Προς το περιεχόμενο

YouTube Premium 1,26E/month (Argentina - via VPN)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kva21 είπε

Για όποιον δυσκολεύεται ακόμα να προσθέσει άτομα μέσω πρόσκλησης. 
Θα πρέπει ο εκάστοτε προσκαλούμενος λογαριασμός να αλλάξει τις πληροφορίες google pay (https://myaccount.google.com/payments-and-subscriptions?pli=1) βάζοντας πληροφορίες (διεύθυνση κλπ) από την ίδια χώρα με αυτά του διαχειριστή λογαριασμού

εμενα μου το εκανε κανονικα αλλα ειμαι ακομα στο trial με την οικογενειακη συνδρομη και δεν μπορω να βρω ποια διευθυνση ειχα βαλει. θα εχω θεμα;

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

Σε οποιαδήποτε android συσκευή μπορείς να βάλεις vanced, είτε με root είτε χωρίς.

Άρα ποιος ο λόγος για premium.

O βασικός λόγος είναι για να το βάλεις σε μια smart tv και να μη σου πετάγονται καθε δύο λεπτά διαφημίσεις (δε γνωρίζω άλλο τρόπο για να το αποφύγεις). Από εκεί και πέρα σε ένα κινητό όντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και vanced.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

εμενα μου το εκανε κανονικα αλλα ειμαι ακομα στο trial με την οικογενειακη συνδρομη και δεν μπορω να βρω ποια διευθυνση ειχα βαλει. θα εχω θεμα;

Αφού το έκανε από τώρα και δέχτηκε τις προσκλήσεις οικογενειακές ήδη, τότε φαντάζομαι δεν θα έχεις κάποιο θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Jeronymo είπε

O βασικός λόγος είναι για να το βάλεις σε μια smart tv και να μη σου πετάγονται καθε δύο λεπτά διαφημίσεις (δε γνωρίζω άλλο τρόπο για να το αποφύγεις). Από εκεί και πέρα σε ένα κινητό όντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και vanced.

Για  Android TV ή mi box:

https://smartyoutubetv.github.io/

Ωστόσο εγώ έβαλα το premium να ησυχάσω 

Επεξ/σία από spy_vlsi
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kva21 είπε

Αφού το έκανε από τώρα και δέχτηκε τις προσκλήσεις οικογενειακές ήδη, τότε φαντάζομαι δεν θα έχεις κάποιο θέμα 

Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί; Κάποιος τέτοιος κίνδυνος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costas_pro είπε

Εκανα οικογενειακό ~2€ ανα μηνα. Σουπερ! Υπαρζει περιπτωση καποια στογμη να μας το κοψουν η ειναι για παντα μεχρι να διακοψεις συνδρομη; 

5 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει με σιγουριά σε αυτό που ρωτάτε.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Jeronymo είπε

https://pi-hole.net/

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Μόνο ο χρόνος θα δείξει για αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο πολύ σας ενοχλούν οι διαφημίσεις που συνήθως τις προσπερνάς μετά από 5 δευτερόλεπτα; :P

Καλή προσφορά φαίνεται αφού υπάρχουν τόσα θετικά σχόλια. Ευχαριστούμε τον TS. Εγώ θα το έπαιρνα μόνο για background music, αλλά προς το παρόν βολεύομαι κι έτσι μιας και κατεβάζω στο κινητό τα τραγούδια που θέλω να ακούσω.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Παίζει σε ένα bananapi παλιό που έχω; αν κατάλαβα καλά το setαρω και μετά χρησιμοποιώ τους dns?

Δεν κόβει από το YouTube

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Billator είπε

Απλά δεν έκανες σωστα την εγκατάσταση. Πλέον που έβγαλαν το Vanced Manager η διαδικασία είναι πολύ πιο απλη. (Δεν χρειάζεται root)

Εφόσον βάλεις το MicroG μετά απλά κανείς σύνδεση τον λογαριασμό σου ( δεν τον παίρνει αυτόματα) και το ιστορικό και η παρακολούθηση πηγαίνει σε όλες τις συσκευές σου.

Το καλό με το Vanced δεν είναι ότι κόβει μόνο τα ads, αλλά και τα ads (beta λειτουργεία αλλά στα βίντεο που παρακολουθω λειτουργεί άψογα) που προωθεί ο ίδιος ο youtuber μέσα στο video και κάνει skip τα κομμάτια του χορηγού, πιθανής αυτοπροωθησης,της υπενθύμισης για like subscribe καθώς και τα intro. Από 15 λεπτά video καταληγεις να βλέπεις 10 λεπτά ουσιαστικά. 

IMG_20201116_161409.jpg.8f3941a4e25ab659ab538475e80c12c5.jpg

Επίσης έχεις gestures για ήχο / φωτεινότητα, παίζει κανονικά η μουσική background και με κλειστή οθόνη. 

Φυσικά έχω κ premium αλλά για τα YouTube Originals. Στην ουσία προσωπικά έχω διαγράψει σαν εφαρμογή το YouTube ακόμα κ αν πληρώνω premium κ χρησιμοποιώ το Vanced ως εφαρμογή YouTube.

Πραγματικά πιο μασημένη η τροφή δεν γίνεται....παρόλα αυτά θέλουν να δώσουν χρήματα......

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Τόσο πολύ σας ενοχλούν οι διαφημίσεις που συνήθως τις προσπερνάς μετά από 5 δευτερόλεπτα; :P

Προσωπικά δεν με ενοχλούν, άλλωστε τις επιδιώκω για να προσφέρω με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει στους δημιουργούς που γουστάρω. Αν όλοι αποκλείσουν τις διαφημίσεις, θα μειωθεί/εξαφανιστεί και το περιεχόμενο που τους αρέσει να παρακολουθούν και δεν το καταλαβαίνουν, αλλά αυτό είναι προσωπική οπτική του καθενός, οπότε πάσο.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που οι διαφημίσεις σου χαλάνε την "εμπειρία". Πχ ένα μεσημέρι ήθελα να ακούσω Music for sleep για να την πέσω για λίγο και κάθε 10 λεπτά πετούσε μια διαφήμιση που σε ξυπνούσε και σου έσπαγε τα νεύρα, οπότε κατέληγες στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι παράλογο να υπάρχουν.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Προσωπικά δεν με ενοχλούν, άλλωστε τις επιδιώκω για να προσφέρω με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει στους δημιουργούς που γουστάρω. Αν όλοι αποκλείσουν τις διαφημίσεις, θα μειωθεί/εξαφανιστεί και το περιεχόμενο που τους αρέσει να παρακολουθούν και δεν το καταλαβαίνουν, αλλά αυτό είναι προσωπική οπτική του καθενός, οπότε πάσο.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που οι διαφημίσεις σου χαλάνε την "εμπειρία". Πχ ένα μεσημέρι ήθελα να ακούσω Music for sleep για να την πέσω για λίγο και κάθε 10 λεπτά πετούσε μια διαφήμιση που σε ξυπνούσε και σου έσπαγε τα νεύρα, οπότε κατέληγες στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι παράλογο να υπάρχουν.

Προσπάθησε να βάζεις τα live. Εκεί συνήθως δεν παίζουν διαφημίσεις..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...