Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλεια... Δίνη επιλογή για πληρωμή στο κατάστημα και παραλαβή απο κατάστημα... 😊 😊 😊 Επιτέλους 

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω δεν έμεινε κάτι. Και εγώ προσπαθώ από τον Φεβρουάριο να προλάβω να πάρω και τώρα τα κατάφερα.. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο δύσκολο τελικά... 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, carnag9 είπε

δεν βγαζει κατι στο public.gr.

υπαρχουν links?

Εξαντλήθηκαν.Πρέπει πέραν απο εδώ ,  να βλέπετε μόνιμα τις σελίδες τον μεγάλων καταστημάτων.

Ψιλο κατάντια αλλά όποιος το θέλει αναγκαστικά πρέπει να το κάνει.Το ακόμα χειρότερο είναι πως εκτός Γερμανό όλοι οι άλλοι δίνουν bundles σε τσουχτερές τιμές(καθώς είναι σαν να τα αγοράζεις ένα ένα) Μετά πρέπει να τρέχεις με επιστροφές με προϊσταμένους να πάρεις πιστωτικό (για τα χρήματα πίσω δεν ξέρω αν το κατάφερε κανείς) 

• Like 1
Δημοσ.

Βάλανε πάλι τα κλασσικά bundle... 

Με τιμές εξωπραγματικές και πάλι.... Προσωπικά θα περιμένω... 

Μακάρι να το βρούν όσοι το ψάχνουν και δεν έχουν άλλο υπομονή.

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει να αγοράζει κανείς βρίσκουν και τα κάνουν εγώ αν δεν πάει 499 δεν ακουμπαω  τίποτα γίδι για την κάθε  Σόνυ δεν θα γίνω  

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ο καθένας κρίνει και αγοράζει ανάλογα με το πορτοφόλι του και την ανάγκη του... Χαρακτηρισμοι σαν τον παραπάνω καλό θα ήταν να μην λέγονται προβάλλοντας εμμέσως τους υπόλοιπους που αποφασίζουν να αγοράσουν με τιμή πάνω από 499.

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zoi24 είπε

Ο καθένας κρίνει και αγοράζει ανάλογα με το πορτοφόλι του και την ανάγκη του... Χαρακτηρισμοι σαν τον παραπάνω καλό θα ήταν να μην λέγονται προβάλλοντας εμμέσως τους υπόλοιπους που αποφασίζουν να αγοράσουν με τιμή πάνω από 499.

Προσωπικά για έμενα θεωρώ ότι τα γίδια είναι πανέμορφα ζωάκια και δεν βρίσκω τον χαρακτηρισμό καθόλου προσβλητικό.  

Θεωρω όμως χειρότερη την αχαριστία από την ειρωνία, καθότι δεν είδα να ευχαριστείς κανένα για το bundle που βρήκες. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα bundle είναι και ένας τρόπος αποφυγής του scalping. Αν έφερναν σκέτα PS5 οι έξυπνακηδες θα αγόραζαν 2-3 κάθε φορά και θα τα πουλούσαν 150 ευρώ πανω

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, wazzaa είπε

Βάλανε πάλι τα κλασσικά bundle... 

Με τιμές εξωπραγματικές και πάλι.... Προσωπικά θα περιμένω... 

Μακάρι να το βρούν όσοι το ψάχνουν και δεν έχουν άλλο υπομονή.

Εαν δεν πρόλαβε κάποιος bundle και είναι απο Ηράκλειο Κρήτης ας μου στείλει , έχει ένα στο όνομα μου στα public.Είναι αυτό στα 700 με GT7 , Horizon , 2o controller.Σήμερα απόγευμα θα τους καλέσω να το αποδεσμεύσουν σε κάθε περίπτωση.

• Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, axhsa said:

Ευχαριστώ. Λύγισα. Σήμερα είχα τηλεργασία, γενέθλια, και τη χρεωστική κάρτα στο στόμα... 

14 minutes ago, Chocobo said:

Εαν δεν πρόλαβε κάποιος bundle και είναι απο Ηράκλειο Κρήτης ας μου στείλει , έχει ένα στο όνομα μου στα public.Είναι αυτό στα 700 με GT7 , Horizon , 2o controller.Σήμερα απόγευμα θα τους καλέσω να το αποδεσμεύσουν σε κάθε περίπτωση.

Ακόμα διαθέσιμα τα βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ευχαριστώ. Λύγισα. Σήμερα είχα τηλεργασία, γενέθλια, και τη χρεωστική κάρτα στο στόμα... 

Ακόμα διαθέσιμα τα βλέπω.

Η φάση είναι πως εγώ πούλησα ένα πριν μήνες(ήρθε ατα χέρια μου απο σπόντα) το μετάνιωσα μετά , έψαχνα άλλο.Τώρα έκλεισα τη παραγγελία και πάλι άλλαξα γνώμη(είμαι και στις 160 ώρες στο Elden) έφαγα το γάιδαρο.Δεν μου κάθεται καλά να πάρω bundle.Θα περιμένω να βγεί κάνα slim ή να το βρω μόνο του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...