Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dragonrider1997 είπε

Οπότε λογικά έφεραν νέα κομμάτια digital?

Κάτσε να δω ότι έχει έρθει γιατί από δευτερα που έχει αλλάξει η κατάσταση παραγγελιας δεν έχω νεα..  Η κοπέλα στο τηλ μου το είπε ξεκάθαρα ότι έχει χρεωθεί κανονικά η παραγελια.. Αναμένω! 

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Καλώ την  Sony center να έρθει στο 2020 μετά τον Νοέμβριο εποχή.

Helloooo έχει βγει το playstation 5Screenshot_20201217-013229.png.7e1aba96b41014bbe4f352dd663ef891.png5 με 399€. Ακόμα και αν το 365 plus να κοστίζει 69€ που δεν κοστίζει.

Αν δεν υπήρχε μια αγγελία εδώ που έλεγε με απόδειξη σόνυ σέντερ, θα έλεγα ότι δεν το έχουν δει ακόμα στην πραγματικότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφτιαξα ενα κομιξακι στα γρηγορα που δειχνει λιγο την κατασταση και απο την αλλη πλευρα:)

CamScanner 12-17-2020 03.33_2.jpg

Επεξ/σία από Poexania
  • Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Poexania είπε

Εφτιαξα ενα κομιξακι στα γρηγορα που δειχνει λιγο την κατασταση και απο την αλλη πλευρα:)

CamScanner 12-17-2020 03.33_2.jpg

Η καταλληλότερη στιγμή για να πεις στο παιδί πως ο Άη Βασίλης... πέθανε! 

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dr_Rad είπε

Η καταλληλότερη στιγμή για να πεις στο παιδί πως ο Άη Βασίλης... πέθανε! 

Η να του πεις οτι ειναι υιοθετημενο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά νομίζω μπορούμε να κοιμηθούμε, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας μας στις 04:57 το πρωΪ, ας σταματήσουμε να κάνουμε refresh τη σελίδα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ctsag είπε

Παιδιά νομίζω μπορούμε να κοιμηθούμε, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας μας στις 04:57 το πρωΪ, ας σταματήσουμε να κάνουμε refresh τη σελίδα

εγω δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα το εχω παρει εδω και μερες... απλα μου εγινε εθισμος να μπαινω εδω:)

• Like 3
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ όταν έκλεισε το thread έπιασα τον εαυτό μου να κάνει περισσότερες φορές refresh εδώ μήπως και ξεκλείδωσε παρά στην παραγγελία μου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Stelaras1313 είπε

Εμένα παραγγελια απο media markt 17/9 digital μου έβγαλε "έτοιμο για παραλαβη από κατάστημα" Πήρα τηλ κ μου είπαν πως είναι στις κεντρικές αποθήκες τους κ αυτές τις μέρες θα το στείλουν στο κατάστημα! Κ θα ειδοποιηθώ  από το κατάστημα με σμσ για  click away.. Για να δουμε.. 

Τελικα μου έβγαλε μέσα στην παραγγελια να κλείσω ραντεβου(δεν το είδα εχτες ο χαζός να το ειχα παρει ηδη) κ θα παω 9 με 9.30 να το παρω! Όποτε έχουν φέρει digital!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stelaras1313 είπε

Τελικα μου έβγαλε μέσα στην παραγγελια να κλείσω ραντεβου(δεν το είδα εχτες ο χαζός να το ειχα παρει ηδη) κ θα παω 9 με 9.30 να το παρω! Όποτε έχουν φέρει digital!

Τραγικό. Στη πρώτη μέρα προ-παραγγελίας να το παίρνουν 1μηνα μετά την κυκλοφορία. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ex3Lmei είπε

Τραγικό. Στη πρώτη μέρα προ-παραγγελίας να το παίρνουν 1μηνα μετά την κυκλοφορία. 

Να πω την αλήθεια με είχαν παρει να δώσω προκαταβολη λίγο μετά την παραγελια αλλά δεν είχα δώσει.  Ίσως αυτό έπαιξε τον ρόλο του για την αναμονή.. Χαρα που θα κάνουν οι κόρες μου μολις το δουν! 

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος η οδύσσεια χθες.Παραγγελία από vodafone 7/11(και πάλι μπράβο σε όποιον μας ενημέρωσε

εδώ μέσα) και παραλαβή χθες απο easy mail(3 μέρες έκανε μετά την αποστολή απo vodafone).

• Like 3
Δημοσ.

Έχει νεκρώσει το σύμπαν!Κάθε μέρα και χειρότερα!οι άνθρωποι δεν ξέρουν να απαντήσουν αν ένα προϊόν πάει στο κατάστημα για click away  με δικό τους όχημα ή με κούριερ.Public για τα πάντα έχει εκτιμώμενη παράδοση σε καταστήμα 5/1-10/1 

Και εμείς περιμένουμε να μας εξυπηρετήσουν για τα play.Πισσα και πουπουλα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...