Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, MetroStar είπε

Γιατί τόση φασαρία, τόσο άγχος και τόση μανία να το αγοράσετε αμέσως; Περίμενε λίγο να γίνει ευρέως διαθέσιμο και θα το έχετε όλοι. 🙂

Γιατί το ευρέως διαθέσιμο μπορει να γίνει και το Μάρτιο όπως ακούγεται... Εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε digital για προπαραγγελίες. Και επισης γιατί τώρα έχουμε καραντίνα και γιορτές και κάποιοι δεν έχουμε καν άλλη κονσόλα και θα ήταν ιδανική περιόδος.

Επεξ/σία από alexkrz
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Απο το discord, οσοι εκαναν 18/11 τους εβαλαν σε σειρα προτεραιοτητας (οι 2-3 τελος παντων που προλαβαν). Οι της 17/11, απλα ακυρωθηκαν

Καλά εσύ έκανες μεγάλη κέντα. Πρέπει να ήσουν ο πρώτος που παράγγειλε στις 18/11 και ταυτόχρονα ο τελευταίος που, έκανε και παρέλαβε, προπαραγγελία. Μπράβο 1000 μπράβο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα δεν ειναι αν θα το παρω 1ος ή οχι,το θεμα ειναι οτι μετα την αναβαθμιση σε 8.0 που εκανα στο δικο μου PS4,μετα απο 1 εβδομαδα πεθανε με Blue light of death,και φυσικα δεν με συμφερει να το φτιαξω,παρα μονο να παω κατευθειαν σε PS5,όποτε δεήσουν να φερουν....

Επεξ/σία από nikaki71

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MetroStar είπε

Γιατί τόση φασαρία, τόσο άγχος και τόση μανία να το αγοράσετε αμέσως; Περίμενε λίγο να γίνει ευρέως διαθέσιμο και θα το έχετε όλοι. 🙂

Το νήμα έχει μάλλον... μπορεί και όχι, εμάς που τρώμε νύχια και κάνουμε refresh σελίδες του Κωτσό. Πολύ καλά και σοφά τα λες, αλλά αυτό το ρημάδι το hype δε με αφήνει ν' αγιάσω.

Επεξ/σία από spyreto88

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, spyreto88 είπε

Το νήμα έχει μάλλον... μπορεί και όχι, εμάς που τρώμε νύχια και κάνουμε refresh σελίδες του Κωτσό. Πολύ καλά και σοφά τα λες, αλλά αυτό το ρημάδι το hype δε με αφήνει ν' αγιάσω.

Υπαρχουν και χειροτερα απο το hype και λεγεται στερηση.Διαβασε το προηγουμενο σχόλιο μου να δεις τι ηττα επαθα εγω....

Επεξ/σία από nikaki71

Μόλις τώρα, nikaki71 είπε

Υπαρχουν και χειροτερα.Διαβασε το προηγουμενο σχόλιο μου να δεις τι επαθα εγω....

Εδώ όντως παίχτηκε πολύ κακό πρόβλημα. Αλλά ρε 'σύ νομίζω οτι το πολύ μεθαύριο θα έχεις κονσόλα. Αφού σου γράφει και ημερομηνία παράδωσης είσαι οκ. Τον έφαγες το γάιδαρο... Τώρα αν η ουρά του είναι σαν ανακόντα θα μιλάμε για πελώρια ατυχία.

Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε

Κανένα νέο απο τα βοντια ;

Τι μου θύμισες... Θυμάμαι στις 19/11 που άνοιξαν τις παραγγελίες και ζητούσαν το σύνολο του ποσού μπροστά. Άλλα κόλπα... Την είδαν άμαζον. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

1 λεπτό πριν, spyreto88 είπε

Εδώ όντως παίχτηκε πολύ κακό πρόβλημα. Αλλά ρε 'σύ νομίζω οτι το πολύ μεθαύριο θα έχεις κονσόλα. Αφού σου γράφει και ημερομηνία παράδωσης είσαι οκ. Τον έφαγες το γάιδαρο... Τώρα αν η ουρά του είναι σαν ανακόντα θα μιλάμε για πελώρια ατυχία.

Οχι δεν καταλαβες,εγω δεν ημουν απο τους τυχερους-ατυχους που προπαρηγγειλαν....Δεν προλαβα 😥

Μόλις τώρα, nikaki71 είπε

Οχι δεν καταλαβες,εγω δεν ημουν απο τους τυχερους-ατυχους που προπαρηγγειλαν....Δεν προλαβα 😥

Ω ρε φίλε... Μεγάλο μανίκι αυτό

sleeve.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

17/11 το βραδυ που ειχαν ανοιξει για λιγο? Γτ εκεινες ηταν γνωστο οτι ειχαν ακυρωθει. Πολυ πιθανον, οσοι πληρωσαν με καρτα, λογω καθυστερησης απο το λογιστικο τμημα, να τις ειχαν αφησει σε επεξεργασια.

Οσοι ειχαμε βαλει αντικαταβολη το βραδυ, μας ακυρωθηκαν το πρωι της 18/11 αν δεν κανω λαθος (και μετα ξανα ανοιξαν για λιγο το μεσημερι)

Εγώ έκανα 27/11 βράδυ την digital απο γερμανο δεν έβγαλε ακύρωση αλλα ολοκληρώθηκε. Πήρα 2 τηλέφωνα και μου είπαν ότι υπάρχει κανονικά η παραγγελία και θα παραλάβω 2ο κύμα.

Επεξ/σία από dragonrider1997

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...