BarlifasV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, long story short προσφατα ερωτευτηκα με το Asseto Corsa και τις δυνατοτητες που προσφέρει. Λογω και καραντινας ελεγα να παρω Steering Wheel και ολα τα παρελκομενα με shifter κτλ. Εχει κάνει καποιος project για sim racing rig να μου πει εντυπωσεις και εαν αξιζει? Κι εαν ναι κατα ποσο αυξησε την αποδοση/ευχαριστηση/ρεαλιστικοτητα στο game?
basilis_k6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 αξιζει με χιλια. ειναι μεγάλο καψιμο ομως δεν θα το ξαναεκανα. casual ναι αλλα οχι σε πρωταθλημα κτλ. rig για μένα δεν αξιζει να φτιαξεις αν δεν εχεις ηδη εργαλεια κτλ. βρισκεις μτχ Playseat. τιμονιερα θες αναγκαστικα και καλυτερα να πας σε καινουργια γιατι πολλες ειναι κακομεταχειρισμένες. ειχα φτιαξει και ενα button box. αρκετα χρησιμο σε modes που ηθελες πολλα κουμπια και η τιμονιερα ειχε ελαχιστα. ρεαλισμος στο επακρο. βαλε και γαντακι, μετραει. 1
BarlifasV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Κάτι μου λεει οτι το ειχες κατευχαριστηθεί οντως! Δε μιλαω για competitive πραγματα, touge στο Mt.Akina και βολτες στο Shutoko Revival Project. Σκεφτομουν που λες αν θα μπορεσω να βρω φθηνα καποιο καθισμα αυτοκινητου (απο κανενα τρακαρισμενο) η φθηνο bucket και μονος μου με ξύλο (για χαμηλο κοστος) να κανω απλα μια βαση να κουμπωσω τιμονιερα. Το ιντερνετ ειναι γεματο ιδεες! Οποιος εχει κανενα blueprint απο το δικο του ας το παραθεσει!
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 αν και σπανια παιζω παιχνιδια εχει τυχει αρκετες φορες σε φιλο να παιξω racing με τιμονι καθισμα bucket πεταλια και ειναι αλλη φαση.αλλα βεβαια το σετακι ειχε κοστος κανα 2000 ευρω σιγουρα. https://fanatec.com/eu-en/bundles/ πολλα χρηματα μεν αλλα ισχυει οτι οτι πληρωνεις παιρνεις. δεν ηταν diy βεβαια. 1
BarlifasV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Κάτι τέτοιο εάν το ενώσεις και με τη καρεκλα σαν κατασκευή πιστεύω θα είναι πολύ βολικό και καλό σαν εμπειρία. Πω φαντάζομαι τι setup πρέπει να εχει ο φίλος σου! Να το χαίρεται και εσύ μαζί χαχα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στο pinterest με έβγαλε δεκάδες αποτελέσματα για cockpit.
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 31 minutes ago, BarlifasV said: Κάτι τέτοιο εάν το ενώσεις και με τη καρεκλα σαν κατασκευή πιστεύω θα είναι πολύ βολικό και καλό σαν εμπειρία. Πω φαντάζομαι τι setup πρέπει να εχει ο φίλος σου! Να το χαίρεται και εσύ μαζί χαχα!! με την πρωτη ευκαιρεια θα σηκωσω φωτογραφια 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 ο σημαντικο ειναι το κάθισμα. αν φτιάξεις κατι σαν της εικόνας και καθεσε σε οτι ναναι καθισμα θα φευγεις πισω στα φρενα η θα σπρωχνεις αυτο μακρια. η βαση τιμονιου ειναι ευκολο να την φτιαξεις με 5 ξύλα. αν τα κάνεις ενωμένα μονιμα δεν θα εχεις που να το βάλεις οπότε σκέψου να σπανε κάπως. κάθισμα απο αμάξι δεν βολευει πολύ γιατι ειναι τεράστιο και θέλει χωρο ολο το rig. βρίσκεις άπειρα σχεδια στο νετ και παρα πολλα built στο yt απο την αρχη μέχρι το τέλος. εγω λογο χωρου δεν τα κοιτάω γενικα. θεωρω οτι πρεπει να εχεις ενα τεραστιο χωρο για παρτυ σου να χωρεσει ενα τετοιο πραγμα μεσα. 1
liakjim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, BarlifasV είπε Καλησπέρα, long story short προσφατα ερωτευτηκα με το Asseto Corsa και τις δυνατοτητες που προσφέρει. Λογω και καραντινας ελεγα να παρω Steering Wheel και ολα τα παρελκομενα με shifter κτλ. Εχει κάνει καποιος project για sim racing rig να μου πει εντυπωσεις και εαν αξιζει? Κι εαν ναι κατα ποσο αυξησε την αποδοση/ευχαριστηση/ρεαλιστικοτητα στο game? Έιχα ένα τέτοιο https://www.thelab.gr/forums/topic/143719-pvc-cockpit-for-simracing/ https://www.youtube.com/user/TeidisAris 50€ το κάθισμα, 150€ οι σωλήνες. Αξίζει με τα χίλια. 1
BarlifasV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 @liakjim ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΡΕ ΦΊΛΕ (soz caps) Οτι καλύτερο εχω δει ειδικα και σ αυτα τα χρήματα. Χρησιμοποιείς παρελθοντικο χρόνο τι έγινε;; @basilis_k6 Ευχαριστώ για τις συμβουλές εισαι φουλ εύστοχος σ αυτα που λες! @SchinasN το ίδιο! @poulinos φτιάξε μας ρε!! Περιμένουμε
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 20 hours ago, BarlifasV said: @liakjim ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΡΕ ΦΊΛΕ (soz caps) Οτι καλύτερο εχω δει ειδικα και σ αυτα τα χρήματα. Χρησιμοποιείς παρελθοντικο χρόνο τι έγινε;; @basilis_k6 Ευχαριστώ για τις συμβουλές εισαι φουλ εύστοχος σ αυτα που λες! @SchinasN το ίδιο! @poulinos φτιάξε μας ρε!! Περιμένουμε
BarlifasV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 @poulinos δίκιο ειχες τελικά! Με το που ειδα τη μάρκα κατάλαβα Πρέπει να ειναι φούλ ρεαλιστικο και τούμπανο!!!
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 fanatec τιμονι βαση κτλ. r seat το καθισμα.οι φωτο το χαλανε λιγο.αλλα ναι η εμπειρια τελεια 2 hours ago, BarlifasV said: @poulinos δίκιο ειχες τελικά! Με το που ειδα τη μάρκα κατάλαβα Πρέπει να ειναι φούλ ρεαλιστικο και τούμπανο!!! 1
BarlifasV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Έβγαλαν τη Logitech G29 σε προσφορά και βασανίζομαι 😅😂😂
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ο φιλος εβαλε και ενα butt kicker.αυξηθηκε ο ρεαλισμος κατακορυφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα