Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Σηνιολάκης είπε

Το ζητούμενο δεν είναι τι κάνει η Sony, το ζητούμενο είναι οτι η υπάλληλος του Κωτσόβολου, ακόμα και στην απειροελάχιστη πιθανότητα να γνώριζε γιατί έχει προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του προϊόντος (το οποίο το εξετάζω καθαρα φιλολογικά, καθώς κυριολεκτικα αποκλείεται να έχει τέτοια γνώση), απαγορεύεται να το συζητάει με πελάτες του Κωτσόβολου. Πρώτον γιατί ο πελάτης του Κωτσόβολου είναι συμβεβλημένος με τον Κωτσόβολο, και όχι με τη Sony, και δεύτερον γιατί αν όντως ο Κωτσόβολος έχει επίγνωση του λόγου για τον οποίο έχει υπάρξει καθυστέρηση και συνεχίζει να δέχεται προπαραγγελίες, πιθανότατα τίθεται θέμα παραπλάνησης του αγοραστικού κοινού με δόλο.

Έχοντας δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα οτι αν έτυχε να πάρει γραμμή ο προϊστάμενος της τη συζήτηση σας κατα πάσα πιθανότητα θα την σούταραν εντός της ώρας.

• Like 3
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους παραλαβή σήμερα από την MM. Η παραγγελία είχε γίνει στις 18/09 και έφτασε στο κατάστημα την Τρίτη. Μου είπαν πως θα μου το έφερναν στο χώρο μου με δικό τους φορτηγό όταν προέκυπτε δρομολόγιο για την περιοχή μου, καθώς αν το στέλνανε με κούριερ θα ερχόταν σε 10 μέρες περίπου. Με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος που με κάλεσε για την ενημέρωση της άφιξης πως έχουν παραλάβει όντως το δεύτερο κύμα κονσολών και θα εξυπηρετηθούν ΣΙΓΟΥΡΑ όλες οι παραγγελίες Σεπτεμβρίου και κάποιες του Οκτώβρη 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paok_revolution είπε

Επιτέλους παραλαβή σήμερα από την MM. Η παραγγελία είχε γίνει στις 18/09 και έφτασε στο κατάστημα την Τρίτη. Μου είπαν πως θα μου το έφερναν στο χώρο μου με δικό τους φορτηγό όταν προέκυπτε δρομολόγιο για την περιοχή μου, καθώς αν το στέλνανε με κούριερ θα ερχόταν σε 10 μέρες περίπου. Με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος που με κάλεσε για την ενημέρωση της άφιξης πως έχουν παραλάβει όντως το δεύτερο κύμα κονσολών και θα εξυπηρετηθούν ΣΙΓΟΥΡΑ όλες οι παραγγελίες Σεπτεμβρίου και κάποιες του Οκτώβρη 

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε! Καλοπαίχνιδο!

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή πολλά ακούγονται για τον κοτσοβολο, λόγο κακής διαχείρισης της κατάστασης θα σας πω εγώ από έγκυρη πηγή τι συνέβη από την αρχή της ανακοίνωσης έως τώρα, λοιπόν ξεκινάμε:

