Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο με PS5, αλλά κάτι γίνεται με τις μεταφορικές γενικά. Έχω παραγγείλει μια οθόνη και ένα φορτιστή μπαταριών από δύο διαφορετικά stores και από τις 28/11 η acs λέει ότι έρχονται στην πόλη μου. Τα stores τα έστειλαν άμεσα στις μεταφορικές και μου κοινοποίησαν πολύ γρήγορα τον κωδικό αποστολής. Συνήθως όταν λέει το απόγευμα ότι έρχεται στην πόλη μου, την άλλη μέρα είναι εδώ. Τώρα τζίφος... Μάλλον δεν μπορούν να κανονίσουν τον όγκο των παραγγελιών που έχουν ούτως ή άλλως. Κάθε μέρα πέφτει το site τους, προφανώς γιατί όλος ο κόσμος ψάχνεται να δει τι γίνεται με τις παραγγελίες του.

Επεξ/σία από anthony_88
Δημοσ.
Μόλις τώρα, prigipa_m είπε

Αυτή την στιγμή δεν γίνεται. Πρέπει να εξυπηρετηθούν όλες οι προπαραγγελίες.

Thank you για το info!

Την πουλέψαμε οπότε. Και δεν έχω ούτε άδεια, non-stop δουλειά απ' το σπίτι. Να 'ναι καλά το Netflix!

5 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Άσχετο με PS5, αλλά κάτι γίνεται με τις μεταφορικές γενικά. Έχω παραγγείλει μια οθόνη και ένα φορτιστή μπαταριών από δύο διαφορετικά stores και από τις 28/11 η acs λέει ότι έρχονται στην πόλη μου. Τα stores τα έστειλαν άμεσα στις μεταφορικές και μου κοινοποίησαν πολύ γρήγορα τον κωδικό αποστολής. Συνήθως όταν λέει το απόγευμα ότι έρχεται στην πόλη μου, την άλλη μέρα είναι εδώ. Τώρα τζίφος... Μάλλον δεν μπορούν να κανονίσουν τον όγκο των παραγγελιών που έχουν ούτως ή άλλως.

Σε κάθε περίπτωση κανονικά δεν πρέπει να κράζουμε ούτε τα stores, ούτε τις μεταφορικές. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για αυτούς τόσο μεγάλος όγκος παραγγελιών. Στο μόνο που φταίνε είναι η οργάνωση, αλλά να τανε και οι πρώτοι; :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Άσχετο με PS5, αλλά κάτι γίνεται με τις μεταφορικές γενικά. Έχω παραγγείλει μια οθόνη και ένα φορτιστή μπαταριών από δύο διαφορετικά stores και από τις 28/11 η acs λέει ότι έρχονται στην πόλη μου. Τα stores τα έστειλαν άμεσα στις μεταφορικές και μου κοινοποίησαν πολύ γρήγορα τον κωδικό αποστολής. Συνήθως όταν λέει το απόγευμα ότι έρχεται στην πόλη μου, την άλλη μέρα είναι εδώ. Τώρα τζίφος... Μάλλον δεν μπορούν να κανονίσουν τον όγκο των παραγγελιών που έχουν ούτως ή άλλως. Κάθε μέρα πέφτει το site τους, προφανώς γιατί όλος ο κόσμος ψάχνεται να δει τι γίνεται με τις παραγγελίες του.

Η μοναδική που έχει πρόβλημα απο τις κουριερ ειναι η ACS. Και μόνο αυτή. Όλες οι άλλες ανταποκρίθηκαν άμεσα στην αυξημενη ζητηση και ιδιαιτερα μου έκανε εντυπωση η γενική που εχει προσθεσει στόλο, έχει μισθώσει επιπλεον μεταφορικά μέσα και προσωπικό και ο χρόνος παραδοσης είναι όπως ήταν πριν.  Να σου δώσω να καταλαβεις περιμενω ακομα απο ACS το iPhone 12 που το εχει στειλει ο Κωτσοβολος την προηγουμενη Πέμπτη 26/11. Ακριβώς 1 βδομάδα πριν. Και μιλάμε από Αθήνα το έστειλε και Αθήνα μένω κι εγώ. Και σήμερα προφανώς δε θα μου έρθει γιατι εχει κολλησει στο HUB στην Πέτρου Ράλλη ακόμα..  Απο Άμαζον πιο γρηγορα θα σου έρθει. Μάλιστα η ACS έβγαλε και δελτίο τύπου https://www.acscourier.net/el/acs-news/-/asset_publisher/5Ufr/content/tropopoiese-chronon-paradoses-logo-covid--1?redirect=https%3A%2F%2Fwww.acscourier.net%2Fel%2Facs-news%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_5Ufr%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-5%26p_p_col_count%3D1

Οποτε όσο μπορείτε να την αποφεύγετε αυτές τις μέρες τη συγκεκριμένη

11 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Thank you για το info!

Την πουλέψαμε οπότε. Και δεν έχω ούτε άδεια, non-stop δουλειά απ' το σπίτι. Να 'ναι καλά το Netflix!

Σε κάθε περίπτωση κανονικά δεν πρέπει να κράζουμε ούτε τα stores, ούτε τις μεταφορικές. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για αυτούς τόσο μεγάλος όγκος παραγγελιών. Στο μόνο που φταίνε είναι η οργάνωση, αλλά να τανε και οι πρώτοι; :P 

Θα διαφωνήσω γιατί πλέον το τεστ είναι δοκιμασμένο. Ήξεραν και απο το λοκνταουν του Μαρτίου. Και μάλιστα τοτε ηταν και ξαφνικο αλλά τώρα μας προετοιμασαν οτι ερχεται .. και θα  έπρεπε να ήταν σωστά προετοιμασμένη όπως οφείλει. Και μη κοιτας μονο εμας με ηλεκτρονικά. Τις κουριερ τις χρησιμοποιουνε και μεγαλες εταιριες για επιστολές, απο φαρμακεία και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα. Ήξεραν ότι έρχεται, ήξεραν ότι έχουμε black friday, Χριστούγεννα. άρα μεφάλο φάουλ απο την  ACS. Δηλαδη οι άλλες γιατί στελνουν μέχρι και με ταξί; γιατι νοικιασαν επιπλεον φορτηγά;; 

Επεξ/σία από alexkrz
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Η μοναδική που έχει πρόβλημα απο τις κουριερ ειναι η ACS. Και μόνο αυτή. Όλες οι άλλες ανταποκρίθηκαν άμεσα στην αυξημενη ζητηση και ιδιαιτερα μου έκανε εντυπωση η γενική που εχει προσθεσει στόλο, έχει μισθώσει επιπλεον μεταφορικά μέσα και προσωπικό και ο χρόνος παραδοσης είναι όπως ήταν πριν.  Να σου δώσω να καταλαβεις περιμενω ακομα απο ACS το iPhone 12 που το εχει στειλει ο Κωτσοβολος την προηγουμενη Πέμπτη 26/11. Ακριβώς 1 βδομάδα πριν. Και μιλάμε από Αθήνα το έστειλε και Αθήνα μένω κι εγώ. Και σήμερα προφανώς δε θα μου έρθει γιατι εχει κολλησει στο HUB στην Πέτρου Ράλλη ακόμα..  Απο Άμαζον πιο γρηγορα θα σου έρθει. Μάλιστα η ACS έβγαλε και δελτίο τύπου https://www.acscourier.net/el/acs-news/-/asset_publisher/5Ufr/content/tropopoiese-chronon-paradoses-logo-covid--1?redirect=https%3A%2F%2Fwww.acscourier.net%2Fel%2Facs-news%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_5Ufr%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-5%26p_p_col_count%3D1

Θα διαφωνήσω γιατί πλέον το τεστ είναι δοκιμασμένο. Ήξεραν και απο το λοκνταουν του Μαρτίου. Και μάλιστα τοτε ηταν και ξαφνικο αλλά τώρα μας προετοιμασαν οτι ερχεται .. και θα  έπρεπε να ήταν σωστά προετοιμασμένη όπως οφείλει. Και μη κοιτας μονο εμας με ηλεκτρονικά. Τις κουριερ τις χρησιμοποιουνε και μεγαλες εταιριες για επιστολές, απο φαρμακεία και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα. Ήξεραν ότι έρχεται, ήξεραν ότι έχουμε black friday, Χριστούγεννα. άρα μεφάλο φάουλ απο την  ACS. Δηλαδη οι άλλες γιατί στελνουν μέχρι και με ταξί; γιατι νοικιασαν επιπλεον φορτηγά;; 

Μπράβο για το δελτίο τύπου γιατί περιμένω κάποια πολύ σημαντικά πράγματα και δεν έβγαζα άκρη.. στην αναμονή για 15-20 λεπτά και μετά έκλεινε, κανένα update online και γενικά ένας χαμός με την ACS.. Ποτέ δεν τη συμπαθούσα η αλήθεια είναι.. σαν τη DHL καμία!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Άρα όλος ο ντόρος γίνεται γύρω από την ACS; Οι υπόλοιπες όντως πάνε καλά; Χρήσιμο insight και ελπίζω να μην πέσουμε πάνω σ' αυτούς τότε!

Εγώ πάντως περιμένω να το παραγγείλω. Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν οι παραγγελίες για την 2η φάση.

Υ.Γ Για τηλεόραση ισχύει ότι είναι καλύτερα με HDMI 2.1 υποδοχή;

Δημοσ.

σε ακυρες παραγγελιες ολες πλην acs μου  έρχονται ψιλονορμαλ..

σε μια acs προς έκπληξης μου ήρθε άμεσα σε 2 μερες  κοροπι -> νεα σμυρνη κ σε μια αλλη ηλιουπολη --> νεα σμυρνη ενω ειχε δωθει  acs έσκασε elta courier μετα απο 7 ημέρες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Άρα όλος ο ντόρος γίνεται γύρω από την ACS; Οι υπόλοιπες όντως πάνε καλά; Χρήσιμο insight και ελπίζω να μην πέσουμε πάνω σ' αυτούς τότε!

Εγώ πάντως περιμένω να το παραγγείλω. Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν οι παραγγελίες για την 2η φάση.

Υ.Γ Για τηλεόραση ισχύει ότι είναι καλύτερα με HDMI 2.1 υποδοχή;

Όπως έχω πει έχω κάνει πολλές παραγγελιες τις τελευταιες μέρες οποτε τις εχω δει όλες σχεδον... (για Αττική μιλάω αλλά φαντάζομαι λίγο πολύ θα ισχυει για ολη την εταιρια πανελλαδικά)

Γενική τα πάει καλύτερα από ποτέ! Μου έχει έρθει έως και σε 1 εργάσιμη μέρα.. 20 ώρες μετά από Ρόδο κι όλας. Δεν το περιμένα. Αλλά και σε άλλες παραγγελίες δεν έχει καθυστερήσει. Όπως ήταν και πριν το λοκντάουν.

Σπιντεξ επισης το ίδιο

EasyMail μου έκανε εντυπωση ότι τα στέλνει και με ταξί οπότε δεν καθυστερησαν καθολου

UPS εγω τις θεωρω απο τις καλυτερες καμια καθυστερηση

Η μοναδική που έχει τρελό προβλημα είναι η ACS  ναι. Και μου το επιβεβαίωσαν και απο τον Κωτσόβολο. Αυτοί μου είπαν για το δελτίο τύπου. Και μάλιστα δεν παει καλά σε τίποτα. Το site πέφτει πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Στο τηλεφωνο δεν το σηκωνουν ποτέ... μην περιμενετε τσάμπα. Παρτε τηλ, κρατήστε το για 15 λεπτα και αν δεν το σηκωσουν κλειστε το. Αν δεν το σηκωσουν  μεσα σε αυτά τα λεπτα σημαινει οτι σε εβαλαν στην αιώνια αναμονή. Και αυτό που λέει αναμονη έως 6 λεπτά, έως 8 λεπτά κτλ δεν έχει καμια σχεση με την πραγματικότητα

Eπισης εχω παρατηρησει ότι η καθυστέρηση είναι ακόμα μεγαλύτερη από Αττική σε Αττική παρά πχ απο επαρχία σε Αττική.

Επεξ/σία από alexkrz
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

δεν ξερω για αθηνα, αλλα με τις μονο ηλεκτρονικες παραγγελιες την μαυροπαρασκευη και τις γιορτες που ερχονται, θα μπλοκαρουν ολα οσονουπω, ηδη απο θεσσ για αθηνα γνωστη μεταφορικη χτες μου ειπε 15 με 20 μερες, και ειναι θεμα χρονου να ακολουθησουν και οι αλλες φανταζομαι...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Καλημέρα παιδιά!

Γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο να παραγγείλουμε αυτή τη στιγμή το Playstation 5 ή το τραινάρουν και πρέπει πρώτα να υπάρχει διαθεσιμότητα; 

Σε καμμια περιπτωση και πουθενα....Στην ουρα,οπως ολοι....

Δημοσ.

Και η Γενική Ταχυδρομική έχει πρόβλημα. Δεν έχει χώρο που να βάλει τα δέματα. Τώρα μιλούσα με παλικάρι που εργάζεται εκεί. Δεν το χωράει ο νους σου τι γίνεται μου είπε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες παντως μακρια απο ACS,οτι και αν παραγγειλετε.Οι διανομεις ερχονται(όποτε ερθουν),χτυπανε το κουδουνι και φευγουν πριν καν προλαβεις να ανοιξεις και αφηνουν χαρτακι οτι και καλα απουσιαζες,ενω εισαι μεσα και ανοιγεις!!Παιρνεις δε τηλεφωνο μετα στην εταιρεια και σου λενε,οτι ο υπαλληλος ηρθε αλλά απουσιαζατε!!Απατεωνες μεγαλοι

Επεξ/σία από nikaki71
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prigipa_m είπε

Και τώρα μου έβγαλαν αναμονή διαθεσιμότητας. Τώρα πέστε μου τι να τους πεις.

2 Τα τινά.

1) Ακυρώθηκε μια παραγγελία και το τεμάχιο αποδεσμεύτηκε και μέχρι να το περάσει ο υπάλληλος στην επόμενη φαινόταν διαθέσιμο στο site.

2) Ήρθαν κάποια τεμάχια και στιγμιαία πριν περαστούν στις υπάρχουσες παραγγελιές, φάνηκαν στο site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλικάρια μου το σημαντικό είναι πως όσοι είναι από Αθήνα και τρέχει παραγγελία με το PS5 disc σε 2 εβδομάδες θα παίζουμε. Προσωπικά καθόλου δεν με χαλάει κάτι τέτοιο. Σε εμένα μια χαρά απόκριση είχε η αποστολή... Οπότε αράζουμε αναπαυτικά και περιμένουμε 

Μόλις έφτασαν Ελλάδα και οι θήκες σιλικόνης για τα χειριστήρια από Ali. Πραγματικά είναι must. Δε φαντάζεστε πόσο μπιχλιάρικο γίνεται το λευκό.

Πάμε δυνατά. Κανένα τηλ αν θέλει κάποιος κάποια στιγμή. Σήμερα τους άκουσα πιο δεκτικούς.

Επεξ/σία από spyreto88
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spyreto88 είπε

Παλικάρια μου το σημαντικό είναι πως όσοι είναι από Αθήνα και τρέχει παραγγελία με το PS5 disc σε 2 εβδομάδες θα παίζουμε. Προσωπικά καθόλου δεν με χαλάει κάτι τέτοιο. Σε εμένα μια χαρά απόκριση είχε η αποστολή... Οπότε αράζουμε αναπαυτικά και περιμένουμε 

δεν ξερουμε αν θα ειναι σίγουρο :(

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GiorgosNGR είπε

δεν ξερουμε αν θα ειναι σίγουρο :(

Τι να σου πω. Γερμ και Κωτσό τότε τα περιμένουν. Σήμερα πήρα τηλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...