Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Μα γιαυτό έχω φάει φρίκη και εγω, καμία ενημέρωση τπτ. Btw ακομα περιμένω απο χτες να με πάρουν τηλέφωνο οπως είπαν.

και εγω εκανα αιτημα και μου ειπαν θα σε καλεσουμε σιγουρα μεσα στην ημερα δεν ηξεραν ακριβως ωρα και ακομα τπτ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, edcat είπε

παραγγελία απο media markt 17/9 μεσημερι κατα τις 4, αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι δίπλα μου το κατάστημα. έδωσα πενήντα ευρώ προκαταβολή και από τότε τους έχω πάρει γύρω στα 5 τηλέφωνα ανα τακτά διαστήματα για να "ξέρω" πως είναι η κατάσταση (κούνια που με κούναγε). Πήρα χθές τηλέφωνο, ο καημένος ο υπάλληλος δεν είχε ιδέα, μου έλεγε "θα σας καλέσουν", "δεν γνωρίζω", "έχετε δίκιο σε αυτό αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι" (επειδή τους είπα οτι είναι απαράδεκτο δύο μέρες πρίν την παράδοση να μην έχουν ιδέα αν παρέλαβαν και ποιά μεταφορική θα το φέρει). Και μέιναμε στο ότι να περιμένω μήνυμα. εντωμεταξύ στα προηγούμενα τηλεφωνήματα μου επιβεβαίωσαν οτι είμαι σίγουρα στο πρώτο κύμα παραλαβών. 

εννοείται πως ακόμα δεν έχω το παραμικρό νέο. μάλιστα τώρα που τους κάλεσα, το σήκωσαν και μου είπαν να με καλέσουν αυτοί γιατί δεν έχουν σύστημα 😂😜

το μόνο σίγουρο είναι πως το φέρουν δεν το φέρουν αύριο, θα το σκέφτομαι πολύ πριν αγοράσω το παραμικρό απο media markt 😤

Φιλέ, ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Έβαλα παραλαβή από Media Markt, για να κάνω release date τζέρτζελο και σκάει lockdown. Και στο τηλέφωνο όπως και σ'εσένα δεν έχουν ιδέα. Day 1 preorder και βλέπω να μένουμε από τον άλλο μήνα.

Κρίμα...

Εγω με Γερμανο που μιλησα τωρα, δε καταλαβα αν θα παραλαβουμε εμεις που αγορασαμε χθες, η απλα πληρωσαμε για να παραλαβουμε στην επομενη φουρνια. Μια υπαλληλος που μιλησα δεν ηξερε καθολου. Παντως ειναι φαουλ αν τις ανοιξανε χθες χωρις να εχουν αποθεμα. Περιμενουμε...

Οκ, μόλις μίλησα με PLAISIO. Όσοι είναι για day-1 η αποστολή ξεκινά από εκείνους αύριο το πρωί.

12 λεπτά πριν, h3342 είπε

kai εγω σε αυτην την φαση ειμαι, παλι καλα το παραγγειλα νωρις και δεν θα χρειαστει να μπω σε αυτην την διαδικασια 😁

Επίσης και εγώ στην ίδια φάση, με δύο "βλαστάρια"... εκείνα όμως είναι PC-gamerάδες...

Το PS5 είναι για μένα, καθότι πανάρχαιος και καμένος gamerας... και θέλω πλέον τον καναπέ μου, το ουισκάκι μου και το πούρο μου για gaming...!! 😌

• Like 2

2 λεπτά πριν, PanozX είπε

μονο στην Ελλαδα εχει παραδοση 19/11 και το στελνουν 19/11

Αν δεν βάλουν ειδική εταιρεία ταχυμεταφορικής, δεν παίζει να είναι αυθημερόν η παράδοση. 😂

3 λεπτά πριν, argipent είπε

Οκ, μόλις μίλησα με PLAISIO. Όσοι είναι για day-1 η αποστολή ξεκινά από εκείνους αύριο το πρωί.

Λογικά θα αρχίσουν να ενημερώνουν σήμερα πιστευω. Εμένα στο site μέχρι στιγμής μου βγάζει πάντως εξέλιξη παραγγελίας προπαραγγελια δεν έχει αλλάξει κάτι 

6 minutes ago, tsakitsan95 said:

Εγω με Γερμανο που μιλησα τωρα, δε καταλαβα αν θα παραλαβουμε εμεις που αγορασαμε χθες, η απλα πληρωσαμε για να παραλαβουμε στην επομενη φουρνια. Μια υπαλληλος που μιλησα δεν ηξερε καθολου. Παντως ειναι φαουλ αν τις ανοιξανε χθες χωρις να εχουν αποθεμα. Περιμενουμε...

μιλησα και εγω με Γερμανο και μου ειπε οτι εχουν αποθεμα αλλα δεν ξερει να μου πει ποτε θα παραλαβω γιατι θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας

5 λεπτά πριν, Charismo είπε

Φιλέ, ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Έβαλα παραλαβή από Media Markt, για να κάνω release date τζέρτζελο και σκάει lockdown. Και στο τηλέφωνο όπως και σ'εσένα δεν έχουν ιδέα. Day 1 preorder και βλέπω να μένουμε από τον άλλο μήνα.

Κρίμα...

πραγματικά απαράδεκτο να μην έχουν κάν εικόνα. Δεν είναι οτι θέλω σόνι κ ντέ να το πάρω πρώτη μέρα, αλλά υποτίθεται σκάς 50ε για να το έχεις πρώτη μέρα. και στην τελίκη το λόκνταουν μπήκε πρίν δέκα μέρες και το ξέρανε. Δεν είχαν χρόνο να συνεννοηθούν με τις μεταφορικές? θα μ έψηνε να ακυρώσω την παραγγελία αλλά ξέρω οτι αδιάφορο τους είναι μιάς και κάποιος άλλος θα πάρει την θέση μου και θα παραλάβει...κάποια στιγμη 😜

9 λεπτά πριν, georent είπε

Η παραγγελία μου στα Public άλλαξε σε έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. . Οπότε η λογική λέει ότι πήραν κομμάτια. 

Κι εμένα το ίδιο. Προπαραγγελία 17/9 στις 21:00 είχα κάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nfreskakis είπε

Κι εμένα το ίδιο. Προπαραγγελία 17/9 στις 21:00 είχα κάνει

Μαλλον απο οτι φαίνεται χθες εγινε η παραλαβη στα Public και λογικα μεχρι σημερα θα τα εχουν στειλει οποτε οσοι τυχεροι το πηρατε απο κει θα εχετε day one

Επεξ/σία από PanozX

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...