Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

Αδελφέ , εξυπηρετείτε παραγγελίες μέχρι 19/11 σωστά ; Εγώ θέλω να κάνω παραγγελία από πλαίσιο , ποτέ θα ανοίξετε περίπου την σελίδα για παραγγελίες  γνωρίζεις ; 

Άνοιξαν τα public παραγγελιες στις 10 Δεκεμβρίου ; 

Ναι για λιγα λεπτα.Απο περιεργεια πηγα να συνεχισω τη παραγγελια και εμπαινε κανονικα στο ταμειο σου με παραδοση ελεγε 17/12-24/12

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ctsag είπε

Άκου τι έγινε σήμερα. Είχα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο καλάθι μου στο Public αυτά εδώ τα ακουστικά

https://www.public.gr/product/gaming/accessories/ps5/loipa-aksesoyar/steelseries-arctis-7p-ps5-gaming-headset-wireless-leyko/prod10849138pp/

Κάποια στιγμή η κοπέλα μου πήρε γραμμή οτι τα κοιτάω, και σκέφτηκε να το δώρο τον Χριστουγέννων, εδώ είμαστε. Προσπάθησε λοιπόν να τα παραγγείλει, και δεν τα έβρισκε στο site. Ήρθε λοιπόν και μου είπε θέλω να σου πάρω τα ακουστικά που έχεις στο καλάθι σου, μου λες ποια είναι να τα βρούμε; Βεβαίως της λέω, είναι τα Arctis 7p. Τα ψάχνουμε μαζί στον υπολογιστή της, δεν τα βρίσκουμε. Κοιτάω το καλάθι μου ξανά, μια χαρά διαθέσιμα. Ψάχνω απο τον υπολογιστή μου, δεν τα βρίσκουμε. Πάω στο google, γράφω απλά "Arctis 7p" και βγαίνει επι τόπου διαφήμιση του Public με link στο προϊόν, άμεσα διαθέσιμο. Πάω να κάνω την παραγγελία να δω αν θα με σταματήσει πουθενά, δεν με σταματάει. Παίρνω τηλέφωνο στο public, ρωτάω αν είναι διαθέσιμο, μου λένε όχι, μας τους λέω είμαι κυριολεκτικά μπροστά στην οθόνη και μου επιτρέπει να παραγγείλω. Ναι μου λένε είναι γνωστό θέμα, έχουν ήδη γίνει παραγγελίες χωρίς να υπάρχει απόθεμα, σας ζητάμε συγνώμη, θα φροντίσουμε να ενημερωθεί η κατάσταση του προϊόντος. Και όντως εντός 2 ωρών γύρισε σε εξαντλημένο.

Ούτε που θέλω να σκεφτώ την πιθανότητα για κάποιο λόγο να έχω δύο ακριβούτσικα προΪόντα στο public με αβέβαιη κατάσταση.

Αν ήμουν στη θέση σου θα τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο για να σιγουρευτώ οτι αυτή η παραγγελία είναι όντως σε εξέλιξη.

σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση, θα τους πάρω τηλ ξανά από Δευτέρα να δω τι θα μου πουν 😅

σε κάποιον στο fb είπαν ότι γύρισαν κάποια κομμάτια πίσω από προπαραγγελίες και τα έβαλαν στο site για αγορά, από ότι κατάλαβα (και αν ισχύουν οι αγορές αυτές βέβαια) είναι μπάχαλο τα logistics τους και αντί να τα δώσουν σε επόμενες προπαραγγελίες τα έβαλαν σαν διαθέσιμα online

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Jordanis_kiou είπε

Αδελφέ , εξυπηρετείτε παραγγελίες μέχρι 19/11 σωστά ; Εγώ θέλω να κάνω παραγγελία από πλαίσιο , ποτέ θα ανοίξετε περίπου την σελίδα για παραγγελίες  γνωρίζεις ; 

Άνοιξαν τα public παραγγελιες στις 10 Δεκεμβρίου ; 

φιλε μου βρισκομαι σε αναστολη οποτε δεν εχω ιδεα τι συμβαινει με τα του πλαισιου, στο τηλεφωνικο θα σου πουν τι και πως.

