Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, toni31 είπε

Το πλαίσιο ενημέρωσε, παραγγελία 17/2 με παράδοση 2/3.

Παραγγελία 17/2 πως ρε παιδιά πάλι? Ότι θέλουν κάνουν, καμία ενημέρωση. Ρε μα την Παναγία θα ακυρώσω και δε θα πάω καν σε Sony στο τέλος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν από ότι έχω καταλάβει με αυτά που διαβάζω για το Πλαίσιο, όσοι έκαναν τηλεφωνικές παραγγελίες μέσα στον Φλεβάρη μπήκαν σε άλλη λίστα αναμονής η οποία εξυπηρετείται με προτεραιότητα σε σχέση με αυτούς που περιμένουν από το 2020, και λογικά γι αυτό σταμάτησαν να δέχονται και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran91 είπε

Λοιπόν από ότι έχω καταλάβει με αυτά που διαβάζω για το Πλαίσιο, όσοι έκαναν τηλεφωνικές παραγγελίες μέσα στον Φλεβάρη μπήκαν σε άλλη λίστα αναμονής η οποία εξυπηρετείται με προτεραιότητα σε σχέση με αυτούς που περιμένουν από το 2020, και λογικά γι αυτό σταμάτησαν να δέχονται και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Μία λέξη φίλε, κοροϊδία προς τους υπόλοιπους πελάτες τους. 

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις πήρα 3 φορές τηλέφωνο στο πλαίσιο σε διαφορετικά καταστήματα και με είπαν ότι δεν δέχονται παραγγελίες 

Πάντως τα παιδιά δεν λένε ψέμματα πριν κάτι μέρες είχα μάθει και εγώ πως δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες το επιβεβαιώνω 

Δημοσ.

Καλα μην σκατε,σιγα καντε λιγο υπομονη τωρα μπορει να βρεθήκανε κάποιοι  τυχεροι και να εξυπερετηθηκαν ,εε και? Πιστευω οτι  τέλη Μαρτίου  με μεσα Απριλίου  εαν δεν ειναι στα ραφια θα ειναι πολυ ευκολο να βρεις ειδη οι μεγαλες χωρςς πηραν απο τα μεγαλύτερα αποθεματα σε στοκ. 

Στο φιναλε δεν εχεται και για αλλου αλλα games πχ sto switch ή σρην τρίμηνη δωρεαν xbox pass που είχε δώσει..  και να πω οτι εχει καποια κραυγαλεα αποκλειστικοτητα..... που να ειχε κιολας.

• Confused 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, gherudos είπε

Μόλις παρέλαβα κι εγώ από Κωτσόβολο, παραγγελία 25/09 13:33

7D5BE044-62D8-4C53-8BFB-9303D253ED40.jpeg

μπραβο ρε φιλε! εγω εχω 26/9 και σημεερα με καλεσαν απο κωτσο αλλα μ ηρθε η κληση σε μηνυμα επδ δεν ειχα σημα..και μου ειπαν πρπ ν περιμενω να με ξανακαλεσει ο ιδιος για να κανονισω ωρα παραδοσης..ελεος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως επειδή μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το όλο θέμα με τις λεγόμενες τηλεφωνικές που κάποια στιγμή άνοιξαν στο Πλαίσιο, εγώ επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε και σε καμία στιγμή δεν έτυχε να ενημερωθεί ότι δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες. Είναι τώρα πάνω απο 1,5 μήνα που μιλάω μαζί τους σε εβδομαδιαία βάση σχεδόν, και ποτέ δεν μου ανέφεραν το οτιδήποτε για τηλεφωνικές παραγγελίες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στις αρχές του Γενάρη, ότι μιλώντας με υπάλληλο σχετικά με το πότε θα υπάρξει παραλαβή, μου είχε πει ότι τέλη του μήνα, οι οποίες θα πάνε αποκλειστικά σε προπαραγγελίες και υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να ανοίξουν για νέες οι οποίες θα προορίζονταν για την επόμενη παραλαβή (τέλη Φλεβάρη). Τότε ρώτησα αν μπορώ να καταχωρήσω τηλεφωνικώς την παραγγελία μου και μου απάντησε ξεκάθαρα ότι ΜΟΝΟ απο το site θα δεχτούν παραγγελίες όταν είναι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάποιον λόγο να μην πιστέψω αυτά που λένε τα παιδιά εδώ, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται αδιανόητο ότι μπορεί όλο αυτό να συνέβη και να το πήρανε χαμπάρι μια χούφτα άτομα και ακόμα περισσότερο αδιανόητο να παραλαμβάνουν με ούτε 2 εβδομάδες αναμονή, την στιγμή που με το που βγει ο χψζ foufoutos.gr και βγάλει διαθεσιμότητα πέφτουν δέκα δέκα οι παραγγελίες, και όλα τα μέσα μιλάνε για την εξυπηρέτηση ακόμα του Σεπτέμβρη σε επίπεδο προπαραγγελιών. 

Επεξ/σία από Maximus Decimus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοπαιχνιδο σε οσους παραλαβουν!

