Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Billator είπε Η "καθυστέρηση" ξεκίνησε στο πρώτο κύμα Covid(τότε για πρακτικούς λόγους) στην Αμερική ώστε να δώσουν προτεραιότητα στα είδη πρώτης ανάγκης, και είδαν στους επόμενους μήνες αύξηση των prime συνδρομών κατά 350% (γιατί στα prime είχαν 5-6 μέρες συντομότερη αποστολή αλλά κ πάλι δίνοντας προτεραιότητα στα είδη πρώτης ανάγκης). Αλλά λογικά πλέον η τακτική αυτή θα μείνει για τους χρήστες μη-prime συνδρομής ώστε να φτιάξουν.. Ψιλοκοροιδια αλλά αυτοί έχουν το μαχαίρι κ το καρπούζι. Δεν εχει καμια σχεση με covid αυτο που περιγραφω, ειναι χρονια που συμβαινει και συνεχιζει. 9 λεπτά πριν, panos3232 είπε Δυστυχώς μάλλον δεν πρόλαβα....😌 Η τιμή πλέον είναι στα 260€. Ειναι 4.5 ωρες που εβαλα το [τελος] στον τιτλο, ελικσον εγραψε ο saxos, δεν το εχασες για λιγο, μη στεναχωριεσαι αδικα. 2
Billator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Δεν εχει καμια σχεση με covid αυτο που περιγραφω, ειναι χρονια που συμβαινει και συνεχιζει. Μιλούσες συγκεκριμένα για τις ομαδικές παραγγελίες, το είχα πάρει αλλιώς. Συγγνώμη Αυτό που έγραψα είναι για το Standard Shipping method. Από εκεί που τα έστελναν σε 1-3 μέρες τώρα τις περισσότερες φορές στα καθυστερούν (ακόμα κ αν κόβουν το tracking) για να φτάσει απλά μέσα στο estimated date period. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από Billator
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά πληροφοριακά επειδή το έχω το ρολόι από τότε που βγήκε, να σας ενημερώσω ότι: Έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής, πραγματικά δεν υπάρχει όμοιο. Είναι ένα premium band με μεγάλη οθόνη, και όχι smartwatch. Δηλαδή, δεν παίρνει apps. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή δραστηριότητας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε εξαγωγή δεδομένων, πχ. gpx αρχείων 2 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα μια παραγγελία on hold απο την ώρα που έφτιαξα το θέμα.. Υπέκυψα και έριξα παραγγελία. 😁😋 Έχω ήδη το garmin fenix 5x plus αλλά αυτό θα το έχω για την ομορφιά του 😋😋 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από stelios18120 1
DownUNDERground Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Είχα μια παραγγελία on hold απο την ώρα που έφτιαξα το θέμα.. Όταν λες on hold;;;
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Όταν λες on hold;;; Είχα βάλει μια κάρτα που δεν είχε λεφτά και έκανα την παραγγελία, δεν είχε να τραβήξει χρήματα, έτσι κράτησα την τιμή μου και σήμερα έβαλα κάρτα που έχω χρήματα μέσα και έγινε η παραγγελία 😁😁😉 (εντός 2 ημερών πάντα ώστε να μην ακυρωθεί) Κολπάκια 😂😂 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από stelios18120 1
DownUNDERground Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Είχα βάλει μια κάρτα που δεν είχε λεφτά και έκανα την παραγγελία, δεν είχε να τραβήξει χρήματα, έτσι κράτησα την τιμή μου και σήμερα έβαλα κάρτα που έχω χρήματα μέσα και έγινε η παραγγελία 😁😁😉 (εντός 2 ημερών πάντα ώστε να μην ακυρωθεί) Κολπάκια παλιάς καραβάνας είναι αυτά, τα κάνω και σε κάτι banggood κτλπ επειδή παίρνω πολύ προϊόν από εξωτερικό Don't try this at home 😂😂 Α ναι οκ, γνωστό αυτό, απλά δε μου ήρθε στο μυαλό. 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Ήρθε σε κανέναν; σε ποιο σημείο βρίσκεται το δικό σας;
Galazios10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Ήρθε σε κανέναν; σε ποιο σημείο βρίσκεται το δικό σας; Εμενα τελευταια ενημερωση λεει οτι εφυγε απο Βερολινο Σαββατο ξημερωματα και σημερα το πρωι εφτασε Νυρεμβεργη. 1
Themos3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Εμένα estimation έχει για 2 Δεκ. και συνήθως πέφτουν μέσα πάνω κάτω.
Themoo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Και εμένα 2 Δεκέμβρη λέει οπότε ελπίζω μόνο να έρθει νωρίτερα αν και δεν το κόβω, όπως είπε και ο @Themos3 τα ¨προγωστικά" άφιξης της Άμαζον πέφτουν μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες.
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Eμένα το δικό μου δεν έχει φύγει ακόμα. Πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση σε κάτι που φαίνεται διαθέσιμο.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Και εμένα δεν έχει φύγει ακόμη.. Arriving 26 November - 9 December
xSense Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Εμενα σημερα μετα απο επικοινωνια καταφερα και βρηκα ακρη στο shipping και πηρα Update οτι εφυγε απο την αποθηκη. Περιεργα πραγματα..
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, xSense είπε Εμενα σημερα μετα απο επικοινωνια καταφερα και βρηκα ακρη στο shipping και πηρα Update οτι εφυγε απο την αποθηκη. Περιεργα πραγματα.. Σήμερα έφυγε ή σήμερα έμαθες ότι έφυγε τις προηγούμενες μέρες; Και αν ναι στο 2ο,ποια μέρα έφυγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση