη; Πρόστιμο; Να πάρει το προϊόν από τον επόμενο και να το δώσει σε εσένα;

Επεξ/σία από Jimmy08
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οταν δούλευα σε κατάστημα Vodafone και είχαμε λιστες με ονόματα για τα Iphone δεν μπορεις να φανταστείτε πόσοι είχαν φάει άκυρο για να πάρει το νέο Iphone ο καλος πελάτης του μαγαζιού ή ο φίλος του καταστηματάρχη.....

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Και πες ότι τα κάνεις όλα αυτά. Τι θα ζητήσεις από τον συνηγόρο να κάνει;

Να τραβήξει το αυτί του καταστηματάρχη; Πρόστιμο; Να πάρει το προϊόν από τον επόμενο και να το δώσει σε εσένα;

Θα στην βρουν την κονσόλα σε χρόνο dt μετά. Απλά θα την κόψουν απο κάναν ξάδερφο ή κάνα φιλαράκι προσωρινά. Και τελος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς με αυτό το επικριτικό ύφος. Εσύ τι προτείνεις δηλαδή, να κάτσουμε να το κάνουμε γαργάρα και yolo? Εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να δικαιωθώ, ναι θα τον εξαντλήσω μέχρι τέλους. 

Ενδεικτικά πάντως θα σου πω ότι στο παρελθόν το χω κάνει στην Samsung για να μου επιστραφεί το χρηματικό ποσό για μια τηλεόραση που ήτανε ελαττωματική και αρνιόντουσαν, και μόλις τους είπα ότι θα σας αποσταλεί το εξώδικο δια μέσω του συνηγόρου του καταναλωτή τρέχανε πανικόβλητοι και με πήρε στέλεχος να μου πει ότι πιστώθηκαν τα χρήματα σας άμεσα στο κατάστημα αγοράς. Ηδονή εκείνη η μέρα.

Επεξ/σία από Maximus Decimus
  • Like 3
Δημοσ.

Συγνώμη που θα το πω, αλλά πολλές μπούρδες γράφονται, άσχετες με το θέμα και χάνονται οι πραγματικές πληροφορίες περί της ουσίας του θέματος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toni31 είπε

Συγνώμη που θα το πω, αλλά πολλές μπούρδες γράφονται, άσχετες με το θέμα και χάνονται οι πραγματικές πληροφορίες περί της ουσίας του θέματος. 

Έχεις απόλυτο δίκιο, ξεφύγαμε αρκετά. 

Δημοσ.

UPDATE: PS5 Disc | 1/10/2020 - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με προκαταβολή 100 ευρώ μόλις με πήρανε για να πληρώσω τα υπόλοιπα 400 ευρώ και το στέλνουν αύριο με Γενική Ταχυδρομική.

• Like 11
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, geor92 είπε

UPDATE: PS5 Disc | 1/10/2020 - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με προκαταβολή 100 ευρώ μόλις με πήρανε για να πληρώσω τα υπόλοιπα 400 ευρώ και το στέλνουν αύριο με Γενική Ταχυδρομική.

Επιτέλους μπήκαμε στον Οκτώβριο 😁😁😁😁😁😁😁 μπράβο φίλε καλοπαιχνιδο,εγώ 21 Οκτωβρίου είμαι 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmylon είπε

Επιτέλους μπήκαμε στον Οκτώβριο 😁😁😁😁😁😁😁 μπράβο φίλε καλοπαιχνιδο,εγώ 21 Οκτωβρίου είμαι 

Το έχω ήδη, θα το δώσω σε ένα φίλο αυτό κατα 99%! Με το καλό και οι υπόλοιποι που το περιμένετε!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, geor92 είπε

Το έχω ήδη, θα το δώσω σε ένα φίλο αυτό κατα 99%! Με το καλό και οι υπόλοιποι που το περιμένετε!!

Έλα ρε φίλε, που χάθηκες τόσο καιρό; 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Έλα ρε φίλε, που χάθηκες τόσο καιρό; 😂😂

Απ τη στιγμή που παρέλαβα παρακολουθούσα σιωπηρά το topic.. Τουλάχιστον ξεκίνησαν οι αποστολές του Οκτωβρίου για τον Κωτσόβολο! 🥰

EDIT: Είπα να απαντήσω σοβαρά για να αποφύγω το comment 😂😂😂 Τώρα όλοι φίλοι θα γίνουν! 🤷‍♂️

Επεξ/σία από geor92
Δημοσ.

Ωωωωω ρε φίλε, ένα δάκρυ κύλησε από το αριστερό μου μάτι, μπήκε στον Οκτώβρη ο Κώτσο; Με το καλό να παραλάβετε όσοι εγκαινίασαν τον μήνα, αλλά και οι λοιποί που αναμένετε. Απέχω μόλις 14 ημερολογιακές μέρες για να φτάσει η σειρά μου

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...