Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

φίλε μου από ότι έχω καταλάβει (και κάποιος το είχε αναφέρει online) κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν κάποια κομμάτια και καλύπτουν κάποιες παραγγελιές, δεν νομίζω να υπάρχει μία μεγάλη παραλαβή αλλά πολλές μικρές τουλάχιστον για κωτσο και public

Η ενημέρωση που είχα πάντως εγώ απο Public ηταν 7/12 τηλέφωνο για να μου ζητήσουν διεύθυνση, συγκεκριμένα μου είπαν οτι αναμένουν παραλαβή ως το τέλος της εβδομάδας και Παρασκευή το έστειλαν.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, blind4 είπε

Καλημέρα,

Είχε σήμερα κάνεις με παραγγελία από 19/11 από πλαίσιο ενημέρωση?

Μόλις κάλεσαν, τετάρτη παραλαμβάνω με δικά τους μέσα - 19/11 το πρωι παραγγελία 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cod7 είπε

Καλημερα παιδια...μολις μιλησα με κωτσο....εχω κανει παραγγελια απο 13/11 ps5 k iphone 12 pro μετα απο πολλες φορες π μιλουσα ολο αυτο το διαστημα και μου λεγανε θα σας ενημρωσουμε περιμενουνε τον προμηθευτη κλπ....σημερα μου ειπαν οτι θα γινει παραδοση μεσα σε αυτο τον μηνα...και τους ρωτησα αν εννουνε και για τα 2 προιοντα και μου ειπανε Ναι...τωρα ελπιζω να λενε αληθεια

Καλα το iphone 12 pro δεν το έφεραν ακόμα?? Αφού ήταν διαθέσιμα απο την πρωτη μερα της αγοράς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Καλα το iphone 12 pro δεν το έφεραν ακόμα?? Αφού ήταν διαθέσιμα απο την πρωτη μερα της αγοράς.

Ασε φιλε μου λεγανε θα τ εχω day 1 κλπ και εχει περασει ενας μηνας και τιποτα και ηταν και για δωρο μεγαλη ξενερα...Περισσοτερο με εκνευριζει π μου λεγανε με τεραστια σιγουρια οτι θα το εχω την 1 μερα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Θα τα φερουν μαζι,μην καινε βενζινες αδικα τα παιδια.....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cod7 είπε

Ασε φιλε μου λεγανε θα τ εχω day 1 κλπ και εχει περασει ενας μηνας και τιποτα και ηταν και για δωρο μεγαλη ξενερα...Περισσοτερο με εκνευριζει π μου λεγανε με τεραστια σιγουρια οτι θα το εχω την 1 μερα

Κ γω παράγγειλα στις 13/11 πρωτη μερα προπαραγγελιών απο Κωτσοβολο τι iphone 12 pro max .. άργησαν να το στείλουν αλλά τουλάχιστον το έστειλαν 26/11 απο Κωτσόβολο (άσχετο που το παρέλαβα μολις προχθες το Σάββατο 12/12 λόγω μισού μήνα καθυστέρησης από ACS!!!😂)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, morgoth_gr είπε

Μόλις κάλεσαν, τετάρτη παραλαμβάνω με δικά τους μέσα - 19/11 το πρωι παραγγελία 

Κι εγώ 19/11 αλλά δεν έχω κάποιο νεότερο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexkrz είπε

Κ γω παράγγειλα στις 13/11 πρωτη μερα προπαραγγελιών απο Κωτσοβολο τι iphone 12 pro max .. άργησαν να το στείλουν αλλά τουλάχιστον το έστειλαν 26/11 απο Κωτσόβολο (άσχετο που το παρέλαβα μολις προχθες το Σάββατο 12/12 λόγω μισού μήνα καθυστέρησης από ACS!!!😂)

Όλο αυτό, χωρίς να θέλω να δώσω κάποιο ελαφρυντικό στις εταιρείες (π.χ Κωτσόβολος), είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν είχαν συνυπολογίσει και κακώς. Έπρεπε να γίνει κάποιο crisis management για τέτοιες συνθήκες. 

Παράγοντες όπως :

1. Μεταφορική

2. Sony

Τα βλέπω βερεσέ. 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

@chek2fire 

Είχα update

14/12/2020 1:10:12 μμ Προς παράδοση ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

σε κομματια το στείλανε οι βοντιδες τι στο διαλο

εμένα είναι ακόμα στο 

Στάλθηκε μήνυμα ότι καταχωρήθηκε η αποστολή
  • Like 1
Δημοσ.

....έχει προστεθεί η έλλειψη σε εμπορευματοκιβώτια (κοντέινερ) μεταφοράς από την Κίνα, πιθανόν λόγω της μεγάλης αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου τις ημέρες της καραντίνας, γεγονός που, πέραν των άλλων, αυξάνει το κόστος μεταφοράς.

πως να ερθει έτσι το νιοστό κύμα... και να παραλάβουμε κ εμείς...

https://www.news247.gr/energia/stegnose-i-elliniki-agora-apo-fotovoltaika-panel-me-tis-times-na-anevainoyn-ragdaia.9079974.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με το chat του Κωτσόβολου και ζήτησα να μου αλλάξουν τον τρόπο αποστολής σε παραλαβή από το κατάστημα....

Φυσικά είναι τόσο άχρηστοι που αυτό λέει ισχύει για νέες παραγγελίες....

Έχω φτάσει 34 χρονών.Ειλικρινα πλέον δεν καίγομαι τόσο για την κονσόλα (εντάξει καίγομαι αλλά όχι όπως την αρχή)αλλά έχω ξενερώσει τόσο με αυτό το κωλομαγαζο....

Βέβαια αν αύριο μου έρθει κάνα μνμ ότι έρχεται το ps5 θα τα ξεχάσω όλα σαν γνήσιος Ελληναρας και θα πω κ ευχαριστώ με ένα τεράστιο χαμόγελο στο βανακι του Κώτσου... 😂

Επεξ/σία από Zuki
  • Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

εμένα είναι ακόμα στο 

Στάλθηκε μήνυμα ότι καταχωρήθηκε η αποστολή

Και εγώ τα ίδια.Σήμερα πήρα τηλέφωνο easymail και μου είπαν ότι
δεν έχει πάει ακόμα στο κατάστημα(??) και ότι υπάρχει όγκος παραγγελιών κλπ κλπ.

Όπως και με το series x(εκεί ήταν γενική ταχυδρομική) η τακτική μου είναι κάθε μέρα τηλέφωνο ώστε μετά το πρήξιμο

να με βαρεθούν και να το στείλουν.😄😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 13/12/2020 στις 4:22 ΠΜ, toolate είπε

εγω φιλε πιστευω οτι τα δινουν βαση πληρωμης,και οχι ημερομηνιας.

πρωτα θα παρουν αυτοι που το εχουν παρει μετρητοις μετα η αντικαταβολες ,και τελευταιοι αυτοι με δοσεις..

υπαρχουν ατομα εδω απο 17-9 που δεν το εχουν παρει.

Καλησπέρα σας και σήμερα...
[21/09 Digital Edition από Κωτσόβολο] με προκαταβολή και εξόφληση...μόλις έκλεισα το Live Chat για να λάβω για άλλη μια φορά τα ίδια πράγματα, ''Δεν έχουμε ενημέρωση από τον προμηθευτή''
 Εν τέλη βλέπω ότι δεν υπάρχει σωτηρία από το συγκεκριμένο κατάστημα μιας και πρέπει να έχουν κάνει κάτι πολύ μα πολύ λάθος με την διαχείριση τους, και αφού το έχασα που το έχασα το Launch και εδώ και 1 μήνα έχω καταθέσει ψυχή στο να βγάλω άκρη εξ αποστάσεως μιας και σίγουρα το face to face θα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, κατέληξα στο ότι αν δεν έχω ενημέρωση για παραλαβή μέχρι τέλος του χρόνου θα κάνω ακύρωση παραγγελίας και θα πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα διότι αν δεν απατώμαι πρός τα μέσα Ιανουρίου και βάση με το Sony Center θα ανοίξουν παραγγελίες 13/01...ούτως η άλλως αμφιβάλλω ότι θα έχει καταφέρει να με εξυπηρετήσει ο Κώτσος μέχρι τότε...
Αυτά για σήμερα, ότι άλλο ενδιαφέρον μάθω ή δω θα ενημερώσω...

kwtsossss.png

Επεξ/σία από Aleex
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...