tselehub Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα, θελω να αγορασω μπουφαν μηχανης αλλα δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα για παραλαβη απο καταστημα παρα μονο να το παραγγειλω, εκανα τις μετρησεις και ο λαιμος μου, η μεση, και το στηθος ειναι νουμερο SMALL ενω το ηψος μου και το μηκος των χεριων ειναι LARGE...Βλεπετε ειμαι 1.84 και 60 κιλα! Εγω θα ρωτησω στο καταστημα τι πρεπει να κανω αλλα εσεις τι λετε? Αν παρω small θα μ ειναι κοντο, αν παρω large θα μου ειναι φαρδυ πολυ? οι μετρησεις που κανεις πρεπει να ειναι χωρις να φορας κατι απο μεσα?
madnifestah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 θα πρότεινα να περιμένεις να ανοίξουν φυσικά καταστήματα. δυστυχώς είναι ρίσκο η Online αγορά. γιατί κάθε μπουφάν έχει διαφορετική γραμμή. σε πρόσφατη αγορά που έκανα (προ καραντίνας) δοκίμασα περίπου 9 μπουφάν από 3 εταιρίες ( richa/dainese/rev-it ) όλα ήταν ίδιο νούμερο. και το κάθε ένα κάθονταν διαφορετικά στο σώμα μου. το ύψος τον χεριών έχει αρκετή σημασία για να "κάθονται" καλά οι προστασίες το μπουφάν το δοκιμάζεις/μετράς με ότι υποτίθεται θα φοράς από κάτω. πχ ένα λεπτό φούτερ οπότε λογικά θα είσαι για large... 1
Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Ούτε καλαμιά να ήσουν ρε φίλε. Περίμενε να ανοίξουν τα καταστήματα. Θα φορέσεις μερικά να δεις πως σου κάθονται γιατί από εταιρεία σε εταιρεία αλλάζουν. Εγώ φοράω small, πάω σε κατάστημα και μου λένε medium έχουμε. Άντε λέω να το δοκιμάσω. Ήταν το νούμερο μου. Αν έκανα παραγγελία μέσω ΝΕΤ θα έπαιρνα small και φυσικά δε θα μου έκανε. Small αποκλείεται να σου κάνει. Large μάλλον αλλά δεν αποκλείεται να κολυμπάς λίγο επειδή είσαι αδύνατος 1
tselehub Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Bitbit είπε Ούτε καλαμιά να ήσουν ρε φίλε. Περίμενε να ανοίξουν τα καταστήματα. Θα φορέσεις μερικά να δεις πως σου κάθονται γιατί από εταιρεία σε εταιρεία αλλάζουν. Εγώ φοράω small, πάω σε κατάστημα και μου λένε medium έχουμε. Άντε λέω να το δοκιμάσω. Ήταν το νούμερο μου. Αν έκανα παραγγελία μέσω ΝΕΤ θα έπαιρνα small και φυσικά δε θα μου έκανε. Small αποκλείεται να σου κάνει. Large μάλλον αλλά δεν αποκλείεται να κολυμπάς λίγο επειδή είσαι αδύνατος χαχα, το ποβλημα ειναι οτι ειμαι επαρχια και ειμαι 2,5 ωρες απο θεσσαλονικη και 3,5 απο αθηνα 😕 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από tselehub
poihths Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tselehub είπε χαχα, το ποβλημα ειναι οτι ειμαι επαρχια και ειμαι 2,5 ωρες απο θεσσαλονικη και 3,5 απο αθηνα 😕 να κοιτάξεις σε κατάστημα που έχει δωρεάν επιστροφή. Πολύς κόσμος πλέον έτσι παραγγέλνει. Ειδικά όταν είναι μεγάλο το κόστος ο πωλητής θα σε εξυπηρετήσει γιατί θέλει και αυτός να πουλήσει και να σε κρατήσει και πελάτη
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1.84 τα μανίκια του σμαλ θα φτάνουν στους αγκώνες
mp123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Ξέχασε αυτό το μπουφάν που ποστάρεις. Εγω dainese φοράω 44 ( xs ) 1,68 64 κιλά. Δεν κάνουν για τον σωματότυπο σου. Καλύτερα δες κάτι πιο μακρύ σε 3/4 .
Krepalidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μπουφάν, παντελόνι ακόμη και γάντια δεν σηκώνουν online αγορά χωρίς πρότερη δοκιμή από κατάστημα ή εμπειρία από παρόμοιο κωδικό της ίδιας εταιρείας. Ακόμη και η ίδια εταιρεία μπορεί να έχει αλλάξει την γραμμή της ή να έχει στενή και φαρδιά γραμμή στην ίδια collection. Επειδή στα δίκυκλα κακή εφαρμογη μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να περνάει το κρύο ή βροχή, είναι σημαντικό να κάθονται σωστά. Λόγω αύξησης των online αγορών, αρκετές εταιρείες ή έστω μεγάλα online καταστήματα δίνουν πληροφορίες για την εφαρμογή σε πόντους. Οπότε με μια μεζούρα παίρνεις μια ιδέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα