Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Εχω βάλει παραλαβή απο το κατάστημα στη Μεταμόρφωση

Ακόμα πηγαίνει ομως...wtf με τα πόδια το πάνε απο τις 7μιση

και μένα δεν φέρανε μέχρι στιγμής τίποτα. Δεν βλέπω να έρχεται σήμερα. Το tracking στο site τους λέει ακόμα αυτό που έλεγε και την Παρασκευή ότι έχω ειδοποιηθεί για παράδοση.

Tώρα που διαβάζω και ξανά το μνμ που έστειλαν λέει ότι θα παραδοθεί τις επόμενες εργάσιμες μέρες ... από την παρασκευή αυτό δλδ δεν είναι ανάγκη να είναι Δευτέρα :P

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Mourlos36 είπε

Πάντως δεν περίμενα ποτέ ότι σε εορταστική αγορά δεν θα υπήρχε στοκ σε κονσόλες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος άσχετα εάν όντως υπάρχει πρόβλημα λόγω Κοροναϊού....Εφτασα 36 αλλά το συναίσθημα των γιορτών και της αγοράς κονσόλας δεν έχει φύγει ποτέ και δεν νομίζω να φύγει όσο και εάν φτάσω....😄

Θα έκανα κοπι πειστ όλο αυτό το ποστ 😂. Χαρά στα παιδιά μας 

(να τους μάθουμε μακριά από τον Κωτσόβολο)

Δημοσ.

Mολις με ενημερωσαν απο Κωτσοβολο οτι με εχουν προγραμματισει να παραλαβω στο 6ο τσουνάμι,τωρα πότε θα ειναι αυτο αγνωστο.....

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...μολις μιλησα με κωτσο....εχω κανει παραγγελια απο 13/11 ps5 k iphone 12 pro μετα απο πολλες φορες π μιλουσα ολο αυτο το διαστημα και μου λεγανε θα σας ενημρωσουμε περιμενουνε τον προμηθευτη κλπ....σημερα μου ειπαν οτι θα γινει παραδοση μεσα σε αυτο τον μηνα...και τους ρωτησα αν εννουνε και για τα 2 προιοντα και μου ειπανε Ναι...τωρα ελπιζω να λενε αληθεια

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, cod7 είπε

Καλημερα παιδια...μολις μιλησα με κωτσο....εχω κανει παραγγελια απο 13/11 ps5 k iphone 12 pro μετα απο πολλες φορες π μιλουσα ολο αυτο το διαστημα και μου λεγανε θα σας ενημρωσουμε περιμενουνε τον προμηθευτη κλπ....σημερα μου ειπαν οτι θα γινει παραδοση μεσα σε αυτο τον μηνα...και τους ρωτησα αν εννουνε και για τα 2 προιοντα και μου ειπανε Ναι...τωρα ελπιζω να λενε αληθεια

Επρεπε να ρωτησεις και το ετος....

• Like 1
Δημοσ.

Έπειτα από ενδελεχή συνομιλία με το τηλεφωνικό κέντρο του ακατανόμαστου δυστυχώς έχω την ίδια απάντηση που έδωσαν σε όλους ... το πιο λυπηρό είναι ότι άκουγα από συνάδελφο της κυρίας να απαντάει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο πάλι για υπόθεση Ps5. Υπομονή αδέρφια...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Αντέ και τους παίρνω από σήμερα 10 τηλέφωνα, εγώ τον κωτσο που με ενδιαφέρει, τι θα γίνει? Θα πουν σε αυτόν δώσε κονσόλα γιατί μας πήρε 10 τηλέφωνα? 

Ποτε μην υποτιμας την αξια του πρηξιματος:)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, jimis panousis είπε

Καλησπερα σε όλους.8/12 τηλεφωνική παραγγελία απο Κωτσοβολο και 11/12 απο e-expert.Δεν έχω υψηλές προσδοκίες για να παραλάβω το '20 αλλά ακόμα πιστεύω στο Αγιο Βασίλη οπότε....

4/12 τηλ παραγγελία κώτσο και 2/12 e-expert σε κέρδισα πιστεύω 🤣 , έχω προσδοκία να παραλάβω από public όμως με αγορά 10/12 θα τους πάρω τηλ αργότερα να δω τι θα πουν

Επεξ/σία από Cariolanoc
Δημοσ.

Όσοι παρέλαβαν μέχρι και το περασμένο Σάββατο με ποιο κύμα ήταν? 1,5? Αφού περιμένουν σήμερα αύριο παραλαβή, αυτές οι κονσόλες που έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα απο που ήταν? 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darko__77 είπε

Όσοι παρέλαβαν μέχρι και το περασμένο Σάββατο με ποιο κύμα ήταν? 1,5? Αφού περιμένουν σήμερα αύριο παραλαβή, αυτές οι κονσόλες που έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα απο που ήταν? 

φίλε μου από ότι έχω καταλάβει (και κάποιος το είχε αναφέρει online) κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν κάποια κομμάτια και καλύπτουν κάποιες παραγγελιές, δεν νομίζω να υπάρχει μία μεγάλη παραλαβή αλλά πολλές μικρές τουλάχιστον για κωτσο και public

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cariolanoc είπε

φίλε μου από ότι έχω καταλάβει (και κάποιος το είχε αναφέρει online) κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν κάποια κομμάτια και καλύπτουν κάποιες παραγγελιές, δεν νομίζω να υπάρχει μία μεγάλη παραλαβή αλλά πολλές μικρές τουλάχιστον για κωτσο και public

Επίσης ίσως γίνονται ακυρώσεις απο τις οποίες προκύπτουν διαθέσιμα κομμάτια. Δεν έχουμε εικόνα πόσα παραδόθηκαν, απλά μαθαίνουμε απο κάποιο παιδί εδω μέσα ή απο κάποιο γνωστό μας οτι παρέλαβε.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ctsag είπε

Επίσης ίσως γίνονται ακυρώσεις απο τις οποίες προκύπτουν διαθέσιμα κομμάτια. Δεν έχουμε εικόνα πόσα παραδόθηκαν, απλά μαθαίνουμε απο κάποιο παιδί εδω μέσα ή απο κάποιο γνωστό μας οτι παρέλαβε.

ναι έτσι πιστεύω έγινε στο public που πρόλαβα πριν λίγες μέρες και το επιβεβαίωσαν σε άλλον τηλεφωνικά, σήμερα από ότι λένε skroutz άνοιξαν για λίγο και vodafone

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...