xsterg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 και εγω ειμαι της αποψης οτι το σπιτι ειναι χαλια απο αποψη μονωσης, διαρρυθμισης και κατασκευης γενικοτερα. βεβαια δεν μπορει να γινει τιποτα σε αυτο.αυτο που μπορει να γινει ειναι να προσεχουν οι ενοικοι. βρες το τηλ της ιδιοκτητριας και καλεσε την. αν δεν καταλαβει τοτε επισκεψου το οικειο αστυνομικο τμημα και πες τους το προβλημα. μετα κατα πασα πιθανοτητα θα λυθει το θεμα.
skar1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα καλή εβδομάδα και υπομονή. Τώρα με το lockdown ακόμη παραπάνω. Το έχω ζήσει εδώ και χρόνια με τους γείτονες μου από πάνω, και όταν ερχόταν άλλοι πιο ήσυχοι ένοικοι άλλαζε και η ποιήτητα ζωής μου. Τι αστυνομία, τι ήρεμη συζήτηση, τι συζήτηση με πιο δυσαρέσκεια αλλά αν ο άλλος είναι $********* δεν βγάζει άκρη. ΄Όσον αφορά την ηχομόνωση σε ότι πολυκατοικία έχω κοιμηθεί δεν ήταν και ότι καλύτερο. Τώρα για μονοκατοικία δεν ξέρω. Εύχομαι να μην έχουν παιδιά μικρά γιατί όταν περπατάνε και όταν παίζουν γίνεται της κακομοίρας από θόρυβο. 1
tutuyo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα, καποτε ειχα θορυβωδη γειτονισσα (απο τον κατω οροφο) που επαιζε συνεχεια εκκλησια😉 - Not great, not terrible τι μονωση σε πολυκατοικια πλακα κανουμε? δεν εχω ακουσει ποτε κανενα να λεει τι γαματη μονωση εχουμε δεν ακουγεται τιποτα😀 οταν εισαι σε πολυκατοικια, αναγκαστικά τρως στη μαπα και τα κακα της συγκατοικησης. Εαν εισαι κεντρο και ειδικα κοντα σε μεγαλο δρομο, πρεπει να το παρεις αποφαση οτι θα εχεις θορυβο. Αλλιως, Θρακομακεδονες, Παλληνη, Πικερμι, Παιανια, Πεντελη για να ηρεμησεις Και φυσικα δεν κανουν κατι παρανομο (εκτος απο το να σου σπανε τα νευρα). Ειδικα με τον ναργιλε, νομιζω οτι εισαι υπερβολικη. Στο κατω κατω δεν θα σου δωσουν λογαριασμο, ουτε θα αλλαξουν τις επιλογες τους επειδη ΕΣΥ δεν μπορεις να αλλαξεις τις δικες σου Εαν δεν συνηθίσεις την κατασταση, μετακομιση και επιλογη τελευταιου οροφου σε διαμερισμα ελευθερο πανταχωθεν 1 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, xsterg είπε και εγω ειμαι της αποψης οτι το σπιτι ειναι χαλια απο αποψη μονωσης, διαρρυθμισης και κατασκευης γενικοτερα. βεβαια δεν μπορει να γινει τιποτα σε αυτο.αυτο που μπορει να γινει ειναι να προσεχουν οι ενοικοι. βρες το τηλ της ιδιοκτητριας και καλεσε την. αν δεν καταλαβει τοτε επισκεψου το οικειο αστυνομικο τμημα και πες τους το προβλημα. μετα κατα πασα πιθανοτητα θα λυθει το θεμα. Να επισκεφτει το τμημα και να πει οι απο πανω εχουν ναργιλε που κανει θορυβο και βαζουν πλυντηριο; Και περιμενεις να μην την κοιτανε σαν τρελη; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις