profile Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Έχω αυτόν τον ενισχυτή https://intl.pioneer-audiovisual.com/find_by_category/docs/SX-20-K%40120713.pdf 100 W + 100 W (20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 8 ohms) THD: 0.02 % (Rated Output -3 dB, 8 ohms, 1 kHz) Line (SACD/CD, NETWORK, RECORDER): 100 dB Δωμάτιο 15τμ , πηγή τα περιεχόμενα του υπολογιστή (μουσική mp3, και ενίοτε movies και games) Ο Ενισχυτής είναι ήδη συνδεδεμένος με το PC με 2 ηχεία panasonic 60w τα οποία θα πάνε πίσω και ψάχνω για μπροστά δυο ηχεία βιβλιοθήκης από 200 έως 300€. Έχω εντοπίσει τα παρακάτω που είναι στο budget μου αλλά δεν ξέρω αν είναι για τα spec του ενισχυτή. https://shop.thas.gr/product/magnat-tempus-33-mocca-ζεύγος/ https://shop.thas.gr/product/dali-spektor-2-light-walnut/ https://shop.thas.gr/product/wharfedale-diamond-11-1-black/ https://shop.thas.gr/product/klipsch-r-51m-black/ https://shop.thas.gr/product/cambridge-audio-sx-60-walnut/ Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω αν μπορώ να ταιριάξω ηχεία 6ohm στον ενισχυτή μου που στα specs του λέει: Speaker Impedance: 4-16 ohms (A or B), 8-16 ohms (A+B) . Εγώ θα είμαι στην περίπτωση 8-16 ohms (A+B). Θα διαβάσω με προσοχή τις απόψεις των ειδικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 ο ενισχυτης σου ειναι 2 καναλος στερεοφωνικος, δεν ειναι πολυκαναλος για home cinema απλα μπορουν να συνδεθουν 2 διαφορετικα ζευγαρια ηχειων A και Β, που θα παιζουν το ιδιο τα 2 ζευγη. αρα κανονικα αυτο ειναι για χρηση μια να ακους το ενα ζευγαρι μια το αλλο ή χρηση multiroom δηλαδη το καθε ζευγος ειναι σε διαφορετικο δωματιο 4 ηχεια στερεο και μαλιστα διαφορετικου τυπου απλα θα εχεις μια χαυρα και βαβουρα ... εκτος αν αυτος ειναι ο σκοπος απο εκει και περα σου λεει οτι αν θες και τα 2 να παιζουν ταυτοχρονα καλο ειναι η ονομαστικη αντισταση των ηχειων σου να ειναι 8 με 16 ohm και αυτο οχι οτι δεν θα παιξουν αλλα δεν θα ζοριζεται ο ενισχυτης σου. οσο αφορα τα ηχεια αν δεν τα ακουσεις απλα ειναι σαν να παιζεις ζαρια ... στον καθενα μας μπορει να αρεσει τελειως διαφορετικο ζευγαρι ηχειων ασε τα specs στην ακρη δεν λενε τιποτα για το πως ακουγεται ενα ηχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Ναι, ξέρω οτι είναι δικάναλος . Εγώ θέλω να αναβαθμίσω τον ήχο αλλάζοντας αυτά που έχω τώρα με δυο ποιοτικότερα για στερεοφωνικό ήχο. Κανάλι Α. Τα άλλα για να μην τα πετάξω θα τα βάλω στο Κανάλι Β για να δώσω λίγο "ψευτόsurround" σε movies και games (και τότε μόνο θα ανοίγω το Κανάλι Β). Σωστό αυτό που λες, οτι πρέπει να τα ακούσω, αλλά μέχρι αυτό να γίνει εφικτό είπα να πάρω μερικές γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 λόγω συμπάθειας θα έδινα ένα + στα klipsch λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας και πιο κοντά στα δικά μου μουσικά ακούσματα με έναν όμως μη ταιριαστό ενισχυτή άνετα μπορούν στα αυτιά πολλών να ακούγονται ότι ξυρίζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, xrhstosiak είπε με έναν όμως μη ταιριαστό ενισχυτή Οπότε η ερώτηση ειναι : μπορει ο ενισχυτής μου να οδηγήσει σωστά τα παραπάνω ηχεία, και πια άλλα στο εύρος 200-300 ευρω; Να έχω ένα μπούσουλα από τεχνικής άποψης ώστε να ξέρω που θα κινηθώ αισθητικά όταν μπορέσω να τα ακούσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 οταν λεω ταιριαστό εννοω ηχητικα, ποιοτητα ηχου, χροιες και αλλα πολλα κατα τα αλλα τα παντα μπορει να παιξει αν εννοεις απο θεμα ισχυος δεν πας αλλωστε ουτε ηλεκτροστατικα να παιξεις ουτε τα nautilus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, xrhstosiak είπε κατα τα αλλα τα παντα μπορει να παιξει αν εννοεις απο θεμα ισχυος Ναι αυτό εννοούσα, σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Από εκεί και πέρα, αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να έχω και τον ενισχυτή μαζί μου ώστε να βγάλω σωστά συμπεράσματα για τα ηχεία που θα ακούσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, profile είπε Ναι αυτό εννοούσα, σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Από εκεί και πέρα, αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να έχω και τον ενισχυτή μαζί μου ώστε να βγάλω σωστά συμπεράσματα για τα ηχεία που θα ακούσω. Δεν θα είναι τα πιο ασφαλή συμπεράσματα γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο χώρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 σιγουρα χωρος ειναι το αλφα και το ωμεγα καθως και πηγη και τι ακους οποτε καλα θα ηταν να εχεις ενα δικο σου τουλαχιστον cd να ακους τα ιδια ιδανικα θα ηταν να βρεις καποιο καταστημα που να εχει τουλαχιστον 2 απο τα μοντελα που κοιτας και να εχεις μια αμεση συγκριση Α-Β ωστε να κοβεις ευκολα καποιο ή να βρεις πιο ευκολα τι σου αρεσει ηχητικα απο την αλλη στην κατηγορια hi-fi εισαι και στα ηχεια που κοιτας και ο ενισχυτης σου οποτε μην ψειρισεις και απειρα με τον ενισχυτη μαζι σου αν ακουσεις ολοκληρα 3-4 κομματια δικα σου καλογραμμενα θα βγαλεις συμπερασμα αν σου κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά @xrhstosiak @gianniz_k. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας (όταν έρθει η ώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, profile είπε Ευχαριστώ παιδιά @xrhstosiak @gianniz_k. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας (όταν έρθει η ώρα) Εμένα τι με ευχαριστείς; Μια πρόταση έγραψα μόνο! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από gianniz_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα