Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, avenger είπε

Και εγώ τα ίδια.Σήμερα πήρα τηλέφωνο easymail και μου είπαν ότι
δεν έχει πάει ακόμα στο κατάστημα(??) και ότι υπάρχει όγκος παραγγελιών κλπ κλπ.

Όπως και με το series x(εκεί ήταν γενική ταχυδρομική) η τακτική μου είναι κάθε μέρα τηλέφωνο ώστε μετά το πρήξιμο

να με βαρεθούν και να το στείλουν.😄😄

με την παραγγελία που μου φέρανε πριν λίγες μέρες αν είναι για παράδοση στέλνουν μνμ στο viber από τις 7:30 το πρωί και καμιά ώρα πριν έρθουν.

Σήμερα το βλέπω πολύ χλωμό να γίνει παράδοση πάντως σε μένα. 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να πάτε εσείς από την μεταφορική???Έτσι θα γλυτώσετε μέρες...Εγώ θα πήγαινα και από τα κεντρικά αν χρειαζόταν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zuki είπε

Ρε παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να πάτε εσείς από την μεταφορική???Έτσι θα γλυτώσετε μέρες...Εγώ θα πήγαινα και από τα κεντρικά αν χρειαζόταν.

σιγά μην πάω μεταμόρφωση με καταιγίδα. Και στην τελική αφού ξέρω ότι θα το φέρουν. Δλδ τι θα γίνει αν καθυστερήσει λίγες μέρες? 

Δημοσ.

Mόλις παρέλαβα από Πλαίσιο κι έχω τρελαθεί!!!!!!!!!!!! Το πρώτο playstation που αγοράζω!!! Ανυπομονώ να σχολάσω να πάω να το ανοίξω!! Τι τέλεια κουτάρα είναι αυτή???? 

Καλές και γρήγορες παραλαβές σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε παιδιά!!!

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chek2fire είπε

σιγά μην πάω μεταμόρφωση με καταιγίδα

Εγω πάω και με τυφώνα. Είμαι τρελος δε μπορω να περιμένω ούτε δευτερόλεπτο :D 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

Υπάρχει κάποια ενημέρωση από το console club και το e-expert ?

Ειχα παρει στο e-expert πριν 10 μερες,μου ειχαν πει θα φερουν κομματια γυρω στις 15(το εγραψα και παραπανω) αλλα δεν ξαναπηρα τηλεφωνο

Δεν ξερω αν εχεις αλλη ενημερωση εσυ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john1080 είπε

Ειχα παρει στο e-expert πριν 10 μερες,μου ειχαν πει θα φερουν κομματια γυρω στις 15(το εγραψα και παραπανω) αλλα δεν ξαναπηρα τηλεφωνο

Έκανα παραγγελία χτες , εύχομαι να παραλάβω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Επεξ/σία από nikaki71
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john1080 είπε

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

Μιλησες μαζι τους;Σου ειπαν θα φερουν κονσολες;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...