Drifter minas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, πρόσφατα μπήκα σε vdsl και η vodafone για ρούτερ μου έδωσε το h300s. Η ταχύτητα που μετράω με το speedtest.net με ethernet ειναι ακριβώς 50 mbps, ενώ με wifi 2,4 Ghz 20 με 21 mbps και η κινητή συσκευή βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το ρούτερ. πολλές φορές η ταχύτητα του wifi νεκρώνει και δεν φορτώνει απολύτως τίποτα για μερικά δευρτερόλεπτα ενώ την ίδια στιγμή με ethernet είμαι μια χαρά.... μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;;; έχω μιλήσει πολλές φορές με την voda αλλά τίποτα, μου δώσαν πάλι το ίδιο ρουτερ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Πάρε ένα καλό access point κούμπωσε το πάνω στης Vodafone και μπαίνε με αυτό WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drifter minas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, chios είπε Πάρε ένα καλό access point κούμπωσε το πάνω στης Vodafone και μπαίνε με αυτό WiFi. κοίταξε, έχω περίπου 7 routers σπίτι μου που κάθονται και δεν κάνουν τίποτα, μπορώ να κάνω κάποιο από αυτά access point; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Το θέμα είναι πια έχεις, αν είναι κάτι σάπια που δίνουν οι εταιρείες μπορεί να μην δεις μεγάλη διαφορά, δοκίμασε και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα