Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, weber122 είπε

Εγώ τι πιθανότητες λέτε ότι έχω για Day1 από τον Kotsovolo με ημερομηνια καταχώρησης 17/9? Είναι ακόμα σε εξέλιξη δικιά μου :(

image.png.d92e0a6227b55a89f0453fb2e4a357c1.png

Ότι πιθανότητες έχουμε και εμείς.....

Ο Θεός βοηθός 😅

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, TeoRossi είπε

Καμια σχεση φιλε μου.....παραγγειλα μια κάμερα για ενα φορτηγο που εχω τις 12/11 από αθηνα και τις 13/11 ωρα 10.00 το πρωι ήταν φιλιπιαδα.....εν μέσω lockdown τις αρχης κιολας....

14 λεπτά πριν, nikosgr είπε

Τυχαίο αυτό που λες... Ενα βιβλίο παράγγειλα στις 11/11 απο Θεσσαλονίκη και το έλαβα 13/11 (δύο μέρες) στην Αθήνα...

Παιζει μεγαλο ρολο η ωρα παραγγελιας. Οσες εχω κανει πριν τις 2, εχουν φυγει την ιδια μερα. Αρκετες και πριν τις 5. Αλλο να κανεις 12/11 στις 10 το πρωι, και αλλο 11/11 9 το βραδυ. Και οι 2 παραγγελιας 12/11 θα φυγουν

2 λεπτά πριν, Neo είπε

Πααρτα ρε κερατα γερμανε και φτιαξε μας!

Κρατησε κανα 40λεπτο η διαθεση για την Blue Ray version. Οποιος προλαβε, προλαβε. Τωρα μονο την digital Δειχνει διαθεσιμη.

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Παιζει μεγαλο ρολο η ωρα παραγγελιας. Οσες εχω κανει πριν τις 2, εχουν φυγει την ιδια μερα. Αρκετες και πριν τις 5. Αλλο να κανεις 12/11 στις 10 το πρωι, και αλλο 11/11 9 το βραδυ. Και οι 2 παραγγελιας 12/11 θα φυγουν

Τα κουριερ συνήθως μαζεύουν το πολυ έως 8 το βραδυ από επαρχία και έως 6 το απόγευμα από αθηνα για φθάσουν την αλλη μερα στους παραλήπτες......

44 λεπτά πριν, necrothaftis είπε

παιδες ειναι κανεις απο public που να του χει αλλαξει την προπαραγγελια απο εκτεταμενη αναζητηση?

43 λεπτά πριν, giannis3190 είπε

Όχι ακόμα εκτεταμένη αναζήτησή είναι και σε εμένα

Πληροφοριακά αν περιμένει κανείς από Public και έχει βάλει για παράδοση κατάστημα, η παραγγελία θα αλλάξει από εκτεταμένη αναζήτησή σε παραδόθηκε και μάλιστα αυτό δεν θα γίνει την ημέρα που λάβει το κατάστημα το προϊόν κατά πάσα πιθανότητα. Το λέω γιατί είχα κάνει προπαραγγελία το Series X, η κονσόλα ήρθε στο κατάστημα Σαββατο χωρίς να αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας και την παρέλαβα την Τρίτη, ημέρα που άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας...

Παντως με τα τοσα preorder που εχω κανει,ετσι και προχωρησουν κανονικα ολα με βλεπω με 4 ps5 σπιτι. 🤣😆😆Ο ορισμος του scalper.....

Εριξα παντως και εγω μια στον γερμανο και βλεπουμε.

Ελπιζω αυριο πραγματικα ολοι να ξερουμε τι γινεται,ανεξαρτητα που καναμε το preorder διοτι κουραστηκα πλεον με το αν θα παραλαβω ή οχι την κονσόλα.

3 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Μόλις μου άλλαξε και εμένα , 11 παρά το βράδυ. Καλά μέχρι τι ώρα δουλεύουν αυτοί?

Θα τους γαμ***** τους κακόμοιρους τους υπαλλήλους στην υπερωρία απόψε και αύριο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...