Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να δει δημόσια αυτές τις λίστες και τις προτεραιότητες.. δηλαδή ποιος ξέρει ποιος είναι πριν η μετά από αυτόν; Κι αν πάρουν 100 κονσόλες και τις δώσουν στα ξαδέρφια τους ποιος μπορεί να αποδείξει το οτιδήποτε; Και ποιος λέει ότι δεν κάνουν αυτοί scalping;

Είτε δεν ήρθαν, είτε δεν ήρθαν αρκετές κονσόλες, είτε οτιδήποτε, λες και μπορείς να ξέρεις τι γίνεται στο παρασκήνιο.

Το σωστό θα ήταν να είναι οι λίστες των ονομάτων δημοσιευμένες κάπου - εντάξει τώρα GDPR, κτλ - κλαιν μάιν, ας είναι κωδικοποιημένα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι πως κάποιοι από ότι διαβάζω εδώ έχουν παραλάβει εδώ μεσα ενώ έχουν παραγγείλει σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. Προφανώς και διαφορετικά καταστήματα έχουν διαφορετικές πολιτικές και διαφορετικές προσβάσεις στους προμηθευτές, αλλά από τη στιγμή που το πρόβλημα ήταν εξαρχής γνωστό, δεν θα έπρεπε τα καταστήματα να προμηθεύονται με τέτοιο ρυθμό ώστε να καλύπτουν τις παραγγελίες ανά ημερομηνία; Και δε μιλάω για το πως θα τα παραδώσει το κατάστημα λιανικής, αλλά το πως θα τους τα μοιράσει ο προμηθευτής - Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Λες να δηλώσω και σε άλλο εκτός Κωτσόβολου για αντικαταβολή; 

Δεν ξέρω το κατάστημα ..απ ο,τι καταλαβα συνεργάζεται με την electronet ..

Εγώ περιμένω το public όποτε μου ρθει αρκεί να φύγει η πρώτη παρτίδα που έχει και αρκετές ελαττωματικές κονσόλες.

Μπορεί αυτός να είναι και τύπου Κοτσόβολου. Παρήγγειλε δλδ και θα σε εχουμε σε σειρά προτεραιότητας!

Επεξ/σία από ex3Lmei
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Λες να δηλώσω και σε άλλο εκτός Κωτσόβολου για αντικαταβολή; 

Απαιτείται, από κωτσο μην περιμένεις προκοπή, οι άνθρωποι είναι τραγικοί. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ex3Lmei είπε

Δεν ξέρω το κατάστημα ..απ ο,τι καταλαβα συνεργάζεται με την electronet ..

Εγώ περιμένω το public όποτε μου ρθει αρκεί να φύγει η πρώτη παρτίδα που έχει και αρκετές ελαττωματικές κονσόλες.

Μπορεί αυτός να είναι και τύπου Κοτσόβολου.

Δεν ξέρω κάτα πόσο καλό είναι να δηλώσω πολλαπλές παραγγελίες με αντικαταβολή, αυτό είναι το θέμα. Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που το κάνουν!

14 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Απαιτείται, από κωτσο μην περιμένεις προκοπή, οι άνθρωποι είναι τραγικοί. 

Έχεις δίκιο, το έκανα! 

Όποιος προλάβει και όποιος ενημερώσει!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Δεν ξέρω κάτα πόσο καλό είναι να δηλώσω πολλαπλές παραγγελίες με αντικαταβολή, αυτό είναι το θέμα. Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που το κάνουν!

Έχεις δίκιο, το έκανα! 

Ακριβώς φίλε μου, όποιος στείλει πρωτος, όσο μας κοροϊδεύουν τόσο και εμείς. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Taoustaoys είπε

Και εννοείται αν ανοίξει το Πλαίσιο τις παραγγελίες, έχουν φύγει αμφότεροι!

6 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Μόνο για την ποιότητα φοβάμαι βέβαια ...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sakm είπε

και οχι μονο αλλα το compatibility backward ειναι για τα μπαζα... 

οτι παιχνιδι εχω τρεξει πλην του spiderman και του modern warfare κανουν κοψιματα στην εικονα.

ακομα ειναι νωρις παιδια....

ειμαι σε μεγαλη σκεψη να το σουταρω.

Ειναι που πολλα παιχνιδια παιζουν ακομη στα 30 frames...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Έχεις δίκιο, το έκανα! 

Εφ'όσον είναι αντικαταβολή δεν έχει ρίσκο. Ωστόσο υπάρχει ο εξής αντίλογος. Κατ'αρχάς, την ίδια κίνηση που κάνεις εσύ θα την κάνουν άλλοι 10-20, αν δεν την έχουν κάνει ήδη, ειδικά οι ντόπιοι απο τη Λάρισα που λογικά θα παίζει και πιο πολύ μιλητό, και πάλι λοτταρία θα γίνει. Έπειτα, αν είναι να το πάρεις 4-5 ή και 10 μέρες πριν στο δώσει το public ή ο Κωτσόβολος, γνώμη μου είναι οτι βγαίνεις χαμένος γιατί μιλάμε για καινούργια κονσόλα και οι πιθανότητες να έχει κάποιο ελάττωμα είναι έστω και λίγο αυξημένες. Αν, χτύπα ξύλο, συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχεις να κάνεις με ένα μικρό μαγαζί που δύσκολα θα έχει την εμπειρία στη διαχείριση και την επικοινωνία με την αντιπροσωπία, κλπ κλπ.

Γνώμη μου είναι οτι τα συγκεκριμένα μαγαζιά αξίζουν τη δεδομένη στιγμή μόνο για όποιον δεν έχει κάνει προπαραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ex3Lmei είπε

Όποιος δεν έχει παραγγειλει ίσως τον σώσει εδω !

Έχω παραγγείλει από 2/12. Το μόνο που έχει στείλει είναι

Παραγγελία ------------- - Είδος(η) εκτός αποθέματος

Δυστυχώς, ένα ή περισσότερα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα αυτή τη στιγμή. Αυτό ίσως προκαλέσει μια ελαφρά καθυστέρηση στην αποστολή.

Τι εννοεί με το ελαφρά καθυστέρηση..... Θα δείξει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ctsag είπε

Εφ'όσον είναι αντικαταβολή δεν έχει ρίσκο. Ωστόσο υπάρχει ο εξής αντίλογος. Κατ'αρχάς, την ίδια κίνηση που κάνεις εσύ θα την κάνουν άλλοι 10-20, αν δεν την έχουν κάνει ήδη, ειδικά οι ντόπιοι απο τη Λάρισα που λογικά θα παίζει και πιο πολύ μιλητό, και πάλι λοτταρία θα γίνει. Έπειτα, αν είναι να το πάρεις 4-5 ή και 10 μέρες πριν στο δώσει το public ή ο Κωτσόβολος, γνώμη μου είναι οτι βγαίνεις χαμένος γιατί μιλάμε για καινούργια κονσόλα και οι πιθανότητες να έχει κάποιο ελάττωμα είναι έστω και λίγο αυξημένες. Αν, χτύπα ξύλο, συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχεις να κάνεις με ένα μικρό μαγαζί που δύσκολα θα έχει την εμπειρία στη διαχείριση και την επικοινωνία με την αντιπροσωπία, κλπ κλπ.

Γνώμη μου είναι οτι τα συγκεκριμένα μαγαζιά αξίζουν τη δεδομένη στιγμή μόνο για όποιον δεν έχει κάνει προπαραγγελία.

Έχεις φουλ δίκιο! Δεν το σκέφτηκα έτσι. Άσε που είναι και Λάρισα και αν όντως είναι ελαττωματικό το προϊόν τρέχα γύρευε!
Κωτσόβολος και ας έρθει Πάσχα! Αν έχουν λίγο χιούμορ θα έχω και λαμπάδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ctsag είπε

15 λεπτά πριν, Grouv είπε

Έχω παραγγείλει από 2/12. Το μόνο που έχει στείλει είναι

Παραγγελία ------------- - Είδος(η) εκτός αποθέματος

Δυστυχώς, ένα ή περισσότερα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα αυτή τη στιγμή. Αυτό ίσως προκαλέσει μια ελαφρά καθυστέρηση στην αποστολή.

Τι εννοεί με το ελαφρά καθυστέρηση..... Θα δείξει.

Ειδα πως συνεργάζεται με την electronet και το καταστημα δε μπορεις να το πεις μικρο καθως αν το ψαξεις μιλαμε για μεγαλο μαγαζι τυπου mediamarkt.

Τελοσπαντων παιδια.. ειπα να το στειλω σε σας εδω να πείτε την αποψη σας και οποιος δεν εχει παραγγειλει ισως να ειναι μια καλη επιλογη!

Επεξ/σία από ex3Lmei
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ex3Lmei είπε

Ειδα πως συνεργάζεται με την electronet και το καταστημα δε μπορεις να το πεις μικρο καθως αν το ψαξεις μιλαμε για μεγαλο μαγαζι τυπου mediamarkt.

Τελοσπαντων παιδια.. ειπα να το στειλω σε σας εδω να πείτε την αποψη σας και οποιος δεν εχει παραγγειλει ισως να ειναι μια καλη επιλογη!

Σαφέστατα αν δεν έχεις παραγγείλει ακόμα, είναι η καλύτερη σου επιλογή. Αν έχεις παραγγείλει, γνώμη μου είναι περιμένεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...