Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex52 είπε

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!! 

Μιας και είμαι και εγώ  αργοπορημένος και δεν είχα κάνει νωρίτερα προ-παραγγελία σκέφτομαι να ρίξω μια στο e-expert.gr η να περιμένω μήπως και ανοίξει κανένας Γερμανός ;

Προσωπική μου άποψη να κοιτάς συχνά πυκνά το Πλαίσιο να δεις πότε θα ανοίξει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prigipa_m είπε

Προσωπική μου άποψη να κοιτάς συχνά πυκνά το Πλαίσιο να δεις πότε θα ανοίξει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

Μπορεί και να μην ανοίξει...

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Poexania είπε

Δεν ισχυει, φιλος μου που παρειγγειλε 18/9 (και μαλιστα εχει πληρωσει πλεον ολο το ποσο) δεν εχει παραλαβει. Το παραγγειλαμε με μιση ωρα διαφορα, εμενα σταλθηκε την πρωτη μερα κυκλοφοριας (παρελαβα την επομενη).

Μιλάω για την πλειοψηφία. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, prigipa_m είπε

Δύσκολο το βλέπω να μην ανοίγει..!!! Το πότε είναι το θέμα....

Το πλαίσιο δεν νομίζω να συνεχίσει να δέχεται παραγγελίες αν ανοίξουν πάντα τα καταστήματα. Ο Κωτσόβολος από την άλλη, δεν θα σταματήσει ποτέ!

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι όπως πάει κοτσοβολος περνώντας παραγγελίες ακόμα, μόνο με προκαταβολή μπορεί να κρατήσει κόσμο. Έχει να μοιράσει παρά μα πάρα πολλές κονσόλες. Ενώ άλλα καταστήματα έχουν ξεκαθαρίσει προπαραγγελίες, κότσο έχει 2 μήνες προπαραγγελία καί μετά άλλες πόσες παραγγελίες....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν κυκλοφορεί ούτε ένα ps5 εδω και 1 μηνα ειναι λογικο ?

η κλείσανε αποθήκες sony και δεν μιλανε?

Επεξ/σία από selin323
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, selin323 είπε

Αν δεν κλείσουν pre orders τα μαγαζιά δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει. Σε 2 εβδομάδες να περιμένουμε 3 ή 4 🌊

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, selin323 είπε

Λογικοτατο, υπαρχει ελλειψη παγκοσμιως,  χωρις καποια ενημερωση.  

Εγω να ρωτησω κατι γιατι βρισκομαι εξωτερικο και να κανεις  προπαραγγελια δεν παιζει εδω και ενα μηνα. Στην Ελλαδα τα καταστηματα δεχονται παραγγελιες κανονικα?

Εγω θελω να παραγγειλω και ας το φερουν και σε δυο μηνες, αλλα δεν το δεχονται τα καταστηματα. 

Δημοσ.

Λοιπόν Χρόνια πολλά σε όλους έχω παραγγελία στον Κωτσόβολο από 22/9 disk edition εννοείτε το δεύτερο κύμα έφυγε όπως με ειπαν δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν σίγουρα και μετά από πολύ συζήτηση στο τσατ τους άκρη δεν έβγαλα. Οπότε με τον Ρυθμό που έχουν 2 μέρες στο κάθε κύμα υπολογίστε ποτέ θα παραλάβετε με σειρά προτεραιότητας

Δημοσ.

Όταν ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες θα μπορούσα να είχα κάνει κι εγώ τη δική μου απο την αρχή. Δεν την έκανα γιατί δεν ήθελα να προπληρώσω ή να δεσμεύσω μια προκαταβολή για λόγους αρχής κυρίως.

Ο μόνος λόγος που απαίτησαν τα καταστήματα προκαταβολές όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες ήταν για να δεσμευτούν έσοδα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάμε. Δεν ήταν απο φόβο μήπως ακυρωθούν οι προπαραγγελίες και τους μείνουν οι καινούργιες κονσόλες στα ράφια.

Έτσι έκανα μια παραγγελία μια εβδομάδα μετά χωρίς δέσμευση. Περίμενα φυσικά ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένος ότι το πιθανότερο θα ήταν να παραλάβω μετά τον Γενάρη. Άλλωστε είναι απλώς μια κονσόλα και όχι κάτι πρώτης ανάγκης.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να είμαι απογοητεύμενος απο το Public καθώς θεωρώ απίστευτο να μην έχουν καταφέρει να εξυπηρετήσουν τουλάχιστον τις παραγγελίες του Σεπτέμβρη. Περίμενα ότι ο συγκεκριμένος κολοσσός θα έκανε καλύτερο χειρισμό της κατάστασης.

• Like 4
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nickobefree είπε

Τελευταία ενημέρωση κωτσος

IMG_20201228_162231.jpg

Δεν τα λυπαστε τα παιδια που προσπαθουν να σας βοηθησουν? Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν καμια ενημερωση και  στο chat, ολοι   τους ρωταμε ποτε θα ερθει το ps5.

Και στο εξωτερικό  τα ιδια πραγματα ειναι, δεν υπαρχει κονσολα ουτε για δειγμα.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...