Οταν άνοιξαν οι προπαραγγελιες ο κωτσοβολος διαπίστωσε ότι η ζήτηση τελικά είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, παρόλα αυτά συνέχισε να δέχεται παραγγελίες με την ελπίδα ότι θα παραλάβει περισσότερες κονσόλες λόγο αυτής της αυξημένης ζήτησης, ρίσκαρε, ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα κάποια μεγαλοστελεχη πιεζαν να συνεχιστούν οι παραγγελίες και ότι θα πιεσουν τη Sony για περισσότερα τεμάχια λόγο του ότι είναι οι μεγαλύτεροι μεταπωλητές σε αυτή τη χώρα. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι δεν υπολόγισαν πολλά, την μειωμένη παραγωγή, τον covid, και άλλα, με αποτέλεσμα να φτάνουν οι μέρες κοντά στη επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας και να μην υπάρχουν κονσόλες για όλους, τότε όταν είδαν ότι με αυτή τους την απόφαση να εχουν τις παραγγελίες ανοιχτές τελικά χάσανε τη μπάλα (και όχι μια οποιαδήποτε μπάλα, μια spandling που είχε ο σπανουλης, αξιας) τότε καταλάβανε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση, ο κόσμος άρχιζε να ψιλιαζεται το φιάσκο, παίρναν τηλέφωνα, ρωτούσαν, απάντηση δεν υπήρχε, η μέρα για την επίσημη κυκλοφορία πλησίαζε επυκινδινα, όλα ήταν ρευστά, επιστράτευσανε εκεί στον κοτσωβολο τα μεγαλύτερα μυαλά του marketing, ώστε να βρεθεί η πολυπόθητη λύση, τους είπαν δεν θα βγείτε από εκεί μέσα αν δεν βρείτε λύση, εξάντλησαν όλες τις πιθανές λύσεις να δώσουν βάση στην ημερομηνία παραγγελίας, στην εξωφληση του ποσού, όλους τους πιθανούς συνδιασμους ουτος ώστε να είναι δίκαιη η μοιρασιά, να μην παραπονεθεί κάνεις, πέσαν στο τραπέζι χρηματοοικονομικα, στατιστικές και άλλα τέτοια που εμείς δεν καταλαβαίνουμε, πέρασαν μέρες εκεί μέσα, μέρες και νύχτες με καφέ και ξενύχτι, ώσπου κάποια στιγμή συγκεκριμένα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου του 2020 και ώρα 02:00 τα ξημερώματα, ο CEO του Κωτσόβολου αναλύοντας όλα τα δεδομένα των γιγάντων του marketing αναφωνεί: κύριοι σε έξι ώρες ξεκινάει η διανομή, σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις και τον χρόνο σας για να βρεθεί η πολυπόθητη δίκαιη και με λιγότερες απώλειες για εμάς λύση σε αυτό το μείζον θέμα, ο κύβος ερηφθη, η απόφαση επαρθη, ξεκινήστε να δίνεται κονσόλες όπου να ναι και όπως να ναι και έχει ο θεός. 

Ρε παιδια βάλτε και ένα συμβολακι αγάπης στο παραπάνω ακριβώς post μου, μισή ώρα το έγγραφα. Για εσάς δουλεύω. 

• Like 29
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ferrerorocher69 είπε

Καλο βραδυ ferrerorocher69 OUT(drops mic)

Μακράν το καλυτεροτερο σχόλιο εξόδου από το forum.Μου θύμησες Richard Pryor-Eddie Murphy-Chris Rock.

Εγώ MM 18/11 ,σύμφωνα με αυτά που λες,εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία,το Play σε εμάς ένας θεός ξέρει πότε,μακράν το χειρότερο launch ever η Ελλαδα είναι η Αφρικανική χώρα της Ευρώπης όπως έλεγε και ο Γιάννης Καλαμίτσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Κρατάμε αυτό! Όοοοοταν...

Στιγμιότυπο 2020-12-17, 11.17.35 μμ.png

3 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Στοιχήματα τι θα πάρουμε πρώτο μέσα στο 2021 : ps5 ή εμβόλιο covid?

Ηλεκτρονική ταυτότητα!

Επεξ/σία από Kingedward
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Καλησπέρα, επειδή πολλά ακούγονται για τον κοτσοβολο, λόγο κακής διαχείρισης της κατάστασης θα σας πω εγώ από έγκυρη πηγή τι συνέβη από την αρχή της ανακοίνωσης έως τώρα, λοιπόν ξεκινάμε:

