Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμενω σημερα δεμα απο Κωτσοβολο! 

Βεβαια δεν ειναι το ps5 αλλα ενας αποχυμωτης που παρηγγειλα, αλλα σκεφτομουν να μπουκαρω στο βανακι μπας και βρω κανενα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μέλη έδω μέσα που έχουν ήδη παραγγήλει/παραλάβει απο Sony Center (Digital Passion), τι εμπειρίες παίζουν; Ισχύουν τα 1-1.5 μήνα για παραλαβή που λένε για όσους προλάβαμε άνοιγμα παραγγελιών ή έχει λάκκο η φάβα;

4 λεπτά πριν, dimitrissrl είπε

Επιβεβαιώνω κι εγώ! Παραγγελία από sony center για digital ps5 και ένα έξτρα dualsense, εκτιμώμενη παράδοση αρχές Απριλίου με προκαταβολή 50€.

Χτές πραγματοποίησες παραγγελία φίλε;

Επεξ/σία από rinzler3798
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rinzler3798 είπε

Από μέλη έδω μέσα που έχουν ήδη παραγγήλει/παραλάβει απο Sony Center (Digital Passion), τι εμπειρίες παίζουν; Ισχύουν τα 1-1.5 μήνα για παραλαβή που λένε για όσους προλάβαμε άνοιγμα παραγγελιών ή έχει λάκκο η φάβα;

Δεν ξέρω αν πρόσεξες σε προηγούμενο ποστ ανέφερα ότι έχω καταχωρήσει παραγγελία στις 27/1 για παραλαβή τέλος Φλεβάρη. Επικοινώνησα εκ νέου στις 9/2, και μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι -κατόπιν παραλαβής αποθεμάτων απο Sony - θα παραλάβω τέλος Φλεβάρη. Αν ισχύει θα το μάθω την επόμενη εβδομάδα και θα ενημερώσω άμεσα για οποιαδήποτε αλλαγή/τροποποίηση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

23/9 disk από κωτσοβολο και χθες άλλαξε το status. Πήρα τηλ και είπαν αυριο παραλαμβανουν και θα με ενημερώσουν μέσω τηλ... .

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα κ εγώ με την σειρά μου την κατάθεση στο digitalpassion.gr για τέλη Απρίλη disk edition έχοντας παραμείνει πιστός στην παραγγελία μου (8/12) στον Κωτσοβολο.Ο πιο γρήγορος κερδίζει 😜

Επεξ/σία από jimis panousis
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jimis panousis είπε

Μόλις έκανα κ εγώ με την σειρά μου την κατάθεση στο digitalpassion.gr για τέλη Απρίλη disk edition έχοντας παραμείνει πιστός στην παραγγελία μου (8/12) στον Κωτσοβολο.Ο πιο γρήγορος κερδίζει 😜

Τέλη Απρίλη σου είπαν;
Χθες έλεγαν αρχές Απρίλη, γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, petran91 είπε

Τέλη Απρίλη σου είπαν;

Παιδιά, μέσα σε λίγες ώρες μπήκαν πάρα πολλές παραγγελίες στο Sony Center και ένας φίλος μου που πήρε πριν λίγο τηλέφωνο του είπαν ότι πλέον πάμε για Μάιο και μετά. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

Επεξ/σία από eldameldo
Δημοσ.

κάλεσα πριν λίγο , e-shop , δεν εχουν καμια προπαραγγελια μου ειπε δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν ,

ίσως ανοίξουν οι παραγγελιες εκ νέου τι να πω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Τέλη Απρίλη σου είπαν;

Απο χθες που έπεσε η πληροφορία μέχρι σήμερα δεν νομίζω ότι έμειναν πολλοί με σταυρωμένα τα χέρια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maximus Decimus είπε

Δεν ξέρω αν πρόσεξες σε προηγούμενο ποστ ανέφερα ότι έχω καταχωρήσει παραγγελία στις 27/1 για παραλαβή τέλος Φλεβάρη. Επικοινώνησα εκ νέου στις 9/2, και μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι -κατόπιν παραλαβής αποθεμάτων απο Sony - θα παραλάβω τέλος Φλεβάρη. Αν ισχύει θα το μάθω την επόμενη εβδομάδα και θα ενημερώσω άμεσα για οποιαδήποτε αλλαγή/τροποποίηση.

Έξοχα ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να.παραλάβεις!

• Like 1
Δημοσ.

Κατι που σκεφτομουν τις προηγουμενες μερες.. Ο πρωτος μου ξαδερφος μενει μονιμα αμερικη, αξιζει λετε να τον εβαζα στο τρυπακι να βρει ps5 η τα ιδια χαλια και εκει? Θεωρω παντως εκει πιο συχνα τα restocks εναντι ελλαδας αλλα λογικα θα φευγουν και πιο γρηγορα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Drolok είπε

23/9 disk από κωτσοβολο και χθες άλλαξε το status. Πήρα τηλ και είπαν αυριο παραλαμβανουν και θα με ενημερώσουν μέσω τηλ... .

Πάμε λίγο για 23/9! Σου υπενθυμίζω εγώ παρηγγειλα το απόγευμα της ίδιας μέρας. Μακάρι Παναγία μου να χτυπήσει το τηλ μου...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...