Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paok_revolution είπε

Η MediaMarkt τι ρόλο βαράει ακριβώς; Δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα ούτε στο μέσεντζερ. Έχει καταφέρει κανείς να επικοινωνήσει;

μιλησα μεσω messenger το σαββατο λενε δεν ξερουν ποτε θα ερθει το 2ο κυμα και δεν ξερουν καν ποσα κομματια θα τους ερθουν εγω θα τους ξαναστειλω αυριο που εχει ακουστει απο εδω οτι ερχονται αποθεματα στις αποθηκες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TitanX είπε

Μωλις έλαβα μήνυμα από Κώτσο παίδες παραλαμβάνω λογικά αυριο!!!! Επιτελους!!!!

Ποτε εχεις παραγγελια αν επιτρεπεται?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, freethedj είπε

Παίδες παρήγγειλα 23/9 από Κωτσόβολο. Έχει παραλάβει όλος ο πλανήτης κ εγώ ακόμα είμαι σε αναμονή διαθεσιμότητας... Σε τι να ελπίζω;;;;;;;;;;

Σε νοιώθω υπομονή αδερφέ!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TitanX είπε

Με το καλο να σου ερθει! Πες μας σε παρακαλω μερα/ωρα/εκδοση που παρηγγειλες. Εισαι ο πρωτος που αναφερει εδω και πολλες μερες για παραλαβη απο Κωτσοβολο και η αγωνια ειναι στα υψη.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, TitanX είπε

Νικάμε Αδέρφια.... Νικάμε.... Έδωσε ο Κωτσοβολος κονσόλα;;;; Νικάμεεεε!!!!! 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mourlos36 είπε

Κοκκινες στολες δεν φορανε στον Κωτσοβολο;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά of topic το ξέρω ΑΛΛΑ ο υπεύθυνος στην δουλειά μου παράγγειλε από πλαίσιο την προηγούμενη εβδομάδα το xbox series x και μια tv 2κ€συνολικά κ ενώ το Xbox δεν υπάρχει κ καλά το βρήκαν ένα τελευταίο.. σήμερα παρέλαβε από πλαίσιο.... οπότε καταλαβαίνετε μάλλον τι παίζει κ με το PS5

Screenshot_2020-12-14-19-17-32-014_com.viber.voip.jpg

Επεξ/σία από Kreisson
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, TitanX είπε

Eισαι σιγουρος οτι ηταν απο τον Κωτσοβολο το μυνημα,και οχι φαρσα απο κανενα φιλο?

Επεξ/σία από nikaki71
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mourlos36 είπε

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!στον έβδομο ουρανό 😂😂😅

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grouv είπε

Έκανα παραγγελία από e-expert στις 27/11. Υπάρχει και κάποιος άλλος στο νήμα με παραγγελία ακόμα πιο νωρίς. Κάπου αρχές Νοεμβρίου. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Πριν 4-5 ημέρες που μίλησα μαζί τους δεν ήξεραν να μου πουν τίποτα συγκεκριμένο.

Εγω εκανα παραγγελια 25/11 χθες μιλησα αναμενουνε κονσολες 15-20 παντα με επιφυλαξη μολις παραλαβουν θα παρουν τηλ για ενημερωση ετσι μου ειπαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιεργο παντως να στειλαν μυνημα.. Συνηθως στον κωτσοβολο σε ειδοποιουν απο τηλεφωνο η αλλαζει η κατασταση παραγγελιας

Επεξ/σία από johnal21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, johnal21 είπε

Περιεργο παντως να στειλαν μυνημα.. Συνηθως σε ειδοποιουν απο τηλεφωνο η αλλαζει η κατασταση παραγγελιας

Αμα σας λεω εγω,οτι ηταν κανενας φιλος του που εστειλε το μυνημα,εσεις γελατε......😅

Επεξ/σία από nikaki71
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikaki71 είπε

Αμα σας λεω εγω,οτι ηταν φαρσα,εσεις γελατε......

Φαρσα, παραισθησεις, ενα ειναι το σιγουρο.. αυτη η αλυσιδα θα μας στειλει ολους στο δαφνι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...