Οποτε το πορισμα για πλαισιο ειναι οτι ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι δεν αστειευονται 🤣. Ειμαστε εμεις που μας λενε να κοιταμε το site για νεα και τα παιδια που εκαναν τυχαιες παραγγελιες τηλεφωνικα πριν 10 μερες και τωρα παραλαμβανουν.

Επεξ/σία από Cariolanoc
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Maximus Decimus είπε

Πάντως επειδή μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το όλο θέμα με τις λεγόμενες τηλεφωνικές που κάποια στιγμή άνοιξαν στο Πλαίσιο, εγώ επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε και σε καμία στιγμή δεν έτυχε να ενημερωθεί ότι δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες. Είναι τώρα πάνω απο 1,5 μήνα που μιλάω μαζί τους σε εβδομαδιαία βάση σχεδόν, και ποτέ δεν μου ανέφεραν το οτιδήποτε για τηλεφωνικές παραγγελίες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στις αρχές του Γενάρη, ότι μιλώντας με υπάλληλο σχετικά με το πότε θα υπάρξει παραλαβή, μου είχε πει ότι τέλη του μήνα, οι οποίες θα πάνε αποκλειστικά σε προπαραγγελίες και υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να ανοίξουν για νέες οι οποίες θα προορίζονταν για την επόμενη παραλαβή (τέλη Φλεβάρη). Τότε ρώτησα αν μπορώ να καταχωρήσω τηλεφωνικώς την παραγγελία μου και μου απάντησε ξεκάθαρα ότι ΜΟΝΟ απο το site θα δεχτούν παραγγελίες όταν είναι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάποιον λόγο να μην πιστέψω αυτά που λένε τα παιδιά εδώ, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται αδιανόητο ότι μπορεί όλο αυτό να συνέβη και να το πήρανε χαμπάρι μια χούφτα άτομα και ακόμα περισσότερο αδιανόητο να παραλαμβάνουν με ούτε 2 εβδομάδες αναμονή, την στιγμή που με το που βγει ο χψζ foufoutos.gr και βγάλει διαθεσιμότητα πέφτουν δέκα δέκα οι παραγγελίες, και όλα τα μέσα μιλάνε για την εξυπηρέτηση ακόμα του Σεπτέμβρη σε επίπεδο προπαραγγελιών. 

Καποιος λεει αληθεια και καποιος λεει ψεματα αυτο ειναι σιγουρο φιλε. Δεν εχω κατι με τα παιδια που αντιθετος τα πιστευω οτι παρηγγειλαν τηλ αλλιως ποιος ο λογος να μας το πουν εδω. Το θεμα ειναι γιατι εγινε αυτο και ειναι μεγαλο φαουλ για να μην πω κατι αλλο απο πλαισιο αν εγινε. Πως δεχθηκε τηλ παραγγελια? Και πως τοσο μυστικα? 

Δημοσ.

αυτό που βλέπω ότι σιγά σιγά τσουλαει ο Κωτσόβολος,άντε σιγά σιγά να τελειώνουν του Σεπτεμβρίου να πάρουμε και εμείς σειρά του Οκτωβρίου, πιστεύω μέσα στον Απρίλιο να τα πάρουμε και εμείς του Οκτωβρίου

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, exan36 είπε

Καποιος λεει αληθεια και καποιος λεει ψεματα αυτο ειναι σιγουρο φιλε. Δεν εχω κατι με τα παιδια που αντιθετος τα πιστευω οτι παρηγγειλαν τηλ αλλιως ποιος ο λογος να μας το πουν εδω. Το θεμα ειναι γιατι εγινε αυτο και ειναι μεγαλο φαουλ για να μην πω κατι αλλο απο πλαισιο αν εγινε. Πως δεχθηκε τηλ παραγγελια? Και πως τοσο μυστικα? 

Εγώ σου λέω εντάξει, πες ότι άνοιξαν παραγγελίες και όντως κάποιοι κατάφεραν και καταχώρησαν τηλεφωνικώς. Αυτό που αδυνατώ να κατανοήσω είναι ότι κατα τα λεγόμενα, αυτές εξυπηρετούνται σε χρόνους-αστραπή. Αυτό είναι που είναι πραγματικά το απίστευτο. Το σίγουρο είναι ένα για μένα : Η παραλαβή του Φεβρουαρίου, ήτανε - δεδομένων των συνθηκών - υπολογίσιμη και ουσιαστική. Αυτό μαθεύτηκε και κοινοποιήθηκε στάνταρ σε ένα γαϊτανάκι απο γνωστούς, φίλους, φίλους φίλων κοκ, και όσοι μπορέσανε να το εκμεταλλευτούν το κάνανε, απλά πράγματα. Τέλος πάντων δεν έχει κανένα νόημα νομίζω όλη αυτή η κουβέντα. Καλοπαίχνιδη σε όλους, και ας ελπίσουμε ότι η ώρα μας δεν αργεί πολύ ακόμα. (χαχαχαχα) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...