Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι από τηλέφωνο την έκανα την παραγγελία και επίσης μου είχανε πει ότι κανονικά θα εξυπηρετηθώ μέσα στο Μάρτιο ή αρχές Απρίλη... Τώρα για κάποιο λόγο στάθηκα τυχερός 😂 μήπως το Πλαίσιο έχει τελειώσει με όλες τις προπαραγγελίες ήδη? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Polinator2000 είπε

Ναι από τηλέφωνο την έκανα την παραγγελία και επίσης μου είχανε πει ότι κανονικά θα εξυπηρετηθώ μέσα στο Μάρτιο ή αρχές Απρίλη... Τώρα για κάποιο λόγο στάθηκα τυχερός 😂 μήπως το Πλαίσιο έχει τελειώσει με όλες τις προπαραγγελίες ήδη? 

Το είχα γράψει μια μέρα. Μου είχαν σφυρίξει ότι δέχονται τηλ. παραγγελίες στο πλαίσιο και τους κάλεσα την 12/2. Μου είπαν ότι έκλεισαν την προηγούμενη μέρα.  

Δημοσ.

Εύχομαι να τελειώνει το μαρτύριο για όλους και να το χαρείτε όπως θα το κάνω και εγώ! (το κέρδισε μια γνωστή μου με διαγωνισμό και μου το πούλησε απίστευτα τυχερός το ξέρω σας παρακαλώ μην με ματιάσετε). Δύναμη παιδιά!

Screenshot_2021-02-22-18-11-16-242_com.miui.gallery.jpg

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Polinator2000 είπε

Παιδιά εγώ έκανα προπαραγγελία από πλαίσιο 11/2 και με πήραν σήμερα να μου πουν ότι έρχεται στις 24/2... Απίστευτο μεν, από την άλλη είμαι μπερδεμένος σχετικά με την προτεραιότητα ως προς τους υπόλοιπους! Πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει... Πραγματικά αυτή η κονσόλα έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε πολλούς... Και στα δικά σας boys 🎉🎉🎉

μάλλον μας τρολαρεις εδώ μέσα ,  δεν δέχεται καμία παραγγελία το plaisio τηλεφωνική ,  αυτά που λες δεν γίνονται στο σφυρίζανε και αλλά πράσινα αλλογα 

Δημοσ.

Διαβάζω αυτα που γράφονται.Δεν ξέρω τι να πιστέψω.Εμένα η δικιά μου παραγγελία ήταν απο Public 2/10 .Η εικόνα της παραγγελίας γράφει ΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ απο τότε που την έβαλα χωρίς καμία ενημέρωση.

Αν γνωρίζει κάτι κάποιος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, selin323 είπε

μάλλον μας τρολαρεις εδώ μέσα ,  δεν δέχεται καμία παραγγελία το plaisio τηλεφωνική ,  αυτά που λες δεν γίνονται στο σφυρίζανε και αλλά πράσινα αλλογα 

Νομίζω από εδώ μέσα είχα διαβάσει (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια) ότι για μια ελάχιστη χρονική περίοδο το Πλαίσιο δεχόταν τηλεφωνική παραγγελία. Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση. Πήρα τηλέφωνο, κρατήσανε τα στοιχεία μου και ήτανε και πολύ ευγενικός μάλιστα ο υπάλληλος. Δεν είμαι εδώ για να δώσω ψευδή στοιχεία, δεν θα έγραφα καν σε άλλη περίπτωση! Πόσταρα γιατί ακριβώς μου έκανε εντύπωση και ήθελα να ενημερώσω. Αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, selin323 είπε

Μην είσαι άπιστος τέκνο μου. Δεν ξέρω αν ο φίλος λέει αλήθεια, αλλά αν βρεις το σχόλιο μου στην 458 σελ. θα δεις αυτό που λέω εγώ. Εγώ το έμαθα εντελώς τυχαία αλλά μια μέρα μετά, ο ίδιος που μου το είπε είχε κάνει παραγγελία την 11/2 από Πλαίσιο.

ΥΓ. Για την παραγγελία που έκανε του είχαν πει για 3+ μήνες.

Επεξ/σία από toni31
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Polinator2000 είπε

Νομίζω από εδώ μέσα είχα διαβάσει (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια) ότι για μια ελάχιστη χρονική περίοδο το Πλαίσιο δεχόταν τηλεφωνική παραγγελία. Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση. Πήρα τηλέφωνο, κρατήσανε τα στοιχεία μου και ήτανε και πολύ ευγενικός μάλιστα ο υπάλληλος. Δεν είμαι εδώ για να δώσω ψευδή στοιχεία, δεν θα έγραφα καν σε άλλη περίπτωση! Πόσταρα γιατί ακριβώς μου έκανε εντύπωση και ήθελα να ενημερώσω. Αυτό.

Ένα λεπτό φίλε. Σου είπαν ότι 24/2 έρχεται, ή ότι 24/2 παραλαμβάνεις?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Maximus Decimus είπε

Ένα λεπτό φίλε. Σου είπαν ότι 24/2 έρχεται, ή ότι 24/2 παραλαμβάνεις?

Παραλαμβάνω. Επίσης πρόσθεσα και κάποια πράγματα πχ ένα ακόμα controller και το Demon's. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω ρε παιδια... εμεις περιμενουμε σαν μ@λ@κες να ανοιξει online κανενα πλαισιο γερμανος και αυτοι παιρνουν κρυφες παραγγελιες τηλεφωνικα.

Να προσθεσω οτι εχω παρει τηλ το πλαισιο Δεκεμβρη και Γεναρη και εχω φαει ακυρο για παραγγελια...

Επεξ/σία από Cariolanoc
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Polinator2000 είπε

Παραλαμβάνω. Επίσης πρόσθεσα και κάποια πράγματα πχ ένα ακόμα controller και το Demon's. 

Απίστευτο. Πάντως αν είναι έτσι όπως μας τα περιγράφεις πραγματικά φίλε μην κάθεσαι, πήγαινε παίξε κάνα τζόκερ γιατί είσαι όχι σε φεγγάρι, αλλά σε διαγαλαξιακή συναστρία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Maximus Decimus είπε

Απίστευτο. Πάντως αν είναι έτσι όπως μας τα περιγράφεις πραγματικά φίλε μην κάθεσαι, πήγαινε παίξε κάνα τζόκερ γιατί είσαι όχι σε φεγγάρι, αλλά σε διαγαλαξιακή συναστρία

Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χάθηκα εκείνη την στιγμή... Τσέκαρα δύο και τρεις φορές το τηλέφωνο που με πήρε και το email που μου στείλανε για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι scam. Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ την κατάσταση έσκασα ένα χαμόγελο λες και μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος... 

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, toni31 είπε

Μην είσαι άπιστος τέκνο μου. Δεν ξέρω αν ο φίλος λέει αλήθεια, αλλά αν βρεις το σχόλιο μου στην 458 σελ. θα δεις αυτό που λέω εγώ. Εγώ το έμαθα εντελώς τυχαία αλλά μια μέρα μετά, ο ίδιος που μου το είπε είχε κάνει παραγγελία την 11/2 από Πλαίσιο.

Επιβεβαιώνω. Εγώ είχα καλέσει στις 13/2 και μου είπαν ότι δε δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toni31 είπε

Οπότε ήταν μιλημένος ή επαιρνε κάθε μέρα τηλ να "δει" αν δέχονται παραγγελια??? Για περίπτωση βύσματος μου ακούγεται η φάση...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως  όπου ρώτησα έφαγα άκυρο , είτε  με email είτε τηλεφωνικά είτε ιντερνετικά. Εγώ πιστεύω ότι πολλοί τα παίρνουν με πειραγμένες λίστες μιας και δεν υπάρχει έλεγχος από εμάς για το ποιος έχει προτεραιότητα και ποιος όχι . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...