Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελεια 18/9 το απογευμα απο Κωτσοβολο την εκδοση με το δισκακι.Εχει αλλαξει το στατους σε Σε Εξελιξη και Eκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης αποστολής : 19/11/2020

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mourtos1924 είπε

τι καταλαβαίνεις με αυτό?

τελικά θα έρθει αύριο

Δεν τους εμπιστεύομαι με τίποτα, άλλα λένε στον καθένα και άλλα δείχνουν τα συστήματα τους. Δεν σου απαντάνε με τίποτα παραπάνω από το τυποποιημένο. Η συζήτηση που έκανες ήταν από το live chat ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dev1l είπε

Δεν τους εμπιστεύομαι με τίποτα, άλλα λένε στον καθένα και άλλα δείχνουν τα συστήματα τους. Δεν σου απαντάνε με τίποτα παραπάνω από το τυποποιημένο. Η συζήτηση που έκανες ήταν από το live chat ?

ναι

Δημοσ.

Όσοι παράγγειλατε εχθές απο Γερμανο, να ξέρετε ότι έγινε λάθος στο σύστημα και άνοιξε εχθές, οι παραγγελίες έχουν ακυρωθεί και ας λέει το status "ολοκληρωμένη". Αυτά με είπαν απο το τηλέφωνο. Καλό Γενάρη λοιπόν για εμάς τους υπόλοιπους 😁

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Μόλις άλλαξε και το status της παραγγελίας που έχω κάνει στο  πλαισιο σε "Ξεκίνησε Picking", σε κάποιο άλλο φίλο;

Κι εμένα το ίδιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις μου ήρθε μήνυμα για πακέτο από cleverpoint  courier

''Προσοχή έxετε δέμα από κοτσώβολος Μαγουλ με αρΧΧΧΧΧΧΧ Γνωρίστε τη δυνατότητα ευέλικτης παραλαβής από σημείοCleverpoint

Επεξ/σία από aret1
  • Like 2
Δημοσ.

δεν έχω κονσόλα, ούτε έχω παραγγείλει αλλά η αλήθεια είναι ότι με έχετε αγχώσει πάρα πολύ εδώ μέσα....!!! 🤪

με το καλό να παραλάβετε. έστω και σε μια δυο μέρες. ελπίζω να μη σας πάνε το 2021...!!!

• Like 1
Δημοσ.

μιλησα με media markt στο fb, και προφανως και εκει δεν εχουν ιδεα. μου ειπαν οτι εχουν προωθησει το αιτημα μου στο καταστημα για να τους απαντησουν... και εννοειται δεν εχω μιλησει με κανεναν απο αυτους η της μεταφορικης για να τους δωσω διευθυνση παραδοσης. ολα καλα και ποτε ξανα media markt 😜😜😜

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mourtos1924 είπε

kotsos: Καλησπέρα σας.

Εγω: Καλησπέρα σας

Αριθμός Παραγγελίας μου xxxxxxxxxx

δεν έχω καμία ενημέρωση

ούτε με sms ούτε με email τπτ

θα έρθει αύριο????

kotsos: Έχει δρομολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας για αύριο 19/11/2020 και θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο κινητό που δηλώσατε με τον τρόπο παραλαβής της.

kotsos: Θα σας σταλεί sms όταν ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Εγω: άρα θα έρθει αύριο με το φορτηγό που γράφει Τρόπος παράδοσης

kotsos: Θα ενημερωθείτε μέσω sms στον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας.

Εγω: καλός. γεια σας και καλή συνέχεια

kotsos : Να είστε καλά! Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Κρατάω απο τώρα το κινητό και περιμένω το sms... και μάλιστα το κρατάω και ψηλά μπας και πιάνει καλύτερα το σήμα... 😉

Δημοσ.

Όσοι έχετε πάρει από Πλαίσιο (και γράφει ξεκίνησε Picking) μπείτε σε αυτή την σελίδα:
https://www.plaisio.gr/order-tracking

Τι σας βγάζει; Εμένα:

1) Η παραγγελία σου καταχωρήθηκε με επιτυχία και έχει προχωρήσει στο στάδιο της επεξεργασίας. Ενημερώθηκε: 17/09/2020 14:30
2) Η παραγγελία σου είναι στο στάδιο της συλλογής των προϊόντων με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έως τις 25/11/2020. (Ενημερώθηκε: 17/11/2020 15:30)

Μένω επαρχία, έκανα preorder μόλις άνοιξαν, δεν νομίζω να τραβήξει μέχρι τις 25 η παράδοση με Ελτά Courrier.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannisww είπε

Και το έβαλα να το πάρω από το σημείο clever point καλύτερα

IMG_20201118_122629.jpg

Ημερομηνία παραγγελίας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...