Δημοσ.

Να πω και εγώ την περίπτωση μου για να δώσω κουράγιο στους αναμένοντες. 

Παραγγελια 19/11 12:30 disc version από πλαίσιο με αντικαταβολή. Παρέλαβα σήμερα στον δρόμο και όπως πήρα το δέμα το έδωσα στον κουμπάρο μου για τον γιο του που είχε γενέθλια σήμερα και δεν είχε προ παραγγείλει. 

Το μισό μπουκάλι Lagavulin που έχω κατεβάσει έχει βοηθήσει κάπως...

• Like 6
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, neyromantis είπε

Παραγγελια 19/11 12:30 disc version από πλαίσιο με αντικαταβολή. Παρέλαβα σήμερα στον δρόμο και όπως πήρα το δέμα το έδωσα στον κουμπάρο μου για τον γιο του που είχε γενέθλια σήμερα και δεν είχε προ παραγγείλει. 

Είσαι ωραίος!

30 λεπτά πριν, walkaboutalex είπε

Ακούω συνέχεια για την Vodafone και αναρωτιέμαι αν έδιναν και οι άλλες αλυσίδες τηλεφωνίας όπως Γερμανός wind κτλ... μ έκανε εντύπωση 

Ο Γερμανός έδινε .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας! Διαβαζω το thread για παραγγελιες που εγιναν νοεμβρη κλπ και εχω μεινει με την απορια εδω, εχω κανει παραγγελια απο τον σεπτεμβριο και δεν εχω λαβει το προιον. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται επειτα απο αναμονη 55 λεπτα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι περιμενουν να παραλαβουν απο sony hellas. 

IMG_8231.PNG

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neyromantis είπε

Έπρεπε να την κρατήσεις για να μάθει το παιδί σιγά σιγά πως είναι η ζωή....οτι δεν υπάρχουν Άι Βασίληδες αλλά Κωτσόβολοι. Μάθημα ζωής. :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση, που βρήκε το πλαίσιο τα κομμάτια που στέλνει όταν επίσημος εισαγωγέας που είναι η sony Hellas δεν έχει????

Εγώ πιστεύω ότι απλά εσκεμμένα αργησε να στείλει το απόθεμα που είχε στις 19/11 για τις προπαραγγελίες για διαφημιστικούς λόγους.

Εγώ έχω και δίνω εσείς όχι.... Αυτά!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, christopher11gr είπε

Καλησπερα σας! Διαβαζω το thread για παραγγελιες που εγιναν νοεμβρη κλπ και εχω μεινει με την απορια εδω, εχω κανει παραγγελια απο τον σεπτεμβριο και δεν εχω λαβει το προιον. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται επειτα απο αναμονη 55 λεπτα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι περιμενουν να παραλαβουν απο sony hellas. 

IMG_8231.PNG

Σε σελίδα του Facebook ανέφεραν ότι ο Κωτσόβολος είχε παραγγελία από 6000 άτομα για την κονσόλα day one. Μέχρι τώρα έχουν εξυπηρετηθεί κάπου στα 900 άτομα. Και τώρα έχουν έρθει πολύ λιγότερα κομμάτια από αυτό που αναμενόταν στα καταστήματα.

Άρα θέλει υπομονή το όλο πράγμα. Λίγο ο κορωνοϊός, λίγο τα ελάχιστα κομμάτια που έστειλε η Sony στα καταστήματα και η κακή διαχείρηση, λίγο τα courier που είναι βραδύποδα - μην πω μεσαιωνικά, καλλιεργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας και πανικού!

Αν την πρώτη μέρα είχαν 6000 παραγγελίες, φαντάσου τι έχει γίνει μέχρι τώρα, 3 μήνες μετά. Χάσανε την μπάλα!

