Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, iFasMan7 said:

Με ελτα κούριερ... ότι χειρότερο τα ακουστικά 1 βδομάδα τα περιμένω 

στην πολη μου ειναι κομπλε το θεμα ειναι να φυγει το δεμα απο Γερμανο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, mike0402 είπε

στην πολη μου ειναι κομπλε το θεμα ειναι να φυγει το δεμα απο Γερμανο

Γι αυτό εγώ περιμένω να δω αριθμό μεταφορικής και μετά ας κάνουν ότι θέλουν 

• Like 1

Παραγγελία το disc version από Γερμανό 17/11 με προπληρωμή, σε κατάσταση ολοκληρωμένη από 18/11 και δεν έχω κάποιο νέο. Πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ότι η παραγγελία φαίνεται σε κατάσταση αναμονής γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Με παίρνει τηλέφωνο μετα από λίγο ύστερα απο συνενόηση με το αρμόδιο τμήμα και μου λέει ότι είμαι σε λίστα προτεραιότητας μαζί με άλλους πελάτες για το 2ο κύμα παραλαβών το οποίο δεν ήξερε να μου πει πότε θα είναι. Είπε ότι θα με καλέσουν κάποια στιγμή από το αρμόδιο τμήμα για περαιτέρω πληροφορίες και να κάνω υπομονή 🙃.

Πριν κάνα 2 ώρες παρέλαβα από πλαίσιο. Είχα παραγγείλει 17/09 γύρω στις 14.30 και είχα δώσει 50 ευρώ προκαταβολή. Βαρύ κουτί. Επειδή όμως τα παιδιά κάνουν διαδικτυακό μάθημα η κονσόλα κάθεται μόνη κλαίγοντας χαχα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μέχρι να γίνει το unboxing της αργότερα, ίσως και το βράδυ, θα δούμε. Πέρασαν οι εποχές που ένιωθα έξαψη με κάθε τι νέο ηλεκτρονικό, λόγω ηλικίας ίσως. Εντυπώσεις αργότερα λοιπόν ή αύριο. Εύχομαι όσοι είστε για day1 να παραλάβετε όλοι σήμερα.

• Like 8
  • Thanks 1

Θέλω την γνώμη σας..!!! Σήμερα έκανα παραγγελία από Πλαίσιο και Κωτσόβολο. Στο Πλαίσιο στο mail μου λένε σίγουρα θα το χω πριν τις γιορτές και το mail το έστειλε υπάλληλος από το Πλαίσιο με το ονοματεπώνυμο του.

Ο Κωτσόβολος γράφει σε εξέλιξη. Τίποτα άλλο.

Και τα δυο είναι με αντικαταβολή. Τι κάνουμε ; Ποια η γνώμη σας ;

2 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Δε βλέπω να μου έρχεται σήμερα Θεσσαλονίκη όχι ότι με καίει. Η Γενική δεν έχει κάποιο update από εχθές το βράδυ.

Η γενική ειναι για το ανάθεμα! Εγώ πήγα από το τοπικό κατάστημα για να την πάρω και δεν έβρισκαν το κουτί στις αποθήκες τους..ήταν πετάμενη σε ένα χαμό από κουτιά. Εδώ την έχουμε λέει αλλά δεν ξέρουμε που, έλεος δλδ.

Μπαίνω για το παράπονο...

Παραγγελία day1 απο Κοτσ. Εχθες το απογευμα μου στελνει οτι εχει παραδόσει σε Courrier Cent σε Αθήνα.

Μετα απο αρκετές τηλ. επικοινωνίες δεν εχω βγάλει άκρη. Ο κοτσ και καλα έστειλε απο εχθες στην κουριερ και η κουριερ και καλα δεν εχει παραλαβει ακομα....

δεν το βλέπω ουτε για αυριο

1 λεπτό πριν, prigipa_m είπε

Θέλω την γνώμη σας..!!! Σήμερα έκανα παραγγελία από Πλαίσιο και Κωτσόβολο. Στο Πλαίσιο στο mail μου λένε σίγουρα θα το χω πριν τις γιορτές και το mail το έστειλε υπάλληλος από το Πλαίσιο με το ονοματεπώνυμο του.

Κοιτα φιλε μου, δεν θα ειχα καμια τυψη να κραταω και τις δυο παραγγελιες στα μαγαζια και να παρω οποια με βολεψει... ειδικα στον κωτσοβολο εχουν κανει πολλες μαλακιες

• Like 1

2 λεπτά πριν, prigipa_m είπε

Και εγώ έκανα πλαίσιο σήμερα μόλις άνοιξε. 

Πλαίσιο θα το έχουμε πιστεύω κατά 99% για κωτσοβολο με αυτά που είδα και διάβασα δύσκολα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...