Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δυστυχώς δεν είμαι χαζός. Δεν θα ποσταρα εξ αρχής αν ήμουν βύσμα ή σε λίστα ή οτιδήποτε. Ένας απλός τύπος είμαι που ήθελε το ps5, ακουσα φήμες για τηλεφωνικές παραγγελίες, έκανα την προσπάθεια και από τύχη το πήρα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και το σέβομαι απόλυτα. Ξέρω ήδη ότι υπάρχει ένα σεβαστό ποσό παραπληροφόρησης και έγραψα μήπως βγάλουμε κάποια άκρη όλοι μαζί. Συγγνώμη αν προκάλεσα σε κάποιους σύγχηση. Απλά ήθελα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στο θέμα αυτό. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τO μονο σεναριο που μπορω να σκεφτω ειναι να ακυρωσε καποιος αλλος και σε φαση λοταριας να επελεξαν εναν ραντομ τυχαιο,η φυσικα το παλικαρι να λεει ψεμματα που βεβαια το αρνειται και δεν εχει λογο,υποτιθεται το πλαισιο κραταει και προτεραιοτητα........δεν υπαρχουν αυτα παντως τραγικες καταστασεις-να ανοιξει ονλαιν τα ειπαμε δεν παιζει

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Polinator2000 είπε

Παιδιά δυστυχώς δεν είμαι χαζός. Δεν θα ποσταρα εξ αρχής αν ήμουν βύσμα ή σε λίστα ή οτιδήποτε. Ένας απλός τύπος είμαι που ήθελε το ps5, ακουσα φήμες για τηλεφωνικές παραγγελίες, έκανα την προσπάθεια και από τύχη το πήρα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και το σέβομαι απόλυτα. Ξέρω ήδη ότι υπάρχει ένα σεβαστό ποσό παραπληροφόρησης και έγραψα μήπως βγάλουμε κάποια άκρη όλοι μαζί. Συγγνώμη αν προκάλεσα σε κάποιους σύγχηση. Απλά ήθελα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στο θέμα αυτό. 

Τι να να βγάλουμε άκρη ρε φίλε, οκ, για να είμαι ειλικρινής και μένα μου φαίνεται απίστευτη η περίπτωση σου και δεν σου κρύβω ότι και εγώ ανάλογα σκέφτηκα ότι παίζει βυσματική, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είμαστε τόσους μήνες εδώ περιμένοντας που αυτό που μας πέταξες ήτανε σαν πας μπροστά σε λιμοκτονούντες και να τρως ένα club sandwich γίγας στη μούρη τους.

13 λεπτά πριν, di maria kun είπε

τO μονο σεναριο που μπορω να σκεφτω ειναι να ακυρωσε καποιος αλλος και σε φαση λοταριας να επελεξαν εναν ραντομ τυχαιο,η φυσικα το παλικαρι να λεει ψεμματα που βεβαια το αρνειται και δεν εχει λογο,υποτιθεται το πλαισιο κραταει και προτεραιοτητα........δεν υπαρχουν αυτα παντως τραγικες καταστασεις-να ανοιξει ονλαιν τα ειπαμε δεν παιζει

Είναι πολύ απλό και το έχουμε συζητήσει και σε πρωτύτερο χρόνο. Δυστυχώς παίζει πολύ κονέ, γνωριμία ΚΑΙ ρουσφέτι. Εγώ κόβω τα χέρια μου ότι απο την στιγμή που μαθαίνετε ότι κάπου παίζει παραλαβή, πέφτουν τηλέφωνα για pushαρισμα. Επίσης, παραγγελίες που είναι + περιφερειακό ανεβαίνουν στην λίστα de facto λόγω άμεσου κέρδους για την Sony. Αυτό το λέω και το πιστεύω με όλο μου το είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Οπότε ήταν μιλημένος ή επαιρνε κάθε μέρα τηλ να "δει" αν δέχονται παραγγελια??? Για περίπτωση βύσματος μου ακούγεται η φάση...

😉

Έγραψα πιο πίσω σχετικά με αριθμό προτεραιότητας και πλαίσιο....

Στις 12/2/2021 στις 10:19 ΠΜ, Cariolanoc είπε

Αν ισχυει αυτο ειναι *** εκει στο πλαισιο... δηλαδη θα παιρνουμε καθε μερα τηλ να δουμε ποτε δεχονται παραγγελιες λες και ειμαστε στο 1990.

Τα έλεγες και δεν τα έκανες. ΝΑΙ είμαστε στο 1990.

Επεξ/σία από toni31
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, toni31 είπε

😉

Τι δεν εκανα ακριβως? Αφου 12/2 που εγραψες για το περιστατικο δεν δεχονταν παραγγελιες...

42 λεπτά πριν, Polinator2000 είπε

Τις φήμες που τις άκουσες φιλε μου αν επιτρέπεται? Γιατι πέρα από το ποστ του toni31 μια μέρα μετά τις υποτιθέμενες τηλ παραγγελίες δεν υπήρχε κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, toni31 είπε

😉

Δεν το σφυραγες και συ μια μέρα νωρίτερα;; Χαχα

4 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Τι δεν εκανα ακριβως? Αφου 12/2 που εγραψες για το περιστατικο δεν δεχονταν παραγγελιες...

Τις φήμες που τις άκουσες φιλε μου αν επιτρέπεται? Γιατι πέρα από το ποστ του toni31 μια μέρα μετά τις υποτιθέμενες τηλ παραγγελίες δεν υπήρχε κατι αλλο.

Είπαμε τώρα, κάθε μέρα spam στο τηλέφωνο. 

Στο τέλος θα αναγκαστούν να πάρουν παραγγελία για να μη τους πρηζεις άλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα πρέπει εμείς δηλαδή να πιστέψουμε μετά απο τόσα και τόσα τηλέφωνα στο Πλαίσιο εδώ και 1,5 μήνα τώρα, και άπειρες "πόρτες" με την διευκρίνηση "Είμαστε το Πλαίσιο, όταν θα έχουμε στοκ θα ενημερώσουμε απο το site και μόνο" , και "πάρτε τον Χαρδαβέλλα τηλέφωνο να σας πει" σε ερωτήσεις για το πότε είναι η επόμενη παραλαβή, ότι μια μυστική νύχτα του Φλεβάρη ανοίξανε τηλεφωνικές? Τι ήτανε αυτές οι τηλεφωνικές πια? Το κάστρο του Castlevania που εμφανίζεται μια φορά στα 100 χρόνια? 

Δημοσ.

Είχα να μπω στο θρεντ από πριν το launch και βλέπω ακόμα κόσμο με παραγγελίες απο Σεπτέμβρη να μην έχει παραλάβει. Απίστευτα πράγματα τι να πω.

Πάντως μια συμβουλή. Ανοίξτε συνδρομές πς πλας να κάνετε τα παιχνίδια add στο library σας να τα έχετε όταν έρθει η κονσόλα. Το Control πχ πραγματικά άχαστο στην ps5 έκδοση του. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβε σήμερα ο κουνιάδος μου από Public παραγγελία από Σεπτέμβριο. Ο υπάλληλος του έδινε 800€ επί τόπου για να το πάρει. Κρίμα που το είχε τάξει στον αγαπημένο του γαμπρό και αύριο θα παίζω Ghost of Tsushima :D 

Πάντως ο υπάλληλος έπαθε πλάκα που ήρθε συσκευή, αυτό νομίζω τα λέει όλα...

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Τις φήμες που τις άκουσες φιλε μου αν επιτρέπεται? Γιατι πέρα από το ποστ του toni31 μια μέρα μετά τις υποτιθέμενες τηλ παραγγελίες δεν υπήρχε κατι αλλο

Θυμάμαι ότι τις είχα διαβάσει στο discord του πλαισίου αλλά πέρα από αυτό, ένας φίλος μου πήρε τηλέφωνο για ένα iPhone αν δεν κάνω λάθος και ρώτησε κατά τύχη για το ps5. Έδωσε κατευθείαν τα στοιχεία του για προπαραγγελία (αφού ο υπάλληλος είπε ότι είναι εφικτό) και με συμβούλεψε να κάνω το ίδιο. Βέβαια εγώ είχα στο νου μου ότι θα το παραλάμβανα πολλούς μήνες μετά εφόσον έτσι μου είχαν πει. Τελικα, με παίρνουν σήμερα τηλέφωνο να μου πουν ότι θα το παραλάβω στις 24/2. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. 

Υ. Γ.  ο φίλος μου ακόμα δεν το έχει πάρει, ούτε έχει ενημερωθεί. 

Επεξ/σία από Polinator2000
Δημοσ.

Πάντως αυτό το συναίσθημα σε κάθε παραλαβή να βλέπεις δηλαδή κονσόλες στα σαλόνια και στο δικό σου το χαρτί απο το χθεσινό πιτόγυρο, είναι το ανάλογο του να βλέπεις σειρά να απολύεται και συ το βράδυ να φυλάς γερμανικό....Τέλος πάντων. Αρκετά για σήμερα. Απο αύριο πάλι στις επάλξεις, και για τους Sony Centerαδες θα έχω νέα πολύ σύντομα παιδιά. Άντε καληνύχτα μάγκες.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω. Παρακολουθούσα το νημα καιρό.

Παραγγελία από κωτσοβολο 29/9.

Ήρθε η ώρα μου..

20210222_213703.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά μην πέφτετε να φάτε τον άνθρωπο που ήταν τυχερός και παραλαμβάνει από πλαίσιο. 12/2 έγραψε κάποιος φίλος ότι έκανε την προηγούμενη ημέρα παραγγελία στο πλαίσιο και επί τόπου έκανα και εγώ τηλέφωνο και έκανα πράγματι τηλεφωνική παραγγελία . 12/2 πρωί.

Την δέχτηκαν κανονικά

Εδώ είναι όλα γραμμένα . Ούτε βύσμα ούτε τίποτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christou είπε

Παιδιά μην πέφτετε να φάτε τον άνθρωπο που ήταν τυχερός και παραλαμβάνει από πλαίσιο. 12/2 έγραψε κάποιος φίλος ότι έκανε την προηγούμενη ημέρα παραγγελία στο πλαίσιο και επί τόπου έκανα και εγώ τηλέφωνο και έκανα πράγματι τηλεφωνική παραγγελία . 12/2 πρωί.

Την δέχτηκαν κανονικά

Εδώ είναι όλα γραμμένα . Ούτε βύσμα ούτε τίποτα.

Είσαι σίγουρος για τις ημερομηνίες, 12/2 το πρωί έκανα τηλ. και έφαγα άκυρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...