Επεξ/σία από Kingedward
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα έχω απορία ακόμη πως γίνεται ένας κολοσσός σαν την Dixon’s να σου δίνει την επιλογή προπαραγγελίας χωρίς να έχει δεσμεύσει τα απαραίτητα κομμάτια δηλαδή έχει παραγγείλει 1000 κομμάτια από Sony να βάλει όριο στις παραγγελίες πχ 900 για πελάτες όχι 6000 όπως έφτασαν τώρα!!! Ποσό μάλλον εάν έχει εισπράξει και τα χρήματα για αυτές τις παραγγελίες! Είχα παραγγείλει και έξτρα χειριστήριο με αντικαταβολή ήρθε αλλά ποτέ δεν επικοινώνησε η κούριερ μαζί μου και επιστραφεί πίσω! 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Σε σελίδα του Facebook ανέφεραν ότι ο Κωτσόβολος είχε παραγγελία από 6000 άτομα για την κονσόλα day one. Μέχρι τώρα έχουν εξυπηρετηθεί κάπου στα 900 άτομα. Και τώρα έχουν έρθει πολύ λιγότερα κομμάτια από αυτό που αναμενόταν στα καταστήματα.

Άρα θέλει υπομονή το όλο πράγμα. Λίγο ο κορωνοϊός, λίγο τα ελάχιστα κομμάτια που έστειλε η Sony στα καταστήματα και η κακή διαχείρηση, λίγο τα courier που είναι βραδύποδα - μην πω μεσαιωνικά, καλλιεργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας και πανικού!

Αν την πρώτη μέρα είχαν 6000 παραγγελίες, φαντάσου τι έχει γίνει μέχρι τώρα, 3 μήνες μετά. Χάσανε την μπάλα!

Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα τότε όσοι προπαραγγείλαμε από Κωτσόβολο πάμε για καλή άνοιξη...από Μάρτιο και βλέπουμε. Τα Digital ειδικά σίγουρα. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, spartakos17 είπε

Εγώ θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση, που βρήκε το πλαίσιο τα κομμάτια που στέλνει όταν επίσημος εισαγωγέας που είναι η sony Hellas δεν έχει????

Εγώ πιστεύω ότι απλά εσκεμμένα αργησε να στείλει το απόθεμα που είχε στις 19/11 για τις προπαραγγελίες για διαφημιστικούς λόγους.

Το οτι δεν εχει το καταστημα digital passion, δεν σημαινει οτι ο προμηθευτης δεν εχει. Ναι ειναι ισως το "πιο" επισημο καταστημα, αλλα δεν παυει να πρεπει να βαλει και αυτο παραγγελειες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, spartakos17 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω το σενάριο σου. Δεν θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη διαφήμιση για το μαγαζί (και δραματικά πιο κερδοφόρο) να είχε ήδη παραδώσει day 1 και να είχε ανοίξει παραγγελίες για την επόμενη φουρνιά; Επίσης, γιατί να αρνείται να δέχεται (προ)παραγγελίες αυτή τη στιγμή αν έπαιξε τέτοια μπάλα;

Υποθέτοντας όμως οτι πρόκειται για κάποιου είδους έξυπνο marketing, αυτό προϋποθέτει οτι οι άνθρωποι του Πλαισίου είναι επαρκώς έξυπνοι για να προβλέψουν οτι τα υπόλοιπα μαγαζιά θα συμπεριφερθούν σαν ερασιτεχνικά μαγαζάκια, οπότε; Μαγκιά τους κι αν το κάνανε έτσι.

Το bottom line είναι οτι αν έχεις παραγγείλει Πλαίσιο έχεις πάρει κονσόλα, κι αν έχεις παραγγείλει απο αλλού έχεις πάρει κάτι άλλο. Όχι;

Επίσης δε νομίζω οτι Sony Center (digtalpassion.gr δηλαδή) έχει την οποιαδήποτε λογιστική σχέση με την Sony Hellas.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...