Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MisterGS είπε

Δε ξερω τι να πιστεψω ρε παιδια. Εγω με παραγγελια 22/09 απο κωτσο, και σημερα που πηγα για να παραλαβω μελανες τους ρωτησα τετατετ για το ps5 και ακουσα την κλασικη κασετα "περιμενουμε απο την σονυ"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δειτε που οταν αρχισουν να παιρνουν τηλεφωνα για παραδοσεις απο τον Κωτσο,δεν θα τους πιστευουμε και θα τους γειώνουμε.....

Επεξ/σία από nikaki71
Δημοσ.

Η παραγγελία σας με αριθμο χχχχ παραδόθηκε σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Λέτε να εχω όρεξη να κάνω πλάκα. 

εμενα μόνο με μήνυμα εχω επικοινωνία με Κώτσο και μια μέσω viber

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikaki71 είπε

Να δειτε που οοοοταν αρχισουν να παιρνουν τηλεφωνα για παραδοσεις απο τον Κωτσο,δεν θα τους πιστευουμε και θα τους γειώνουμε.....

σε φαση "θελουμε να σας ενημερωσουμε οτι η παραγγελια σας ειναι ετοιμη και αυριο θα ερθει στο σπιτι σας"... απαντηση: "ρε φυγε ρε μλκα απο εδω ρε μπρο, θα φωναξω το 100 σατιρε"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TitanX είπε

Η παραγγελία σας με αριθμο χχχχ παραδόθηκε σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Λέτε να εχω όρεξη να κάνω πλάκα. 

Ποτε ειχες κανει παραγγελια φιλε μου?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TitanX είπε

Ναι όμως δεν μας λες ημερομηνία 🤣

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kreisson είπε

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!στον έβδομο ουρανό 😂😂😅

Μακάρι παναγία μου γιατί μέχρι τώρα με τις απαντήσεις τους ξερνάμε πεταλούδες. Αύριο το πρωί στο καθημερινό μας ραντεβού με την αγαπητή εξυπηρέτηση πελατών του Κώτσου μας ! 9 παρά 5 πάλι ξυπνητήρι !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TitanX είπε

Πες μας μια πότε έκανες την προπαραγγελία να κλάψουμε λιγάκι αδερφέ μου.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, MisterGS είπε

σε φαση "θελουμε να σας ενημερωσουμε οτι η παραγγελια σας ειναι ετοιμη και αυριο θα ερθει στο σπιτι σας"... απαντηση: "ρε φυγε ρε μλκα απο εδω ρε μπρο, θα φωναξω το 100 σατιρε"

Δίπλωσα,μαν......  🤣

Επεξ/σία από nikaki71
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TitanX είπε

Τέλος σεπτεμβρη

Με γρίφους μιλάς γέροντα. 

Στην τελική γιατί να πεις ότι σου έρχεται όταν τα λες μισά μισά;

Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλα εδω ο κόσμος καίγεται...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε μηπως ειναι κανενας υπαλληλος του Κωτσου που δουλευει στο τσατ η τα τηλεφωνα και μπηκε να βγαλει το αχτι του για τα πουστλουκια που ακουει τοσο καιρο.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...