konstantinos_98 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους, αγόρασα από eGlobal Central EU κοιτάζοντας λίγο τις προηγούμενες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το eshop κατάλαβα πως είναι αξιόπιστο όσο αφορά το θέμα αν θα σου έρθει το προϊον απλά καθυστερεί στις παραδώσεις. Εγώ έκανα την αγορά στις 10/10/2020 στις 13/10/2020 μου στέλνουν ένα tracking number από την P2P TRAKPAK που ενεργοποιήθηκε 14/10/2020 και εμφάνιζε το μήνυμα "Departed geras ltd" και ημερομηνίες σαν να είναι στο πρώτο βήμα της πορείας. Γνωρίζοντας και έχοντας διαβάσει από άλλες αναρτήσεις ξέρω ότι ανανεώνεται κάπου στις 2-3 βδομάδες και ξεκινάει η πορεία του προϊόντος εμένα όμως συνέχισε να μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα επικοινώνησα με την μεταφορική και η απάντηση που έλαβα είναι πως δεν το έχει παραλάβει ακόμη και να στείλω στον αποστολέα μήνυμα, έχω τώρα περίπου μια βδομάδα που επικοινωνώ μαζί τους και μου στέλνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα πως θα επικοινωνήσουν με την μεταφορική και θα ανανεωθεί το tracking number. Έπειτα απ' όλα αυτά όταν μπαίνω στην μεταφορική να το εντοπίσω μου εμφανίζει αυτό: "Sorry we have no record of your reference on file at this time" δηλαδή έχει σβήσει όλα τα άλλα σαν να μην υπάρχει αυτό το tracking number. Θέτω αυτό το ερώτημα γιατί όσοι έχουν παραγγείλει έχει καθυστερήσει αρκετά η παραγγελία ωστόσο είχαν ενημέρωση για το που βρίσκεται και δούλευε κάπως το tracking μετά από καιρό. Θα ήθελα τις συμβουλές σας πως να κινηθώ ή να περιμένω και αν έχετε αγοράσει από εκεί και αν σας το έχει κάνει και εσάς και οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από konstantinos_98
nickolas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Εφόσον έχει συμπληρωθεί μήνας από την αγορά σου και δεν σου απαντάνε, μίλα με την τράπεζά σου και προώθησε τα στοιχεία που έχεις και τα email, ώστε να ακυρώσουν αυτοί την συναλλαγή και να πάρεις τα χρήματά σου. Ιδανικά αυτό θες να το κάνεις λίγο πριν συμπληρωθεί μήνας... Εκτός και αν το προιον σε ενδιαφέρει πολύ και προτιμάς να περιμένεις και να ρισκάρεις. Πιστεύω πως εν τέλει δε θα σε ρίξουν, αλλά μπορεί σε 3 μήνες να σου πουν τελικά δεν είχαμε το προιόν, πάρε επιστροφή χρημάτων... αλλά θα έχουν περάσει 3 μήνες!
konstantinos_98 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, nickolas είπε Εφόσον έχει συμπληρωθεί μήνας από την αγορά σου και δεν σου απαντάνε, μίλα με την τράπεζά σου και προώθησε τα στοιχεία που έχεις και τα email, ώστε να ακυρώσουν αυτοί την συναλλαγή και να πάρεις τα χρήματά σου. Ιδανικά αυτό θες να το κάνεις λίγο πριν συμπληρωθεί μήνας... Εκτός και αν το προιον σε ενδιαφέρει πολύ και προτιμάς να περιμένεις και να ρισκάρεις. Πιστεύω πως εν τέλει δε θα σε ρίξουν, αλλά μπορεί σε 3 μήνες να σου πουν τελικά δεν είχαμε το προιόν, πάρε επιστροφή χρημάτων... αλλά θα έχουν περάσει 3 μήνες! Ευχαριστώ πολύ η αγορά έγινε με paypal οπότε θα τους ενημερώσω και θα ανοίξω case ωστόσο αν δεν γίνεται να ακυρωθεί η συναλλαγή θα περιμένω γιατί το προϊόν το πήρα περίπου 40% κάτω σε σχέση ακόμη και με e-inifity αλλά σίγουρα δεν αξίζει
nickolas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Αν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό... συνήθως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Είναι πιθανό προιόν να μην υπάρχει. Αλλά τα χρήματά σου πιστεύω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα πάρεις πίσω.
ffab074 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 16/11/2020 στις 9:19 ΜΜ, nickolas είπε Αν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό... συνήθως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Είναι πιθανό προιόν να μην υπάρχει. Αλλά τα χρήματά σου πιστεύω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα πάρεις πίσω. παρελαβες την παραγγελια φιλε;
Dr_73 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Για να μη μάθαμε τη συνέχεια, φαντάζομαι πως την παρέλαβε.
konstantinos_98 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 12:47 ΜΜ, ffab074 είπε παρελαβες την παραγγελια φιλε; Στις 9/2/2021 στις 3:01 ΜΜ, Dr_73 είπε Για να μη μάθαμε τη συνέχεια, φαντάζομαι πως την παρέλαβε. Εν τέλει έφτασε 2 μήνες μετά από πολλές πιέσεις σε γενική ταχυδρομική γιατί απ ότι κατάλαβα το είχαν στις αποθήκες τους από την στιγμή που είχε φύγει από την p2p ωστόσο το eglobal είχε ξεκινήσει διαδικασίες για refund μία βδομάδα πριν το παραλάβω, οι οποίες ακυρώθηκαν όταν το παρέλαβα
ffab074 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, konstantinos_98 είπε Εν τέλει έφτασε 2 μήνες μετά από πολλές πιέσεις σε γενική ταχυδρομική γιατί απ ότι κατάλαβα το είχαν στις αποθήκες τους από την στιγμή που είχε φύγει από την p2p ωστόσο το eglobal είχε ξεκινήσει διαδικασίες για refund μία βδομάδα πριν το παραλάβω, οι οποίες ακυρώθηκαν όταν το παρέλαβα χαιρομαι που καταφερες να παρεις το προιον ελπιζω να αξιζει το διμηνο υπομονης που εκανες
konstantinos_98 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Άξιζε με την διαφορά τιμής και με το γεγονός ότι ήταν όλα κλειστά όσο περίμενα αλλά για μελλοντικές αγορές δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα