Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ψάξετε συζήτηση στο σάιτ του skroutz σχετικά με ps5 κάποιος έγραψε πρόσφατα το παρακάτω :

«Επιτέλους...!!! Ο Κωτσόβολος... μόλις άλλαξε το status της παραγγελίας μου με το παρακάτω:

Eκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης αποστολής : 19/11/2020
Τρόπος παράδοσης: Εταιρεία Ταχυμεταφορών

Ηταν απο προπαραγγελία 18/09 με προκαταβολή και αντικαταβολή... Ας έρθει και Δευτέρα τώρα!! Αρκεί που ξέρω επιτέλους οτι θα το πάρωωωωω!!!»

Εμενα από πλαίσιο μου είπαν να καλέσω καλύτερα από αύριο για να μάθω αν θα το στείλουν αύριο ή πιο αργά. Τελευταία κλήση ηταν γύρω στις 4:30.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, sectoras είπε

Καμία ελπίδα για εμάς που δεν έχουμε κάνει preorder; 😅

hope GIF

Στις 19 πρωι πρωι, κοιτάς όλα τα γνωστά μαγαζιά  μήπως βγάλουν κάτι. Μικρή ελπίδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 1

Εμένα με παραγγελία στις 18/9 αντικαταβολή και προκαταβολή ακόμη γραφή σε εξέλιξη και αναμονή διαθεσιμότητας.... Για να δούμε γιατί με ζώνουν τα φίδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

hope GIF

Στις 19 πρωι πρωι, κοιτάς όλα τα γνωστά μαγαζιά  μήπως βγάλουν κάτι. Μικρή ελπίδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Υπαρχει παρα πολυ μικρο ενδεχομενο να γινουν ακυρωσεις της στιγμης  και αυτες θα πανε σε αυτους που ειχαν παραγγειλει και δεν πηγαιναν για πρωτη φουρνια.

Βεβαια επειδη εγω ετσι βρεθηκα με xsx πρωτη μερα κιολας παιζει να τα χουν λιγο χαμενα τα μαγαζια γενικα γιατι σιγουρα υπο αλλες συνθηκες θα ειχαν και κατι στα ραφια ισα ισα να φαινεται

αν και νομιζω η σονυ εχει δωσει συγκεκριμενη πολιτικη αλλα οσο να ελλαδα ειμαστε ....

υστερογραφο. Τα σκρουτζομαγαζα  δειχνουν διαθεσιμοτητα την μερα κυκλοφοριας 

Επεξ/σία από blasterdark86
δεν ηταν επαρκες

Κωτσόβολος 17/9 15:08 αντικαταβολή χωρίς καμία κατάθεση πριν λίγο είδα το φως!

Eκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης αποστολής : 19/11/2020
Τρόπος παράδοσης: Εταιρεία Ταχυμεταφορών

• Like 2

25 λεπτά πριν, themdro είπε

Παιδια όσοι έχετε κάνει από Κωτσόβολο και σας βγάζει εταιρία ταχυμεταφορών μην απελπίζεστε. Στην παραγγελία που είχα κάνει για το dual sense και το Miles από Κωτσόβολο, έγραφε πάλι εταιρία ταχυμεταφορών και τα έφερε η instacar (εταιρία leasing!!) σε μισή μέρα μέσα. Δηλαδή Παρασκευή βράδυ έφυγε, Σάββατο πρωί την είχα.

κάνουν παραδόσεις Σάββατο;

Πλάκα έχουμε... όλη μέρα τρώγαμε τα νύχια μας εδώ μέσα και βρίζαμε το σύμπαν... Ξαφνικά αρχίσαμε να ανοίγουμε τις σαμπάνιες την μία πίσω απο την άλλη...!!! 😁😄😆

Αντε... καλώς να τις δεχτούμε τις κονσολάρες μας όλοι κύριοι...!!! 🥳🥳

• Like 2

1 λεπτό πριν, tedthan81 είπε

Από public κάποιο νέο κανείς ;; Άλλαξε το status σας ;; 

Τίποτα ακόμα σε μένα "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" παραμένει. Ψάχνουν να το βρούν τα παιδιά 😁 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρέπει να παρέλαβαν πολλές κονσόλες σήμερα από αύριο λογικά θα γίνεται χαμός και θα αρχίσουν να στέλνουν αύριο και μεθαύριο. 

Δεν πρέπει να παρέλαβαν πολλές κονσόλες σήμερα από αύριο λογικά θα γίνεται χαμός και θα αρχίσουν να στέλνουν αύριο και μεθαύριο. 

Από πλαίσιο πάντως αυτό που μου είπε αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει σου είπαμε ότι είσαι day one λίγο μου κάθεται κάπως και ότι θα σε πάρουμε λογικά αύριο τηλ δεν ξέρω. 

Επεξ/σία από dinos234

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...