Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα.στο front panel του υπολογιστή μου έχω συνδέσει τα ακουστικά. Το πράσινο βύσμα στη θέση για τα ακουστικά το ροζ για το μικρόφωνο.μετά από καιρό που είχα να ανοίξω τον υπολογιστή μου και αναγκαστικά τώρα γιατί θα κάνει η κόρη μου αυτά τα τηλεμαθηματα που κάνουνε μέσω ίντερνετ παρατήρησα πως όταν πατάω με το ποντίκι κάτω δεξιά που είναι το εικονίδιο του ήχου επέλεγα από ποια πλευρά θέλω να ακούσω τον ήχο είτε από τα ακουστικά είτε από τα περιφερειακά ηχεία που έχω τα οποία είναι συνδεδεμένα στην πίσω πλευρά του υπολογιστή επάνω σε μία κάρτα ήχου USB, γιατί η θύρα που έχει από πίσω η μητρική μου είναι ψηλό ξεχαρβαλωμένη. Εχθές σύνδεσα και την κάμερα που έχω μία παλιά της microsoft η οποία όμως κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.το πρόβλημά μου είναι τώρα ότι εγώ θέλω η κόρη μου να χρησιμοποιεί τα ακουστικά για να ακούσει και να μιλάει με το μικρόφωνο για να μη χάνεται ο ήχος μέσα στο χώρο του δωματίου.δεν έχω όμως αυτή την επιλογή πλέον γιατί μου βγάζει μόνο την κάμερα σαν μικρόφωνο όπως επισης και  τα περιφερειακά. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι για να ενεργοποιηθεί το front panel.;;επίσης δεν παρατήρησα πριν βάλω την κάμερα επάνω εάν είχα την επιλογή να το επιλέξω και απενεργοποιήθηκε απλά τώρα που μπήκε η κάμερα.

Επεξ/σία από noobogadgetakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...