Οταν άνοιξαν οι προπαραγγελιες ο κωτσοβολος διαπίστωσε ότι η ζήτηση τελικά είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, παρόλα αυτά συνέχισε να δέχεται παραγγελίες με την ελπίδα ότι θα παραλάβει περισσότερες κονσόλες λόγο αυτής της αυξημένης ζήτησης, ρίσκαρε, ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα κάποια μεγαλοστελεχη πιεζαν να συνεχιστούν οι παραγγελίες και ότι θα πιεσουν τη Sony για περισσότερα τεμάχια λόγο του ότι είναι οι μεγαλύτεροι μεταπωλητές σε αυτή τη χώρα. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι δεν υπολόγισαν πολλά, την μειωμένη παραγωγή, τον covid, και άλλα, με αποτέλεσμα να φτάνουν οι μέρες κοντά στη επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας και να μην υπάρχουν κονσόλες για όλους, τότε όταν είδαν ότι με αυτή τους την απόφαση να εχουν τις παραγγελίες ανοιχτές τελικά χάσανε τη μπάλα (και όχι μια οποιαδήποτε μπάλα, μια spandling που είχε ο σπανουλης, αξιας) τότε καταλάβανε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση, ο κόσμος άρχιζε να ψιλιαζεται το φιάσκο, παίρναν τηλέφωνα, ρωτούσαν, απάντηση δεν υπήρχε, η μέρα για την επίσημη κυκλοφορία πλησίαζε επυκινδινα, όλα ήταν ρευστά, επιστράτευσανε εκεί στον κοτσωβολο τα μεγαλύτερα μυαλά του marketing, ώστε να βρεθεί η πολυπόθητη λύση, τους είπαν δεν θα βγείτε από εκεί μέσα αν δεν βρείτε λύση, εξάντλησαν όλες τις πιθανές λύσεις να δώσουν βάση στην ημερομηνία παραγγελίας, στην εξωφληση του ποσού, όλους τους πιθανούς συνδιασμους ουτος ώστε να είναι δίκαιη η μοιρασιά, να μην παραπονεθεί κάνεις, πέσαν στο τραπέζι χρηματοοικονομικα, στατιστικές και άλλα τέτοια που εμείς δεν καταλαβαίνουμε, πέρασαν μέρες εκεί μέσα, μέρες και νύχτες με καφέ και ξενύχτι, ώσπου κάποια στιγμή συγκεκριμένα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου του 2020 και ώρα 02:00 τα ξημερώματα, ο CEO του Κωτσόβολου αναλύοντας όλα τα δεδομένα των γιγάντων του marketing αναφωνεί: κύριοι σε έξι ώρες ξεκινάει η διανομή, σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις και τον χρόνο σας για να βρεθεί η πολυπόθητη δίκαιη και με λιγότερες απώλειες για εμάς λύση σε αυτό το μείζον θέμα, ο κύβος ερηφθη, η απόφαση επαρθη, ξεκινήστε να δίνεται κονσόλες όπου να ναι και όπως να ναι και έχει ο θεός. 

Ρε παιδια βάλτε και ένα συμβολακι αγάπης στο παραπάνω ακριβώς post μου, μισή ώρα το έγγραφα. Για εσάς δουλεύω. 

mini-series στο νετφλίξ το έβλεπα χαλαρά σε τρία μέρη: preorders-release day-aftermath

26 λεπτά πριν, Backpacker είπε

ούτε το demo δεν μπορούμε να παίξουμε😄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

mini-series στο νετφλίξ το έβλεπα χαλαρά σε τρία μέρη: preorders-release day-aftermath

ούτε το demo δεν μπορούμε να παίξουμε😄

Το aftermath δεν το έχω γράψει ακόμα αλλά δεσμεύομαι για αύριο, to be continue.... 

Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελία από console club 23/11 , e expert , papandrikopoulos , Κωτσόβολος , και ακόμα στην αναμονή , εύχομαι Γενάρη να παραλαβουμε Όλοι 😨

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

Έχω κάνει παραγγελία από console club 23/11 , e expert , papandrikopoulos , Κωτσόβολος , και ακόμα στην αναμονή , εύχομαι Γενάρη να παραλαβουμε Όλοι 😨

Από τόσα καταστήματα; Γιατί; Μα δεις ποιος θα στο φέρει πρώτος και μετά να ακυρώσεις από τους άλλους;

Smart.. ✌️

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ίσως κουτή ερώτηση? Παίζει μέχρι να παραλάβουμε, προς Μάρτιο δλδ μεριά, να διαφημιζονται τπτ bundles πασχαλιάτικα? Με κανένα παιχνίδι δλδ? Και αν ναι εμείς θα είμαστε οι "μπιπ" που τκ έχουμε πληρώσει τώρα και θα το πάρουμε σκέτο? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...